Waarom IPaaS de sleutel is tot het verkrijgen van inzichten in het hoger onderwijs

Waarom IPaaS de sleutel is tot het verkrijgen van inzichten in het hoger onderwijsHet hoger onderwijs betreedt een nieuw tijdperk van datagestuurde inzichten, die zowel de leerervaring als de institutionele prestaties beloven te verbeteren. Hogescholen en universiteiten die in staat zijn om tijdig gegevens te verzamelen en te gebruiken, zullen niet alleen de resultaten van studenten verbeteren, maar ook hun backoffice-activiteiten op een aanzienlijk effectievere en kostenefficiëntere manier uitvoeren – zegt Alex Pearce, Chief Technologist for Education bij Softcat .

Integration Platform as a Service (IPaaS) en middleware-oplossingen zijn de sleutel tot het begrijpen van de complexe mix van nieuwe en verouderde systemen van instellingen, waardoor ze een krachtige single-view van hun gegevens kunnen creëren. Met behulp van IPaaS kunnen hogescholen en universiteiten gebruik maken van opwindende nieuwe technologieën en use cases die al een revolutie teweegbrengen in sectoren als de financiële wereld, de gezondheidszorg en de detailhandel. Dit is de top vijf van datagedreven trends waar HO-instellingen met behulp van IPaaS op kunnen inspelen.

Gepersonaliseerde leerervaringen

Met IPaaS die toegang geeft tot gedetailleerde studentengegevens, kunnen instellingen hun aanbod afstemmen op het individu en hen naar succes leiden. Ze zullen ook in staat zijn om een ​​uniform datadashboard te bouwen en te benutten dat de belangrijkste statistieken van studenten en faculteiten weergeeft, zoals aanwezigheidsniveaus, cijfers, gebruik van middelen, enz. Kunstmatige intelligentie en machine learning kunnen vervolgens worden gebruikt om voorspellende analytische inzichten te genereren, waardoor studenten worden aangezet tot nuttige gedragingen.

Lees ook:  5 regels die de resultaten van outsourcing transformeren

Slimme gebouwen en campussen

IPaaS kan een sleutelrol spelen bij het verzamelen van gebouwgegevens en het creëren van een vastgoeddashboard om ervoor te zorgen dat gebouwen zo effectief en kostenefficiënt mogelijk worden gebruikt. Deze inzichten kunnen ervoor zorgen dat verwarming, energieverbruik en bezettingsniveaus worden geoptimaliseerd – iets dat vooral belangrijk is tijdens de energiecrisis, wanneer de energieprijzen stijgen.

Vastgoedgegevens kunnen naast machine learning ook worden gebruikt om bouwproblemen te voorzien en voorspellend onderhoud te activeren, waardoor problemen worden opgelost voordat ze de beschikbaarheid van gebouwen beïnvloeden.

Leren op afstand van de volgende generatie

De pandemie heeft de waarde van leren op afstand voor instellingen voor hoger onderwijs levendig benadrukt. En nu de samenleving grotendeels heropend is, blijven online onderwijs- en ontmoetingsplatforms helpen om fysieke afstanden te overbruggen. Dankzij IPaaS kunnen instellingen hun bereik blijven vergroten door in contact te komen met studenten, sprekers en netwerken op lokaal, nationaal en internationaal niveau, waardoor UK HE wereldwijd gemakkelijk toegankelijk wordt.

Lees ook:  4 belangrijke stappen voor het optimaliseren van uw IT-serviceportfolio

Welzijn van studenten

Geestelijke gezondheid is een steeds belangrijker facet van het hoger onderwijs, waarbij instellingen die tekortschieten het risico lopen hun studenten in gevaar te brengen en daardoor reputatieschade oplopen. IPaaS is de datalink waarmee machinaal leren zorgwekkende patronen in het gedrag van studenten kan opsporen en dit in realtime kan melden aan de faculteit.

Talenten spotten

IPaaS-oplossingen kunnen worden gebruikt om een ​​holistische samenvatting van de prestaties van leerlingen te maken. In combinatie met voorspellende analyses kan deze aanpak de faculteit helpen om – op een objectieve manier – te bepalen welke studenten het meest geschikt zijn om verder te studeren. Door gedetailleerde gegevens over de prestaties en het gedrag van studenten aan het licht te brengen, is de kans groter dat instellingen de kandidaten identificeren die de meeste kans van slagen hebben.

Conclusie

Nu de concurrentie tussen hogeronderwijsinstellingen om budget en talent ongekend hoog is, is het voor scholen, hogescholen en universiteiten nog nooit zo belangrijk geweest om nieuwe, gepersonaliseerde manieren te vinden om met studenten om te gaan, hun activiteiten te stroomlijnen en snel te reageren op nieuwe uitdagingen en kansen.

Lees ook:  Supply chain-kwesties zijn een topprioriteit in de meeste industriële sectoren

Toonaangevende instellingen realiseren zich nu dat gefragmenteerde technologie een van de grootste belemmeringen vormt voor het bereiken van hun strategische doelen. Als gevolg hiervan zoeken ze steeds meer naar de beste IPaaS-gegevensintegratie- en automatiseringsplatforms om hen te helpen gegevens uit hun oude systemen te benutten, zodat ze kunnen evolueren. Instellingen die de kracht van IPaaS niet benutten, dreigen achter te blijven.

Voor meer informatie kunt u de volgende whitepaper downloaden: Hoe instellingen in het hoger onderwijs dankzij IPaaS het datadividend kunnen oogsten

Meer informatie over ?

Waarom IPaaS de sleutel is tot het verkrijgen van inzichten in het hoger onderwijs
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Waarom IPaaS de sleutel is tot het verkrijgen van inzichten in het hoger onderwijs

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Waarom IPaaS de sleutel is tot het verkrijgen van inzichten in het hoger onderwijs

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?