IHG maximaliseert gastvrijheid met multicloud

IHG maximaliseert gastvrijheid met multicloudVoor IHG Hotels and Resorts biedt de cloud precies de juiste accommodatie voor zakelijk succes. “Eerst en vooral zien we onze reis naar de cloud als het allerbelangrijkste onderdeel van zowel onze technologie- als commerciële strategieën”, zegt George Turner, chief commercial and technology officer van de Britse multinational, die sterk afhankelijk is van zijn geavanceerde cloudinfrastructuur, chatbots. en AI om meer digitale business te genereren bij de 19 hotelmerken, vooral aan de rand.

Meer dan 70% van de hotels van IHG – een portfolio dat InterContinental, Kimpton Hotels en Holiday Inn omvat – zijn franchises, waardoor moederbedrijf IHG in wezen een technologieproductontwikkelingsbedrijf is dat de bezettingsgraad en inkomsten verhoogt voor de 6.100 hotels die eigendom zijn van franchisenemers.

Turner draagt ​​bij aan dat succes door twee hoeden voor het bedrijf te dragen: hij houdt toezicht op een productgestuurde organisatie die voortdurend innovatieve diensten moet ontwikkelen en leveren aan hoteleigenaren en gasten, zelfs terwijl zijn teams doorgaan met het uitbouwen van de interne technologie en diensten van IHG.

Lees ook:  Toekomstige O&G: Uniforme operaties gebruiken om productiviteit en winstgevendheid te verhogen

En het is de krachtige multicloud-architectuur van de keten, verankerd door de cloudnetwerken van Aviatrix en de interconnectietechnologie van Equinix, die Turner in staat stelt het hotelimperium veel dichter bij zijn belangrijkste klanten te brengen: zakenreizigers en vakantiegangers, maar ook hoteleigenaren.

De cloud helpt IHG ook om “de commerciële waarde voor onze onderneming te vergroten”, zegt Turner, waarbij hij opmerkt dat IT-professionals in de cloud in maanden kunnen innoveren, wat vroeger jaren duurde. “Gedurende een periode van zes maanden hebben we een geheel nieuw vraagvoorspellingsmodel gecreëerd, waarbij we gebruik maakten van de mogelijkheden in de cloud”, zegt hij bij wijze van voorbeeld.

Bovendien stelt IHG’s cloud-backbone het in staat te profiteren van opkomende SaaS-aanbiedingen, zoals Speakeasy AI conversatiechatbots, en zijn eigen IHG Voice Cloud AI-service te leveren om gasten en receptiemedewerkers in honderden hotels te helpen.

Meer informatie over ?

IHG maximaliseert gastvrijheid met multicloud
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Wat is de toekomst van on-prem data?

Door Tyler Affolter In de mix van plaatsen om bedrijfsgegevens op te slaan, is het, gezien de niet-triviale onderhoudskosten van on-prem, zinvol om vandaag in

IHG maximaliseert gastvrijheid met multicloud

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    IHG maximaliseert gastvrijheid met multicloud

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?