Sportlocaties bevorderen doelen, verbeteren de ervaring van fans met data-analyse

Sportlocaties bevorderen doelen, verbeteren de ervaring van fans met data-analyseNTT IndyCar verandert de Brickyard in een slimme stad met analyses

NTT IndyCar maakt gebruik van analytics, AI en digital twin in elk onderdeel van zijn bedrijf, van het beheer van locaties zoals de Indianapolis Motor Speedway (IMS), bij fans bekend als de Brickyard, tot het bieden van realtime inzicht in de genomen beslissingen. door teams midrace.

NTT IndyCar heeft de Smart Venue-oplossing van NTT ingezet bij IMS. De app is gebaseerd op inspanningen om slimme steden te creëren en behandelt de locatie, die op de racedag meer dan 350.000 fans trekt, als een ministad.

“We zien het meer als het idee om een ​​stad voor een dag te mobiliseren en te plannen, alles van het verplaatsen van mensen tot het bedienen van hulpdiensten en het kunnen zien om de hoek waar we misschien iemand naartoe willen sturen, nog voordat er heeft zich een incident voorgedaan”, zegt SJ Luedtke, vice-president marketing bij IndyCar.

De AI van Smart Venue biedt volledige zichtbaarheid van de locatie, met gegevens die elke 30 seconden worden gekalibreerd met een nauwkeurigheid van meer dan 90%. Door AI ondersteunde optische detectietechnologieën, gecombineerd met real-time stroomsnelheidsgegevens bij toegangspoorten, stellen de organisatie in staat om drukte en verkeer te monitoren en inzichten te genereren over congestie bij specifieke poorten en tunnels met behulp van voorspellende analyses.

“Op een bepaalde racedag is het de op een na grootste stad van Indiana”, zegt Bennett Indart, vice-president van SMART World Solutions bij NTT. “Je kunt je voorstellen dat 350.000 mensen proberen op de Indianapolis Motor Speedway te komen. De afgelopen jaren hebben we het operationele team geholpen om te begrijpen waar de knelpunten zitten. Dit jaar hebben we zelfs een functie toegevoegd om dat aan de fans zelf te bieden op hun mobiele apparaat.”

Luedtkes advies: Ontwikkel hechte relaties met uw stakeholders. Ze merkt op dat zij en CIO Rebecca Ruselink hand in hand werken. Ze zegt dat hun samenwerking sterk is omdat IT echt probeert de pijnpunten van haar team te begrijpen en hun behoeften te beantwoorden in plaats van alleen de oplossing te bieden waarvan IT denkt dat die de beste is.

“Onze teams komen regelmatig bijeen”, zegt Luedtke. “We hebben een stappenplan met dingen die we willen bereiken.”

Meer informatie over ?

Sportlocaties bevorderen doelen, verbeteren de ervaring van fans met data-analyse
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Sportlocaties bevorderen doelen, verbeteren de ervaring van fans met data-analyse

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Sportlocaties bevorderen doelen, verbeteren de ervaring van fans met data-analyse

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?