Business Intelligence Nieuws

Kubernetes Ingress-zelfstudie |  NGINX Ingress Controller instellen op Kubernetes-cluster |  Edureka

Kubernetes Ingress-zelfstudie | NGINX Ingress Controller instellen op Kubernetes-cluster | Edureka

๐Ÿ”ฅEdureka Kubernetes-certificeringstraining (๐”๐ฌ๐ž ๐‚๐จ๐๐ž: ๐˜๐Ž๐”๐“๐”๐๐„๐Ÿ๐ŸŽ): Deze Edureka-video op ๐Š๐ฎ๐›๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ญ๐ž๐ฌ ๐ˆ๐ง๐ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐“๐ฎ๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐š๐ฅ geeft u eerst een …

Lees meer

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Een SQL Server Reporting-tool is een servergebaseerde software voor het genereren van rapporten, gemaakt door Microsoft. Het is een systeem dat door veel bedrijven wordt gebruikt en die op maat gemaakte gegevensrapporten moeten maken uit verschillende statistische bronnen. Dit kunnen onder meer SQL-databases zijn, naast andere externe bronnen. Met de software kunnen beheerders deze delen gegevensrapporten met gebruikers en gebruikersgroepen met toegangsrechten. Dankzij de naadloze overdracht van gegevens tussen verschillende groepen kunnen IT-afdelingen hun systemen beter beheren en feedback krijgen van andere gebruikers.

Als IT-manager of -beheerder kan uw bedrijf uw afdeling alleen als een bedrijfskost zien in plaats van als een strategisch en waardevol bezit. Als dat het geval is, had u waarschijnlijk te maken met de last om te worden geklemd tussen budgetbeperkingen en het voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker. Het kan hinderlijk zijn wanneer hogere corporate autoriteiten deze beperkingen opleggen aan uw afdeling. Om zich aan de krappe parameters aan te passen, moeten IT-afdelingen creatief zijn en nieuwe manieren vinden om geld te besparen en tegelijkertijd de projectdoelen te bereiken. Wanneer deze twee wegen elkaar kruisen, is dit waar SQL-serverrapportage uw team kan helpen.

Lees meer