Sysco’s recept voor groei draait om IT

Sysco's recept voor groei draait om ITDe integratie van geavanceerde AI in zijn zwaar gerobotiseerde procesautomatiseringswinkel, evenals edge computing, zegt Peck, zijn enorme kansen die het bedrijf nu aan het verkennen is. Door grote taalmodellen (LLM’s) te implementeren, kan Sysco ook een veel grotere hoeveelheid gegevens in de cloud gebruiken om menu’s samen te stellen op basis van trends en om veranderend koopgedrag te detecteren.

“De volgende logische stap is AI”, zegt Peck. “Machine learning ging over het vergelijken van veel inputs. Dankzij grote taalmodellen kunt u meer gegevens opslokken en veel meer informatie doorzoeken, of het nu in een andere cloud is of op locatie. We zouden in staat zijn om te zoeken en feedback te krijgen over restaurant- of sociale trends over recepten en eten en dat terug te surfen naar ons of naar onze klanten.”

Katalyserende verandering

Hoe complex het ook is om AI-algoritmen te schrijven, technologie is het gemakkelijke deel van Sysco’s volgende generatie Recept voor groei, zegt de CIDO.

Lees ook:  Voorkom cyberaanvallen met een DevSecOps-benadering voor de beveiliging van webapplicaties

Er zijn verschillende uitdagingen bij het implementeren van dergelijke geavanceerde technologie, namelijk hoe om te gaan met verandermanagement en hoe snel op te schalen, maar de voordelen wegen veel zwaarder dan de uitdagingen, voegt Peck toe.

Daartoe leert Sysco zijn verkoopteams over de voordelen en tijdsbesparingen bij het elimineren van alledaags papierwerk en taken, waardoor ze nieuwe leads kunnen nastreven en hun bedrijf kunnen laten groeien.

Peck zegt dat dergelijke bewegingen allemaal gaan over het winnen van de harten en geesten van werknemers en ervoor zorgen dat ze het vermogen van AI omarmen om meer voorspellende soorten verkoopgesprekken en bestelsuggesties voor te stellen.

“Uw verkoopteams zien het misschien als een bedreiging, maar in werkelijkheid is het geen bedreiging”, zegt hij. “Het stelt hen in staat om meer tijd te besteden aan de klantrelatie en nieuwe klanten te werven terwijl ze minder tijd besteden aan onderzoek en prijsstelling.”

Indien correct geïmplementeerd, zijn de voordelen van AI talrijk voor alle werknemers en het bedrijf in het algemeen, stelt hij.

Lees ook:  Gegevensgestuurde besluitvorming | CIO

“Het helpt ons om onze klanten beter van dienst te zijn, met exacte vulpercentages, zodat onze vrachtwagens op tijd verschijnen en het helpt ons bedrijf om zich te concentreren”, zegt hij. “Soms zijn bedrijven die digitaal willen transformeren vaak te breed en willen ze alles. We zijn erg gefocust op de belangrijkste dingen die we proberen te doen en het is een strijdkreet voor het bedrijf – een morele booster. Het geeft ons het gevoel dat we deel uitmaken van iets speciaals.”

De breedte en diepte van Sysco’s CIDO is welbekend in branchekringen. Vorige maand ontving Peck de jaarlijkse MIT Leadership Award op het MIT CIO Symposium in Cambridge, Massachusetts.

“Terwijl al onze finalisten uitzonderlijk werk leverden, viel Tom op door zijn diepgaande kennis van en verbondenheid met de behoeften van het bedrijf”, zegt George Westerman, hoofddocent aan de MIT Sloan School of Management, die op de prijzen zit commissie. “Dat bleek uit de manier waarop hij praatte, de onderwerpen die hij belangrijk vond en de resultaten die hij en zijn team hielpen behalen.”

Lees ook:  Mijn bedrijf is in 2021 in omvang verdubbeld. Dit is wat ik heb geleerd over diversiteit bij het aannemen van personeel.

Meer informatie over ?

Sysco’s recept voor groei draait om IT
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

5 cv-tips voor projectmanagement

Misschien ben je geïnteresseerd in een baan als projectmanager (PM), om projecten vooruit te helpen en de technische staf gefocust te houden op grotere zakelijke

Sysco's recept voor groei draait om IT

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Sysco's recept voor groei draait om IT

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?