Top 15 databeheerplatforms die vandaag beschikbaar zijn

Top 15 databeheerplatforms die vandaag beschikbaar zijnOracle Advertising en klantervaring

De intrede van Oracle is in de loop der jaren gegroeid doordat het bedrijf technologie van BlueKai, Moat, AddThis en andere Oracle-producten samenvoegt. Wat begon als een relatief eenvoudige tool voor gegevensbeheer, is uitgegroeid tot een portaal voor het volgen van de prestaties van digitale advertenties via verschillende kanalen. Daarom heeft Oracle het omgedoopt tot Oracle Advertising and Customer Experience. Het integreert gegevens uit een breed scala aan bronnen om de waarde van de advertentiedollaruitgaven te helpen optimaliseren.

Pega

Pega bouwt een low-code platform voor het ontwerpen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes. De in de cloud gehoste tool beheert de communicatie met klanten om de juiste berichten over te brengen op momenten waarop deze kunnen worden opgenomen. Met het platform kan uw team een ​​verkoopworkflow aanpassen en analyseren welke stappen het beste rendement opleveren. Achtergrondtaken zoals orderbeheer kunnen worden gedelegeerd aan robotprocesautomatiseringstools om het leven van klanten en het fulfilmentteam te vereenvoudigen.

Permutief

Het DMP van Permutive is ontworpen om klaar te zijn voor de verschuiving in het volgen van advertenties naarmate de regels voor privacy strenger worden. Het platform ondersteunt zowel uitgevers als adverteerders, zodat beiden kunnen begrijpen welk creatief werk de beste resultaten oplevert. Uitgevers vinden een privacyveilige manier om first-party informatie aan adverteerders te leveren, terwijl adverteerders de informatie krijgen die ze nodig hebben om de prestaties op alle publicatieplatforms op het open web bij te houden.

Lees ook:  Top zakelijke behoeften stimuleren IT-uitgaven vandaag

Roku OneView

De merknaam is misschien bekender als fabrikant van streaming video-apparaten, maar Roku plaatst ook advertenties. Het bedrijf bracht Dataxu onder de merkparaplu en noemde het OneView. Nu kunnen adverteerders het datamanagementplatform gebruiken om bij te houden hoe hun campagnes presteren. Het systeem gebruikt toegang tot de identiteitsinformatie van de streamingdiensten om gebruikers op meerdere apparaten te volgen in één gecoördineerd rapportagemechanisme.

SAS-gegevensbeheer

De Data Management-tool van SAS is ontworpen om sterk te worden geïntegreerd met veel gegevensbronnen, of het nu gaat om datameren, datapipes zoals Hadoop, datafabrics of louter databases. De Integrated Process Designer is een visueel hulpmiddel om gegevensstromen te creëren die gegevens integreren om beknopte rapporten te produceren. Onderweg worden metagegevens verzameld, georganiseerd en onderhouden om te helpen bij het opsporen van fouten en het garanderen van de gegevensintegriteit.

Simpel.fi

Bureaus en advertentiekopers voor grote klanten wenden zich tot Simpli.fi voor een tool voor workflowbeheer die inkoop en tracking via verschillende media verenigt. Het platform is geïntegreerd in digitale platforms zoals zoek- en sociale media en oudere markten zoals print, kabel-tv, radio en uitzending. Het doel is om het voor grotere adverteerders eenvoudiger te maken om grote campagnes via meerdere mediakanalen te lanceren en te coördineren. Het platform combineert ook facturering en betaling om de boekhoudsoftware gecoördineerd te houden met het kopen van advertenties.

Lees ook:  Zero Trust: hype of hoop?

Sneeuwvlok

Dit algemene platform wil een datawarehouse en datameer zijn voor elke algemene datastroom. Het bedrijf biedt de service aan een breed scala aan bedrijven, van de financiële sector tot de productie en de detailhandel. Natuurlijk werkt marketing ook. Snowflake onderhoudt ook een grote datamarktplaats waar derden de gegevens verkopen waarmee u uw rapporten kunt invullen.

Enquête CTO

Een veelgebruikte manier om het marktsentiment te testen is door informatie rechtstreeks van klanten te verzamelen. Survey CTO is een platform dat veel van de details voor het distribueren van vragenlijsten en het verzamelen van de antwoorden ervan organiseert en automatiseert. Deze kunnen online of offline zijn via apparaten zoals tablets of smartphones. Zodra de gegevens zijn verzameld, kan het systeem rapporten en infographics produceren of de gegevens delen met andere tools zoals Zapier, Stata of SPSS.

TruAudience

TransUnion, het kredietscorebedrijf, beheert ook TruAudience (voorheen Signal) om marketingteams te helpen hun ‘identiteitsresolutiemogelijkheden’ te ontsluiten. Het product voegt deze gegevens samen met de informatie die het verzamelt van derde partijen, zoals aanbieders van streaming audio of video. Het doel is om verschillende ‘doelgroepen’ te creëren die worden gedefinieerd door bepaalde kenmerken of gewoonten en deze vervolgens op meerdere platforms te targeten.

Lees ook:  Snowflake lanceert SaaS voor de gezondheidszorg, datamarktplaats en adviesdiensten

Meer informatie over ?

Top 15 databeheerplatforms die vandaag beschikbaar zijn
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Sysco’s recept voor groei draait om IT

De integratie van geavanceerde AI in zijn zwaar gerobotiseerde procesautomatiseringswinkel, evenals edge computing, zegt Peck, zijn enorme kansen die het bedrijf nu aan het verkennen

Top 15 databeheerplatforms die vandaag beschikbaar zijn

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Top 15 databeheerplatforms die vandaag beschikbaar zijn

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?