TeraSky – Biedt bekroonde oplossingen voor de modernisering van de infrastructuur met VMware

TeraSky – Biedt bekroonde oplossingen voor de modernisering van de infrastructuur met VMwareDe klantbetrokkenheid van TeraSky levert hen de 7e VMware Award in 5 jaar op tijdens de VMware Partner Achievement Awards 2023

Veel bedrijven worden nog steeds geconfronteerd met uitdagingen als ze de manier waarop ze werken en klanten bedienen digitaal willen transformeren. Omdat on-premise systemen en private clouds vaak afhankelijk zijn van verouderde (of binnenkort verouderde) tools, hebben bedrijven behoefte aan flexibelere, toekomstbestendige oplossingen. Voor TeraSky is het hun specialiteit om bedrijven te helpen de omgevingen te bouwen die ze nodig hebben voor succes vandaag en morgen.

Sinds 2010 levert TeraSky end-to-end-oplossingen om klanten in staat te stellen datacentermodernisering en hybride en multi-cloud-implementatie af te handelen. TeraSky biedt een groot aantal diensten, waaronder softwaregedefinieerde creatie en onderhoud van datacenters, ondersteuning voor ontwikkelaars en platformengineering, de overgang van installaties op locatie naar multi-cloud, en migratie van grote, oudere applicaties naar microservices. “Wij streven ernaar de meest vertrouwde partner te zijn gedurende de gehele levenscyclus van een klant en hen te helpen omgaan met lastige moderniseringsuitdagingen”, zegt Ofir Abekasis, CEO van TeraSky.

Een bekroonde benadering van digitale transformatie

TeraSky’s toewijding aan klantsucces en het leveren van hoogwaardige resultaten leverde hen de Partner Value-prijs voor EMEA op tijdens de VMware Partner Achievement Awards 2023. “Wij zijn vereerd deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Dit is TeraSky’s zevende VMware-onderscheiding in vijf jaar en een bewijs van onze toewijding om organisaties te helpen zich aan te passen, te innoveren en te slagen in het snel evoluerende digitale landschap van vandaag”, zegt Abekasis. “We zijn verheugd om onze VMware-samenwerking voort te zetten en kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer waarde voor onze klanten te creëren.”

TeraSky heeft herhaaldelijk hun expertise gedemonstreerd in het creëren van waarde voor klanten en succesvolle projectimplementatie, samen met een bewezen beheersing van VMware-oplossingen. Door hun inspanningen hebben ze klanten de omgeving geboden die nodig is om te slagen en een betere bedrijfsafstemming te creëren, gedreven door nieuwe inzichten die de besluitvorming overal verbeteren.

Het verenigen van de ervaring van een wereldwijd personeelsbestand

Een voorbeeld van de bekwaamheid van TeraSky is een digitaal transformatieproject dat ze hebben uitgevoerd voor een gezamenlijke klant van VMware en TeraSky, Cellebrite. Al meer dan 24 jaar levert Cellebrite een platform voor digitaal inlichtingenonderzoek en ondersteunende diensten aan wetshandhavings- en overheidsinstanties.

Met kantoren op 12 locaties wereldwijd en meer dan 1.000 werknemers werd het bedrijf geconfronteerd met de uitdagingen die voortkomen uit succes en groei. Ten eerste zijn ze tijdens de pandemie overgestapt op een SaaS-bedrijfsmodel, terwijl ze hun personeelsbestand hebben verdrievoudigd. De snelle uitbreiding en de noodzakelijke upgrades van de infrastructuur zorgden ervoor dat de werknemerservaring niet op elke locatie op het hoge niveau was dat Cellebrite wilde. Bovendien wilde Cellebrite een flexibelere en ondersteunende operationele structuur creëren om verschillende implementaties in hun applicatie-ecosysteem mogelijk te maken.

Om dit te doen had Cellebrite één ‘enkele ruit’ nodig van waaruit ze alles konden zien, ongeacht of een applicatie in het datacenter of in de cloud draaide. Deze zichtbaarheid zou ook helpen een naadloze gebruikerservaring te bieden voor alle werknemers, van de ontwikkelaars en engineers tot de IT-afdeling, terwijl het gebruik en beheer van applicaties eenvoudiger zou worden.

VMware vRealize Suite Solutions was het antwoord. Hoewel het bedrijf VMware vSphere al gebruikte, wilden ze hun huidige mogelijkheden uitbreiden en beter gebruik maken van de beschikbare middelen. Dankzij TeraSky kon Cellebrite VMware Aria Automation en VMware Aria Operation gebruiken in combinatie met een gedeeltelijke migratie naar een VMware-cloud op basis van AWS, waardoor de infrastructuur en workflows van het bedrijf zijn geoptimaliseerd. Dit zorgde voor de flexibiliteit en wendbaarheid die Cellebrite nodig had om zijn klanten te ondersteunen en tegelijkertijd de dagelijkse activiteiten en monitoring te stroomlijnen.

Na de overstap naar de nieuwe architectuur was Cellebrite in staat om meer op maat gemaakte diensten aan elke klant aan te bieden, terwijl de kosten werden verlaagd en de optimalisatie over de hele linie werd vergroot, waardoor zelfs werknemers die geen ontwikkelaars zijn, in slechts een paar dagen oplossingen konden creëren. Bovendien heeft het bedrijf dankzij hun verbeterde organisatorische flexibiliteit haar besparings- en optimalisatiedoelen bereikt en zichzelf ook voorbereid op toekomstig succes door de snelheid te verhogen waarmee ze nieuwe, unieke producten voor hun klanten kunnen creëren.

Bekijk de Cellebrite-klantsuccesvideo van TeraSky.

Toekomstig succes smeden met Vmware

TeraSky streeft ernaar een vertrouwde partner te zijn gedurende de gehele levenscyclus van de klant en biedt een uitgebreid pakket beheerde services om de IT-activiteiten van hun klanten aanzienlijk te vereenvoudigen. Door de dagelijkse beheer- en onderhoudsuitdagingen van complexe cloudomgevingen van elke klant op zich te nemen, helpt de VMware-partner bedrijven hun moderniseringsdoelen voor vandaag te realiseren en ze tegelijkertijd voor te bereiden op toekomstig succes.

“Als onderdeel van onze managed services bieden we specifieke oplossingen voor klanten die gebruik maken van verschillende cloudproviders”, zegt Abekasis. VMware Cross-Cloud beheerde services geven bedrijven de vrijheid en flexibiliteit om precies te krijgen wat ze nodig hebben van leveranciers en partners, waardoor ze kunnen samenwerken met degenen die het best gepositioneerd zijn om hun unieke uitdagingen op te lossen.

“We zijn verheugd om te zien hoe de beheerde services van VMware Cross-Cloud nieuwe normen zullen blijven stellen en een nog beter partner-ecosysteem zullen blijven bouwen waarin we allemaal klanten kunnen helpen hun doelen te bereiken”, zegt Abekasis.

Bezoek ons ​​hier voor meer informatie.

Meer informatie over ?

TeraSky – Biedt bekroonde oplossingen voor de modernisering van de infrastructuur met VMware
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

TeraSky – Biedt bekroonde oplossingen voor de modernisering van de infrastructuur met VMware

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    TeraSky – Biedt bekroonde oplossingen voor de modernisering van de infrastructuur met VMware

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?