Business intelligence

Het personeel verbinden met bedrijfsplannen

Een jaar na de pandemie krijgen bedrijven eindelijk een zekere mate van comfort en begrip over het opereren in deze nieuwe omgeving. Aangezien de meeste ondernemingen hun activiteiten dramatisch hebben stilgelegd of vertraagd, laat 2021 zien dat het voor veel bedrijven het jaar is van een nieuw begin; zelfs de weinige bedrijven die deze economische ineenstorting leken te doorstaan ​​met minimale negatieve gevolgen, hebben er verstandig aan gedaan om deze tijd te nemen om hun doelstellingen en benaderingen ten aanzien van het koperspubliek opnieuw te evalueren.

Uit recente onderzoeken blijkt dat, terwijl in 2021 een volledig derde van alle CEO’s zich voorbereidt op een voorzichtige herstart, een groter percentage uitvoerende leiders (een volledige 44%) zich opmaakt voor een snellere heropleving van het bedrijf om terug te keren naar pre-pandemische activiteiten en omzetniveaus sneller. Ongeacht de agressiviteit van individuele bedrijven, is de sfeer dit jaar nog steeds een meer voorzichtige en pragmatische aanpak vanwege de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot Covid-19-vaccinaties en mogelijke bedrijfsimmuniteiten in de toekomst. Op basis van de nieuwe en ongekende methoden waarin bedrijven nu opereren, richten veel opinieleiders zich nu op technologietrends, aangezien deze drie belangrijke principes beïnvloeden:

  • Onafhankelijkheid van locatie
  • Centricity van mensen
  • Veerkrachtige levering

Om logische en natuurlijke redenen vindt gelijktijdig een merkbare versnelling plaats in de digitale bedrijfstransformatie. Bijgevolg is de visualisatie en uitrol van een solide datastrategie vereist om de kansen die voortvloeien uit deze wereldwijde crisis ten volle te benutten.

Lees meer

Business Intelligence gebruiken om belemmeringen in de C-Suite op te lossen

Typisch, Bedrijfsintelligentie (BI) is gericht op het verbeteren van de klantervaring en het verbeteren van de prestaties van werknemers, waarvan de meeste mensen het erover eens zijn dat dit cruciaal is om hun relevantie te verdiepen en hun aanwezigheid op de markt uit te breiden. Even belangrijk is echter het gebruik van BI om de relaties tussen afdelingen te versterken, met name tussen leidinggevenden in C-Suite en de rest van het personeelsbestand.

Lees meer

10 tips voor het verbeteren van de gezondheidszorg in uw praktijk, inclusief geautomatiseerde rapportageplanning

Op een of ander moment hebben de meeste patiënten minstens een half uur in een onderzoekskamer gelaten om te wachten op een drukke arts die ergens anders was vastgebonden. De medische praktijk heeft veel bewegende delen, en naast de zorg voor patiënten is er een essentiële zakelijke kant die moet worden beheerd. Zaken als facturering, het bestellen van benodigdheden, het afhandelen van de salarisadministratie, het betalen van rekeningen en het indienen van verzekeringspapieren kunnen niet worden genegeerd – maar als ze de patiëntenzorg blijven verstoren, is het tijd om opnieuw naar efficiëntie te kijken.

Nu er zoveel gebeurt achter de schermen, krijgt de titel “medische praktijk” meer dan één betekenis. Een praktijk vereist tegenwoordig een kantoor van hoogopgeleide zakenmensen om de motor draaiende te houden, en zelfs in dat geval kan er meer worden geleerd in termen van efficiënt werken en tijdwinst. Onthoud dat het uiteindelijke resultaat afhangt van de tevredenheid van de patiënt.

Hier zijn een paar kosteneffectieve bedrijfstechnieken (waaronder geautomatiseerde rapportplanning) die u kunnen helpen uw zorgpersoneel vrij te maken, zodat er meer tijd kan worden besteed aan aandacht voor patiënten.

Lees meer

Meer BI leveren met minder BS

Microsoft Power BI is oorspronkelijk bedacht door Amir Netz en Thierry D’Hers die lid waren van het SSRS-team van Microsoft Corporation. In de zomer van 2010 begon Ron George, die nu Senior Manager is bij Oracle Cloud Development, aan de ontwerpfase. In juli 2011 bracht George de eerste versie van Power BI uit, die hij oorspronkelijk noemde Project Crescent

Microsoft hernoemde het in september 2013 naar Power BI en maakte het beschikbaar als onderdeel van Office 365 Enterprise. Power BI werd zo’n succes dat het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau Gartner Incorporated Microsoft noemde als “Leader” in de 2020 Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platform​ Vanwege de mogelijkheden van het Power BI-platform heeft Gartner Microsoft 13 jaar op rij erkend als Magic Quadrant Leader.

Lees meer

Uw permanente PBRS-rapportlicentie gaat verder dan de gebruiksrechten

Software-aankopen omvatten een licentie om de applicaties en services te gebruiken. Marketeers brengen de boodschap voor deze producten vaak met een duidelijke inslag over. De koper heeft het voorrecht om het product te gebruiken volgens de voorwaarden van het bedrijf, maar zelden met de extra functies (althans zonder aanzienlijke upgrades) die de algehele waarde van het product verhogen door verbeterde functionaliteit en productiviteit voor uw bedrijf.

Dat is de reden waarom klanten vaak enthousiast zijn over de Perpetual PBRS (Power BI Reports Scheduler) Rapportlicentie, die de ultieme ondersteuning biedt voor uw BI-activiteiten en inspanningen. De permanente PBRS-rapportlicentie biedt een engine achter de schermen die uw Power BI-mogelijkheden en effectiviteit een boost zal geven door middel van intelligente en intuïtieve automatisering die is afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Lees meer