The Inside Startup: Maak kennis met Cisco’s Emerging Technologies and Incubation Group

The Inside Startup: Maak kennis met Cisco's Emerging Technologies and Incubation Group“Opstarten” betekent risico. Het schrijft kleine teams van individuen voor die zich inzetten voor een idee om de wereld een betere plek te maken… of om zichzelf een beetje rijker te maken. Waarom niet beide? Hoe dan ook, nieuwe zakelijke ondernemingen werken onder druk om een ​​idee te onderzoeken, te verfijnen en op de markt te brengen. Het alternatief is voorgoed bekisten.

Maar ondanks het hoge risico/beloningskader hebben deze Victory-or-Bust-ondernemingen de markt niet in het nauw gedreven door flexibiliteit en innovatie.

Met namen als Innovation Kitchen, Lab126, The Design Lab en het gelijknamige Skunk Works hebben grote bedrijven als Nike, Amazon, Apple en Lockheed Martin met succes kleine teams van mensen aan de top van hun technische spel gecombineerd met grote bedrijfsmiddelen om baanbrekende producten op de markt.

Cisco reserveert ruimte voor een innovatief team dat opereert met een startup-mentaliteit. Ze zijn meer dan een experimentele groep, ze houden zichzelf verantwoordelijk zoals elke startup dat zou moeten doen. Wanneer hun inspanningen slagen, is de impact van hun innovaties transformerend voor de industrie en klanten.

Cisco ET&I: Cisco’s grote weddenschappen voor de toekomst

Enkele jaren geleden richtte Cisco de Emerging Technologies and Incubation Group (ET&I) op, die hen belastte met het creëren en bevorderen van nieuwe producten en technologieën die de steun van het Executive Leadership-team van Cisco verdienen. Deze unieke divisie richt zich op nieuwe oplossingen, nieuwe markten en innovatieve probleemoplossing.

Met behulp van snelle ideevorming, agile methodologieën, incubatie en validatie past de groep startup-denken toe met een venture capital (VC)-ondersteuningsmodel, dat toegewijde, diverse teams van experts samenbrengt die aan de top van hun technische vakgebied staan. Die teams werken samen met universiteiten, klanten en het Cisco Design Partner-programma om best-in-class onderzoek, oplossingen en software van de volgende generatie, plus co-innovatie van klanten te leveren.

“Dit is een van de meest opwindende tijden om een ​​innovator te zijn.”

Vijoy Pandey, Senior Vice President Emerging Technologies & Incubation

Katalyseren van de startup-mindset

In de startup-ruimte gedijen of mislukken ideeën. Doelen moeten worden gehaald, investeerders moeten tevreden zijn en de acceptatie van producten moet exponentieel groeien. Een deadline missen? Misschien merk je dat je het bedrijf sluit. De inherente snelheid en urgentie die het werken met die belangen met zich meebrengt, kan worden verpletterd door traag bewegende onderdelen binnen grote ondernemingen.

Lees ook:  Waarom bedrijven innovatie op drie niveaus nodig hebben in hun digitale infrastructuur

Cisco omarmt het startup-model door ET&I de vrijheid te geven om te werken zonder complex meerlagig toezicht, terwijl de inzet hoog blijft.

Zoals bij elke startup, is het waarmaken van verwachtingen de eerste taak. De groep stelt op mijlpalen gebaseerde doelen die vergelijkbaar zijn met serie A-, B- en C-financiering. Het team opereert onder een Incubation Board of Directors die de rol van investeerders op zich nemen, een financieringsperspectief bieden en hun zakelijke expertise benutten om nieuwe ondernemingen te versnellen. Dat bestuur behoudt de mogelijkheid om projecten te defunderen die niet werken, niet snel genoeg gaan of hun oorspronkelijke waarde niet behouden.

Inside-startup-succes: inzicht in de durfkapitalistische mentaliteit

De concurrentie om financiering is hevig en het omarmen van de eigenschappen die een bedrijf in de ogen van een durfkapitalist maken of breken, kan de kans op succes vergroten. Beleggers in 2023 zijn niet alleen overtuigd door ideeën – ze willen zien dat ze samenwerken met organisaties die zijn gebouwd om die ideeën op de markt te brengen.

Veelvoorkomende rode vlaggen voor VC’s:

  • Gebrek aan inzicht in de markt
  • Gebrek aan sterk genoeg teams en experts
  • Gebrek aan een duidelijk pad naar acceptatie en gebruik
  • Gebrek aan uitvoering tegen verwachte mijlpalen

Cisco’s ET&I-groep neemt deze lessen ter harte bij het bouwen van nieuwe marktincubaties: zorg voor de buy-in van het management, identificeer een duidelijke marktbehoefte, schakel de juiste teams in en zet u in voor een tijdgebonden plan om product-marktfit te bereiken.

Partnerschappen benutten om kansen te identificeren

Startups gaan over het oplossen van problemen. Succesvolle startups wilden een probleemgebied grondig begrijpen. Ze denken kritisch na over hoe innovatie en technologie wereldwijd uitdagingen en onbeantwoorde problemen kunnen oplossen.

Een veel voorkomende belemmering voor het begrijpen van die problemen is het gebrek aan inzicht van het innovatieteam, het gebrek aan begrip van de pijnpunten van klanten en het gebrek aan diversiteit. Zonder rekening te houden met hoe andere mensen, culturen, werknemers of zelfs landen over een probleem denken, kunnen startups zich haasten naar ongeïnformeerde ideeën die het niet zullen overleven in de markt.

Lees ook:  Technologie opnieuw uitvinden voor de volgende generatie

ET&I werkt samen met meer dan 20 universiteiten om de volledige reikwijdte van problemen te onderzoeken, variërend van generatieve en verantwoorde AI tot kwantumbeveiliging en kwantumnetwerken. In 2022 financierde het Cisco Research-team binnen ET&I meer dan 51 onderzoeksprojecten, voltooide 69 publicaties, verleende en diende 33 patenten in en organiseerde afgelopen augustus een AI-top. Actief onderzoek leidt tot actieve resultaten.

Het is algemeen bekend dat het oplossen van enkele van ’s werelds meest complexe problemen een grondig begrip vereist van de pijnpunten en uitdagingen van klanten. ET&I leunt sterk op het luisteren naar de klant, inzichten van VC-gemeenschappen en academisch onderzoek om empathie met de beoefenaar op te bouwen, waardoor het bewijs van waarde, de tijd tot waarde, wordt versneld en daardoor een snelle productacceptatie wordt gestimuleerd. Door gebruik te maken van dit innovatie-ecosysteem heeft ET&I zowel een concurrentievoordeel in de voorhoede van nieuwe technologische ontwikkelingen als het vormgeven van zijn routekaart voor zijn toekomst in cloud-native ruimtes. Het is een win-win situatie.

Investeren in Bleeding-Edge-technologie

Voor technologiebedrijven die een voorsprong willen vinden in een toch al hypercompetitieve markt, is het vinden van dat concurrentievoordeel wat de winnaars onderscheidt van de achterblijvers.

Naast het onderzoeken van opkomende technologieën, is een gebied waarop Cisco ET&I zich heeft gericht om een ​​geavanceerde oplossing te creëren, cloud-native applicatiebeveiligingsproducten. Door een start-upmodel te volgen en nauw samen te werken met early adopters, creëerden ze Panoptica, Cisco’s Cloud Application Security-product dat bedrijven in staat stelt om moderne applicatie-architecturen die door de markt worden gevraagd, veiliger te adopteren.

Bedrijven zijn vaak terughoudend of sceptisch om onmiddellijk in opkomende technologieën te springen, zoals applicatiebeveiliging, die hun levensvatbaarheid in de markt nog moeten bewijzen. De tijden hebben echter geleerd dat bedrijven die bereid zijn te investeren in disruptieve innovaties, meer kans hebben om te overleven in tijden van digitale transformatie. Degenen die de gelegenheid aangrijpen, profiteren van het bouwen van zeer schaalbare, veerkrachtige en snelle innovatieve oplossingen. Ten slotte kunnen bedrijven zowel toptalent aantrekken als behouden en tegelijkertijd hun concurrentie een stap voor blijven.

Lees ook:  Wat is Six Sigma? Kwaliteitsmanagement stroomlijnen

Een bijgewerkte start-upcultuur omarmen

De wereld wordt elke dag meer onderling verbonden en bedrijven begrijpen steeds meer dat een diepere ideeënpool voortkomt uit een grotere diversiteit aan werknemers. Maar het aantrekken van groot talent kan een uitdaging zijn als uw bedrijf vasthoudt aan monolithische werkmodellen. Nieuwe visionairs hebben de verwachtingen op de werkplek ontwikkeld.

Om een ​​creatieve mentaliteit te bevorderen, is het essentieel om teamleden in staat te stellen tijd vrij te maken van het werk om deel te nemen aan activiteiten die inspireren en energie geven. Een groeiend aantal geloofwaardige onderzoeken toont aan dat de balans tussen werk en privéleven onlosmakelijk verbonden is met productiviteit en arbeidsvreugde. Het behouden van het beste talent vereist het creëren van normen in een bedrijfscultuur die erkent dat elk teamlid een leven buiten de werkplek heeft.

Door externe activiteiten te omarmen, flexibele werktijden aan te bieden en zich te concentreren op productiviteit in plaats van facetime, geven bedrijven die innovatie willen bevorderen hun teams de vrijheid om vooruit te komen en wereldveranderende technologieën te ontdekken.

Door een ultramoderne hybride omgeving te omarmen die flexibele uren, werken op afstand en een inclusieve cultuur biedt, kunnen teams het beste uit zichzelf halen. Deze omgeving moedigt teams aan zich te concentreren op Horizon 3-ideeën en zowel successen als mislukkingen te vieren. Deze startup-cultuur bevordert ook het concept van ‘flash-teams’ waar individuen en vaardigheden samenkomen en aan projecten werken zoals een film en vervolgens ontbinden wanneer de productie is voltooid. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Cisco onvermurwbaar is om een ​​inclusieve toekomst voor iedereen mogelijk te maken.

Er valt veel goed (en fout) te krijgen bij het omarmen en ontwikkelen van een startup-mentaliteit. Het model van een paar toegewijde individuen die wekenlang slapeloze nachten doorbrengen om een ​​doel te bereiken, is niet verdwenen, maar de markt begrijpt dat die voorbeelden niet duurzaam zijn.

Om te blijven vernieuwen, te blijven creëren en grenzen te blijven verleggen, creëert Cisco ET&I een nieuw duurzaam model voor het leveren van innovatie.

Bekijk vandaag nog meer informatie over ET&I.

Bekijk de nieuwste bevindingen van Cisco Research en krijg een voorsprong op de concurrentie.

Meer informatie over Panoptica Simplified Cloud-Native Application Security.

Meer informatie over ?

The Inside Startup: Maak kennis met Cisco’s Emerging Technologies and Incubation Group
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Het verlanglijstje van een CIO in 2022

Door Ravi Naik, CIO & Executive Vice President of Storage Services bij Seagate Technology Aanzienlijke uitdagingen met gegevenstoegang en mobiliteit, samen met het vinden van

The Inside Startup: Maak kennis met Cisco's Emerging Technologies and Incubation Group

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    The Inside Startup: Maak kennis met Cisco's Emerging Technologies and Incubation Group

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?