Gezondheidscheck op technologie: CIO Mitali Biswas van CK Birla Hospitals over het verplaatsen van de naald naar innovatie

Gezondheidscheck op technologie: CIO Mitali Biswas van CK Birla Hospitals over het verplaatsen van de naald naar innovatieHoe groot zijn de zorgen rond cyberveiligheid en gegevensprivacy voor de CK Birla-ziekenhuizen en de gezondheidszorg in het algemeen?

Bijna 50% van mijn budget wordt besteed aan cybersecurity. We monitoren al onze lagen – van onze eindpuntapparaten tot ons netwerk en de cloud.

De grootste uitdaging is het vergroten van het gebruikersbewustzijn in de gezondheidszorg. Ongeacht de technische oplossingen zal het probleem niet afnemen, tenzij artsen en verpleegkundigen op een gevoelige manier met gegevens omgaan en deze beperken tot werkapparatuur. Op dezelfde manier zijn consumenten, dat wil zeggen patiënten, zich ook niet bewust van de praktijken op het gebied van gegevensprivacy.

India heeft zojuist de Digital Personalization Data Protection Act 2023 aangenomen, die optimistisch gezien veel meer nadruk zal leggen op gegevensprivacy en het bewustzijn zal vergroten.

Hoe maakt u gebruik van generatieve AI om uw diensten te verbeteren, de operationele efficiëntie te verbeteren of het leven van uw patiënten gemakkelijker te maken?

Lees ook:  Salesforce breidt Flow-automatiseringen uit naar Mulesoft, Slack en Tableau

We zijn eerst van plan generatieve AI aan de IT-kant te implementeren, chatbots te creëren of onze clouduitgaven te monitoren. Veel van onze artsen gebruiken AI ook voor onderzoekspapers. Voor de klinische implementatie ervan zullen aanvullende tests nodig zijn, omdat we op dat gebied niets kunnen riskeren.

Hoe veranderen uw verwachtingen van uw middelen naarmate de technologie snel evolueert?

Iedereen in de technologiesector moet een leermentaliteit cultiveren. Ik heb meer dan 20 jaar in de technologie overleefd omdat ik tijd heb besteed aan leren.

Leren betekent niet altijd het voltooien van cursussen of het behalen van certificeringen, maar meer over een open geest, experimenteren en praktijkervaring. Tijdens prestatiebeoordelingen is een van de criteria waarop mijn team wordt beoordeeld hun inzet om nieuwe vaardigheden te verwerven.

Is er een uitdaging als het gaat om de bijscholing van uw grondpersoneel in de ziekenhuizen?

Dat is zo, want bij digitale transformatie gaat het in elke organisatie niet alleen om de technologie, maar ook om de mindset van de medewerkers. De onwil van mensen om een ​​nieuw systeem te adopteren kan worden omzeild door een top-down benadering toe te passen of door het leerproces te gamificeren.

Lees ook:  Van landbouw tot e-commerce: Riverford CIO's verhaal over organische groei

Wanneer we aan de slag gaan met de digitale transformatie, is het belangrijk om het personeel mee te nemen op de reis. Betrek ze tijdens het creatie- en testproces, zodat ze een gevoel van eigenaarschap voor de oplossingssystemen ontwikkelen. Ondersteuning van het management is van het allergrootste belang voor deze initiatieven, omdat artsen en verpleegkundigen weinig tijd hebben voor deze extra activiteiten. Om dit tot een succes te maken, moet dit onderdeel van hun KPI’s zijn.

Welke lessen breng je als leider mee aan je team en hoe leid je je team door turbulente tijden?

Om uw team effectief te kunnen leiden, moet u hen ervan verzekeren dat het oké is om te falen. Alleen dan zullen ze zich wagen aan experimenten of gedurfde pogingen ondernemen om innovatie te bevorderen, omdat ze weten dat hun leider achter hen staat. Zodra u dit vertrouwen bij uw team wekt, zijn ze ongelooflijk proactief en leiden ze de taken zelf. Mijn mantra is altijd geweest: als het een mislukking is, is het mijn mislukking. Maar als het een succes is, is het ons succes.

Lees ook:  De omzetgroei van AWS stabiliseert zich dankzij een impuls van generatieve AI-gestuurde diensten

Meer informatie over ?

Gezondheidscheck op technologie: CIO Mitali Biswas van CK Birla Hospitals over het verplaatsen van de naald naar innovatie
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Gezondheidscheck op technologie: CIO Mitali Biswas van CK Birla Hospitals over het verplaatsen van de naald naar innovatie

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Gezondheidscheck op technologie: CIO Mitali Biswas van CK Birla Hospitals over het verplaatsen van de naald naar innovatie

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?