Business Intelligence Nieuws

Het personeel verbinden met bedrijfsplannen

Een jaar na de pandemie krijgen bedrijven eindelijk een zekere mate van comfort en begrip over het opereren in deze nieuwe omgeving. Aangezien de meeste ondernemingen hun activiteiten dramatisch hebben stilgelegd of vertraagd, laat 2021 zien dat het voor veel bedrijven het jaar is van een nieuw begin; zelfs de weinige bedrijven die deze economische ineenstorting leken te doorstaan ​​met minimale negatieve gevolgen, hebben er verstandig aan gedaan om deze tijd te nemen om hun doelstellingen en benaderingen ten aanzien van het koperspubliek opnieuw te evalueren.

Uit recente onderzoeken blijkt dat, terwijl in 2021 een volledig derde van alle CEO’s zich voorbereidt op een voorzichtige herstart, een groter percentage uitvoerende leiders (een volledige 44%) zich opmaakt voor een snellere heropleving van het bedrijf om terug te keren naar pre-pandemische activiteiten en omzetniveaus sneller. Ongeacht de agressiviteit van individuele bedrijven, is de sfeer dit jaar nog steeds een meer voorzichtige en pragmatische aanpak vanwege de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot Covid-19-vaccinaties en mogelijke bedrijfsimmuniteiten in de toekomst. Op basis van de nieuwe en ongekende methoden waarin bedrijven nu opereren, richten veel opinieleiders zich nu op technologietrends, aangezien deze drie belangrijke principes beïnvloeden:

  • Onafhankelijkheid van locatie
  • Centricity van mensen
  • Veerkrachtige levering

Om logische en natuurlijke redenen vindt gelijktijdig een merkbare versnelling plaats in de digitale bedrijfstransformatie. Bijgevolg is de visualisatie en uitrol van een solide datastrategie vereist om de kansen die voortvloeien uit deze wereldwijde crisis ten volle te benutten.

Lees meer