Hastings Mutual Insurance: een proactieve aanpak voor het moderniseren van contentmanagement

Hastings Mutual Insurance: een proactieve aanpak voor het moderniseren van contentmanagementDoor Milan Shetti, CEO van Rocket Software

In de gedigitaliseerde wereld van vandaag hechten klanten boven alles waarde aan transparantie en toegankelijkheid. Als gevolg hiervan nemen organisaties een proactieve benadering om kritieke inhoud met één klik op de knop aan eindgebruikers te bieden.

Al meer dan 130 jaar heeft Hastings Mutual Insurance Company haar klanten in het hele Midwesten gediend en beschermd. Het regionale verzekeringsagentschap, met bijna 600 kantoren en 500 werknemers, heeft klanten in alle soorten en maten veiligheid en gemoedsrust geboden, van kleine persoonlijke gezinspolissen tot grotere verzekeringspakketten die boeren en bedrijven hebben helpen beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Met meer dan $ 1 miljard aan totale activa is het bedrijf aanzienlijk gegroeid sinds het bescheiden begin in 1885. Toch blijft Hastings trots op zijn relaties en de zorg die het zijn klanten biedt. Daarom besloot Hastings Mutual om goed te kijken hoe het zijn content beheerde en verspreidde naar zijn klanten.

Sinds het begin van de jaren tachtig gebruikt het bedrijf een in-house Policy Administration System (PAS) met het huidige Mobius Content Services Platform van Rocket Software om meer dan 4.000 unieke documenttypen te classificeren, beheren en toegang te verlenen via het mainframe. Hoewel de huidige operaties optimaal liepen, begreep Hastings dat het gebrek aan integratie van zijn PAS met moderne technologieën uiteindelijk problemen zou opleveren. Het management van Hastings koos voor een proactieve aanpak en ging de uitdaging aan om zijn bestaande mainframe-activiteiten te moderniseren naar een open-sourceomgeving om concurrerend te blijven in toekomstige markten. In zijn poging om te moderniseren, geloofde de regionale verzekeringsmaatschappij ook dat het updaten van zijn klantweergavesysteem om een ​​meer intuïtieve, gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, zijn klanten en werknemers ten goede zou komen.

Lees ook:  AAMC bewijst de kracht van een formele DEI-strategie

De uitdagingen van het bewaren van historische gegevens

Hoewel het migreren van informatie van het mainframe naar open source zijn eigen obstakels met zich meebrengt, stond Hastings Mutual voor nog grotere uitdagingen. Het bedrijf was al meer dan drie decennia bezig met het ontwikkelen en opslaan van bedrijfskritische documenten en informatie over zijn oude infrastructuur, waaronder regelgevings-, boekhoudkundige en werkstroomdocumenten. Niet alleen zou Hastings een manier moeten vinden om deze documenten tijdens het migratieproces te blijven genereren, maar het was ook essentieel om de integriteit van zijn historische documenten en informatie te behouden tijdens de overdracht naar open-sourcesystemen. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot wettelijke sancties en zelfs juridische implicaties.

Met beperkte middelen en een gebrek aan ervaring met mainframemigratie, besefte Hastings dat het hulp nodig had om de Logical Partition (LPAR) op te ruimen, de integriteit van de historische documenten te behouden en de mainframeactiviteiten met succes te verkleinen – en dat alles met behoud van een vloeiende werking.

Lees ook:  Van CIO tot CEO: Mario Harik van XPO over levelen

De juiste ondersteuning vinden voor mainframemigratie

Hastings wendde zich tot Rocket Software, wiens Professional Services-team onmiddellijk aan de slag ging om het operationele team van Hastings te helpen bij het opschonen van de bestaande LPAR-omgeving. Samen hebben de teams elk historisch document binnen het LPAR doorgenomen om het te hernoemen en correct te segmenteren voor migratie naar het juiste open-sourcesysteem.

Nadat documenten correct waren geclassificeerd en opgeslagen in het LPAR-ecosysteem, richtte Hastings zijn aandacht op mainframemigratie. Hastings was in staat om zijn mainframe-activiteiten te moderniseren terwijl hij nog steeds zijn PAS gebruikte in combinatie met Mobius Content Services om kritieke documenten op zijn mainframe te genereren. Na generatie werden de documenten automatisch gedupliceerd en veilig overgezet naar de juiste open-source omgeving. En Hastings kon de migratie van zijn historische documenten veilig beginnen van het mainframe naar zijn open-sourcesystemen.

Klantervaring verbeteren

De spil van Hastings naar een meer innovatieve webclient is ook essentieel geweest voor het succes van de migratie en de groeiende klanttevredenheid van het bedrijf. Nu hebben eindgebruikers met één klik op de knop toegang tot de gedigitaliseerde documenten van Hastings, waardoor documentlatentie wordt verminderd en documenten met hoge prioriteit binnen enkele seconden in plaats van minuten beschikbaar zijn. En dankzij een intuïtief open-source weergavesysteem kunnen de eindgebruikers van Hastings kritieke informatie sneller vinden, zonder dat ze om hulp hoeven te vragen.

Lees ook:  NHL wendt zich tot locatiestatistieken om duurzaamheid te stimuleren

De voordelen van een goede samenwerking

Als resultaat van het project blijft Hastings Mutual met succes evolueren naar een hybride open-source infrastructuur. Het bedrijf kon zijn activiteiten moderniseren om documenten sneller, veiliger en tegen lagere kosten te produceren, op te slaan en naar zijn klanten te distribueren.

Tijdens het migratieproces heeft Hastings geen moment gemist. Als regionale verzekeraar was het van cruciaal belang om uitstekende service te blijven bieden aan klanten wanneer ze die het meest nodig hebben.

Als Mainframe-experts helpt Rocket Software bedrijven complicaties te voorkomen en het beheer en de beveiliging van hun meest kritieke informatie te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over onze reeks Mobius-producten.

Meer informatie over ?

Hastings Mutual Insurance: een proactieve aanpak voor het moderniseren van contentmanagement
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

5 cv-tips voor projectmanagement

Misschien ben je geïnteresseerd in een baan als projectmanager (PM), om projecten vooruit te helpen en de technische staf gefocust te houden op grotere zakelijke

Hastings Mutual Insurance: een proactieve aanpak voor het moderniseren van contentmanagement

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Hastings Mutual Insurance: een proactieve aanpak voor het moderniseren van contentmanagement

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?