Leer van IT Thought Leaders bij FutureIT DC

Leer van IT Thought Leaders bij FutureIT DCDe overheerlijke aroma’s en het Instagramwaardige eten dat uit de keukens van chef-kok Edward Lee komt, staan ​​ver af van de virtuele werelden van IT-professionals. En toch kunnen beide stressvolle werkomgevingen zijn waar slimme systemen en teamwerk tot de beste resultaten leiden.

Lee heeft veel nagedacht over hoe een moderne werkplek eruit zou moeten zien, en hij innoveert nieuwe manieren van zakendoen. Hij zal zijn verhaal en lessen over leiderschap en disruptie brengen op de FutureIT Washington, DC, conferentie die op 11 mei plaatsvindt in Convene.

Ontworpen voor IT-professionals in de Capitol-gemeenschap, belooft het evenement de aanwezigen te helpen de complexiteit van digitale innovatie onder de knie te krijgen.

Het dagvullende evenement trapt af met een workshop persuasieve communicatie. Onder leiding van Larry Bonfante, een senior consultant bij Ouellette & Associates en voormalig CIO van de United States Tennis Association, en Dan Roberts, gastheer van de Tech Whispers-podcast, zal de interactieve sessie deelnemers coachen bij het uitstippelen van een strategie voor succes bij het navigeren door lastige gesprekken met collega’s, leveranciers, bestuursleden en andere belanghebbenden.

Lees ook:  De 15 meest waardevolle IT-certificeringen van vandaag

Vooruitstrevende bedrijven realiseren zich de rol van de CIO bij het gebruik van technologie om bedrijfsresultaten te behalen, vooral in de onzekere economische tijden van vandaag. Niki Allen, chief information technology and operations officer en vice president of infrastructure and operations, voor Boeing Information Technology & Data Analytics, en Rona Bunn, CIO van NACD zullen praktische strategieën aanbieden om de digitale reis te leiden en burn-out te voorkomen, evenals het beantwoorden van het publiek vragen in een open discussie.

Een andere realiteit die de werkplek herdefinieert, is hybride werk. Compucom’s Troy Baldwin, product management director, zal tips delen voor het verbeteren van de ervaring van werknemers en het ontwikkelen van ‘remote right’-strategieën die digitale werknemers over de hele wereld met elkaar verbinden.

Meer informatie over ?

Leer van IT Thought Leaders bij FutureIT DC
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Leer van IT Thought Leaders bij FutureIT DC

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Leer van IT Thought Leaders bij FutureIT DC

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?