Maak gebruik van Avaya’s expertise op het gebied van AI-gestuurde CX-innovatie

Maak gebruik van Avaya's expertise op het gebied van AI-gestuurde CX-innovatieOp het gebied van dynamische enterprise-architectuur wordt het potentieel van AI om innovatie te stimuleren steeds meer erkend, hoewel het nog steeds een aanzienlijke onderneming is voor veel grote ondernemingen, vooral die met ingewikkelde lokale omgevingen. Uit het recente onderzoek van Ericsson IndustryLab blijkt dat meer dan de helft van dergelijke organisaties nog steeds moeite heeft om AI volledig te integreren en te exploiteren, waarbij projecten die 5 tot 7 jaar geleden zijn gestart nog steeds onvoltooid zijn.

Ondernemingen die de transformerende kracht van AI volledig willen benutten, of het nu gaat om het versnellen van besluitvorming met innovatieve theorieën of het benutten van ongelijksoortige gegevensbronnen, hebben de begeleiding van een branche-expert nodig. Avaya Customer Experience Services (ACES) is hierin gespecialiseerd en biedt expertise variërend van integratie en datasets tot beveiliging en compliance. Ons professionele serviceteam heeft met succes tal van ondernemingen begeleid bij het innoveren zonder verstoringen, terwijl ze tegelijkertijd hun bestaande on-premises infrastructuur maximaliseerden.

Lees ook:  Oracle blijft personeel in de VS ontslaan

De drie belangrijkste verzoeken die ACES bij grote ondernemingen ziet voor innovatie op het gebied van AI Customer Experience zijn: beveiliging, automatisering en personalisatie, die aansluiten bij de algemene IT-investeringsprioriteiten van chief information officers (CIO’s).

Beveiliging – Wachtwoord/pincode reset-bot: stel je de mogelijkheden voor van een AI-bot die bedreven is in het afhandelen van routinematige wachtwoord-/pincode-resetverzoeken. Zo’n bot elimineert het risico dat wachtrijen verstopt raken en levert een naadloze gebruikerservaring, terwijl robuuste beveiligingsmaatregelen worden gegarandeerd. Door Avaya Hybrid Cloud Services te combineren met low-code/no-code ontwikkeltools, heeft ACES tal van klanten in staat gesteld om efficiënte bots voor het resetten van pincodes op te zetten.

Automatisering – AI voorspellende klantworkflows: AI kan de voorspellende nauwkeurigheid drastisch verbeteren, workflows automatiseren om potentiële klantverloop aan het einde van contracten en de meest effectieve retentiestrategieën te identificeren. ACES blinkt uit in deze op maat gemaakte AI-toepassingen en maakt gebruik van uitgebreide zakelijke en operationele inzichten om maximale waarde te halen uit AI-gestuurde communicatie.

Lees ook:  Ontdek CIO Amir Arooni over de overstap naar productgebaseerde IT-levering

Personalisatie – Training of Intent: De kern van klantontevredenheid komt vaak voort uit onpersoonlijke interacties en bots die geen begrip hebben van de intentie van de klant. Om dit tegen te gaan, richt ACES zich op intentieherkenningstraining voor bots, waardoor ze gevoelig worden voor nuances in gebruikersreacties, waardoor een meer gepersonaliseerde klantervaring wordt bevorderd. Als het gaat om AI-gestuurde bedrijfstransformatie, is ACES een belangrijke partner, die een schat aan expertise en een wereldwijde talentenpool inbrengt om elke fase van uw AI-traject te ondersteunen, van verkennende workshops tot ontwerp en implementatie op maat. Avaya loopt voorop en legt de lat hoog.

Neem contact op met ons deskundige team voor meer informatie over ACES en hoe u vandaag al kunt beginnen met het inzetten van AI voor bedrijfsinnovatie. We staan ​​te popelen om u te helpen navigeren op het opwindende terrein van AI-gestuurde klantervaring.

Meer informatie over ?

Maak gebruik van Avaya’s expertise op het gebied van AI-gestuurde CX-innovatie
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Maak gebruik van Avaya's expertise op het gebied van AI-gestuurde CX-innovatie

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Maak gebruik van Avaya's expertise op het gebied van AI-gestuurde CX-innovatie

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?