Business intelligence

Tableau-certificeringsgids: kosten, training, salarissen en waarde

PBRS-threads en wat ze betekenen

PBRS-threads en wat ze betekenen

In deze blog ga ik onderzoeken wat de verschillende draad instellingen in PBRS (Power BI Report Scheduler van ChristianSteven Software) zijn, en hoe deze de planning en weergave van rapportages beïnvloeden. Voordat we daarop ingaan, is het echter belangrijk om de belangrijkste verschillen tussen threads en processen te begrijpen.

PBRS Power BI levert meer BI met minder BS

Lees meer

Aan de slag met PBRS voor Power BI

Aan de slag met PBRS voor Power BI

Wanneer het op de juiste manier wordt geïmplementeerd, kan PBRS een krachtige manier zijn om de inzichten die u uit uw verschillende gegevensbronnen haalt, te benutten en te automatiseren. Deze gids leidt u door het proces om aan de slag te gaan met PBRS.

Laten we beginnen met een verduidelijking: aan de slag gaan met PBRS is eigenlijk een tweeledig proces. Eerst moet u of een teamlid Power BI en/of Service downloaden en implementeren, idealiter beide. Dan kan hetzelfde teamlid de ChristianSteven . downloaden Power BI-rapportplanner (PBRS).

De eerste stap is mogelijk zonder de tweede. Ze hoeven elkaar niet meteen op te volgen; voel je vrij om wat tijd te besteden aan Power BI om vertrouwd te raken met de mogelijkheden ervan. Dat leidt ons naar een snelle bespreking van Power BI, zowel in de desktop- als de serviceomgeving.

Lees meer

Verschillende gegevensbronnen omzetten in iets positiefs met PBRS voor Power BI

Verschillende gegevensbronnen omzetten in iets positiefs met PBRS voor Power BI

Het is niet altijd eenvoudig of rechtlijnig om tot de kern van de drijvende factoren achter uw zakelijk succes te komen. Zelfs als je er vanaf het begin bij was en het oorspronkelijke moment van inzicht dat uiteindelijk een bedrijf werd, zullen er nog steeds nuances zijn over je product, de markt en je klanten die niet waarneembaar zijn via traditionele denkwijzen.

In plaats daarvan komen inzichten uit een breed scala van vaak ongelijksoortige gegevensbronnen. Ze betekenen allemaal iets, maar ze kunnen onmogelijk lijken te synthetiseren of om te zetten in waardevolle inzichten.
Daarom zijn getalenteerde mensen die op verschillende manieren naar data kunnen kijken om unieke inzichten te krijgen zo onschatbaar. En het is ook de reden waarom investeren in tools die de informatie die binnenstroomt uit deze gegevensbronnen verzamelt en analyseert, meestal resulteert in een uitstekende ROI.

Het begint met het begrijpen van alle gegevens die in en door uw bedrijf stromen. Het betekent ook dat u moet begrijpen welke bronnen zich van nature vertalen in bruikbare inzichten die u kunnen helpen bij het opstellen van strategieën en plannen voor verschillende gebieden.

Maar het is geen slechte zaak om uit verschillende bronnen te trekken. In plaats daarvan kan het met de juiste tools de kwaliteit en kwantiteit van de inzichten die u opdoet zelfs verbeteren. In deze handleiding leggen we uit hoe.

Lees meer

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Een SQL Server Reporting-tool is een servergebaseerde software voor het genereren van rapporten, gemaakt door Microsoft. Het is een systeem dat door veel bedrijven wordt gebruikt en die op maat gemaakte gegevensrapporten moeten maken uit verschillende statistische bronnen. Dit kunnen onder meer SQL-databases zijn, naast andere externe bronnen. Met de software kunnen beheerders deze delen gegevensrapporten met gebruikers en gebruikersgroepen met toegangsrechten. Dankzij de naadloze overdracht van gegevens tussen verschillende groepen kunnen IT-afdelingen hun systemen beter beheren en feedback krijgen van andere gebruikers.

Als IT-manager of -beheerder kan uw bedrijf uw afdeling alleen als een bedrijfskost zien in plaats van als een strategisch en waardevol bezit. Als dat het geval is, had u waarschijnlijk te maken met de last om te worden geklemd tussen budgetbeperkingen en het voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker. Het kan hinderlijk zijn wanneer hogere corporate autoriteiten deze beperkingen opleggen aan uw afdeling. Om zich aan de krappe parameters aan te passen, moeten IT-afdelingen creatief zijn en nieuwe manieren vinden om geld te besparen en tegelijkertijd de projectdoelen te bereiken. Wanneer deze twee wegen elkaar kruisen, is dit waar SQL-serverrapportage uw team kan helpen.

Lees meer

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

Vaak worden zakelijke onderscheidingen gemaakt voor marketingdoeleinden; het kunnen geweldige methoden zijn om een ​​groeiende reputatie op te bouwen en de aandacht van prospects en collega’s te trekken, maar als ze overdreven worden, kan hun waarde sterk verminderen. Sommige onderscheidingen weerspiegelen echter eerlijk en nauwkeurig de percepties en houdingen van de mensen die er echt toe doen: klanten.
En omdat het die paar speciale prijzen zijn waar we bijzondere aandacht aan besteden, toen ChristianSteven werd genomineerd en vervolgens verkozen tot de Spring 2021 BI Software Top Performer Award.

Dankzij Aanbevolen klanten, We zijn tegelijkertijd nederig en vereerd om te horen dat onze inspanningen een positieve invloed hebben op de handelswereld.

FeaturedCustomers wordt erkend als ’s werelds toonaangevende klantreferentieplatform voor B2B-bedrijfssoftware en -services.

Lees meer

PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

We leven in een datagestuurde cultuur en de bedrijven van vandaag hebben data nodig om te gedijen en uit te breiden. Sommige leden van uw organisatie hebben mogelijk een uitgebreidere manier nodig om gegevens te bekijken dan alleen PDF- en e-mailindelingen kunnen bieden. Geautomatiseerde levering van BI-rapporten is een handige manier voor uw team om toegang te krijgen tot de gegevensinzichten die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben, geleverd op de manier die voor hen het beste werkt. Informatie wordt op het juiste moment efficiënt en consistent aan eindgebruikers geleverd. Geautomatiseerde rapportage helpt verkoopteams bijvoorbeeld om in één oogopslag inzicht te krijgen in de omzet of voorraadbewegingen.

Power BI-rapportplanner (PBRS™) levert relevante, realtime data in de vorm van Power BI Reports en Dashboards.

Lees meer