14 april Demodag – Tools voor bedrijfsgegevensbeheer

DATUM: 14 april 2021

TIJD: 11:00 – 16:00 uur Eastern / 8:00 – 13:00 uur Pacific

PRIJS: Gratis voor alle aanwezigen

Welkom bij DATAVERSITY’s nieuwste onderwijsmogelijkheid, Demo dag, een online tentoonstellingshal. We hebben veel verzoeken ontvangen van onze datagestuurde community voor een door leveranciers aangestuurd online evenement dat u de mogelijkheid geeft om meer te weten te komen over de beschikbare tools en services rechtstreeks van de leveranciers die kunnen bijdragen aan het succes van uw Enterprise Data Management-programma.

Schrijf u in om een ​​of alle sessies bij te wonen of om de vervolgmail met links naar de dia’s en opnames te ontvangen.

Sessie 1: Het belang van datalijn voor uw datakwaliteitsprocessen

Datakwaliteitsproblemen kosten bedrijven elk jaar miljoenen dollars aan zowel gederfde inkomsten als directe of indirecte kosten in verband met datakwaliteitsprocessen. Door de efficiëntie van uw algehele datakwaliteitsproces te optimaliseren en te verbeteren, worden organisaties niet alleen competitiever, maar kunnen ze ook voldoen aan regelgeving, het risico op verlies van de reputatie van de klant verkleinen en de bestaande datakwaliteitsbudgetten verminderen, maar vooral meer doen. In deze sessie concentreren we ons op hoe data lineage u helpt geld te besparen op handarbeid door het automatiseren van data lineage discovery; hoe u uw datapijplijn gezond houdt door data-incidenten te voorkomen; en hoe u pijnloos naar de cloud kunt migreren.

Ernie Ostic

Senior Vice President of Products, MANTA

Ernie is SVP of Products bij MANTA en richt zich op oplossingen voor lineage- en metadata-integratie. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van data-integratie, waaronder meer dan twintig jaar bij IBM, en heeft verschillende rollen bekleed met verantwoordelijkheden op het gebied van productbeheer en technische verkoopondersteuning. Het grootste deel van het afgelopen decennium heeft Ernie begeleiding geboden bij informatiebeheer en het helpen van architecten op maat gemaakte lijnoplossingen. Eerder in zijn carrière bouwde Ernie beslissingsondersteunende systemen met talen van de vierde generatie en middleware voor gegevenstoegang. Ernie houdt een blog bij over open metadata, data-afstamming en algemeen metadatabeheer en governance. Hij is afgestudeerd aan het Boston College.
Hoewel hij geen MANTA-initiatieven nastreeft, niet aan zijn blog werkt of tijd doorbrengt met familie, geniet Ernie van houtdraaien en motorfietsen.

Sessie 2: De onderneming helpen goede dataproducten te bouwen door de datakwaliteit te bewaken en te testen

Bedrijven gaan over van het gebruiken van data naar het volledig op data bouwen, maar er zijn uitdagingen met betrekking tot het verzamelen, verwerken en onderhouden van data. De kwaliteit van een datagestuurde beslissing hangt volledig af van de kwaliteit van de data waarop het is gebaseerd, maar de percepties en praktijken rond datakwaliteit hebben het groeiende belang ervan om betrouwbare data te leveren die kunnen helpen bij het leveren van efficiëntie en snellere zakelijke beslissingen, niet bijgehouden. gemaakt met meer vertrouwen.

Sluit je aan bij Maarten Masschelein, mede-oprichter en CEO van Soda, om te horen hoe organisaties dataproducten bouwen en problemen met de datakwaliteit verbeteren met behulp van het Soda-datamonitoringsplatform. Onze productexperts zullen laten zien waarom het handhaven van datakwaliteit een teamsport is en hoe Soda data-engineers, -eigenaren en -producenten in staat stelt om eenvoudig problemen op één platform te testen, te monitoren en op te lossen voordat ze een negatieve impact hebben op het bedrijf stroomafwaarts.

Maarten Masschelein

CEO en medeoprichter, Soda

Maarten Masschelein is medeoprichter en CEO van Frisdrank, het datamonitoringsplatform dat uw gegevens geschikt, verifieerbaar en betrouwbaar houdt. Hij is verantwoordelijk voor de bedrijfs- en productstrategie van het bedrijf. Voordat hij Soda medeoprichtte, was Maarten verantwoordelijk voor Field Operations bij Collibra, een eenhoorns data intelligence-bedrijf. Hij behaalde een Master in Business Information Management aan de KU Leuven en een Master in General Management aan de Vlerick Business School.

Sessie 3: Unison – Melissa’s Next Generation Data Quality Platform

Het oplossen van slechte, vuile of dubbele gegevens is een kostbaar en tijdrovend proces dat alleen maar ingewikkelder wordt bij het omgaan met miljoenen records op meerdere platforms en databases. Daarom is het essentieel om over de juiste tools te beschikken om de datakwaliteitsbenadering te stroomlijnen en te vereenvoudigen.

Unison is Melissa’s next-generation klantgegevensplatform dat gebruikers in staat stelt om collaboratieve datakwaliteitstaken te creëren en uit te voeren in een zeer schaalbare omgeving die beschikbaar is in een gehoste omgeving of via SaaS.

In dit webinar kijken we naar:

  • Gegevenskwaliteitsprojecten in koor creëren voor adres, naam, telefoon en e-mail opschonen / verifiëren
  • Overeenstemming en ontdubbeling met Golden Record en Survivorship Rules
  • Taakplanning en automatisering
  • Rapporten en analyses

Chris Moller

Verkoopingenieur, Melissa

Mijn naam is Chris Moller en ik ben 2 jaar Sales Engineer bij Melissa. Mijn belangrijkste focus binnen het bedrijf is het leiden van klantdemonstraties van onze webserviceproducten en in de loop van mijn tijd hier ben ik ook de materiedeskundige geworden voor onze zakelijke platformoplossing Unison. Demonstraties en webinars zijn een van de leukste dingen die ik heb, dus ik kijk ernaar uit om Unison met iedereen te delen!

Sessie 4: [Domo Title]

[abstract]

[Speaker Name]

[Speaker Job Title]

[Speaker Bio]

Sessie 5: Stroomlijn datamanagement met OneTrust Data Governance

Organisaties hebben veel soorten gegevens die onder veel verschillende wetten, standaarden en intern beleid vallen, en het onderhouden van een effectief gegevensbeheerprogramma is de sleutel tot het aantonen van naleving en het creëren van bedrijfswaarde op basis van deze gegevens. OneTrust DataGovernance helpt organisaties om een ​​gedeeld begrip van hun datafabriek te creëren door de soorten gegevens die worden verwerkt en de beleids- en nalevingsvereisten die van toepassing zijn te identificeren, terwijl deze informatie wordt gebruikt om belanghebbenden in staat te stellen de juiste controles te implementeren. In dit webinar bespreken we hoe OneTrust DataGovernance is gebouwd om databewuste organisaties te helpen:

  • Leg de basis voor goed bestuur met diepgaande ontdekkingen
  • Verfijn en implementeer hun metadatabeheerstrategie door middel van gepaste beleidslijnen en kaders die worden aangedreven door regelgevingsinformatie
  • Haal meer bedrijfswaarde uit hun data-ecosysteem met een datacatalogus die volledig is geïntegreerd in het OneTrust-platform

Kelsey Naschek

Lead Data Governance Solutions Engineer, OneTrust

Kelsey Naschek is Lead Solutions Engineer bij OneTrust Data Governance – onderdeel van het meest gebruikte privacy-, beveiligings- en trusttechnologieplatform. In haar rol adviseert Kelsey veel van ’s werelds toonaangevende organisaties tijdens hun Data Governance-implementaties om processen vast te stellen ter ondersteuning van operaties en af ​​te stemmen op hun bedrijfsdoelstellingen, waaronder het verkrijgen van betere kennis en inzicht in hun datalandschap, ervoor zorgen dat data voldoen aan compliance- en beleidsvereisten en meer gebruik van de gegevens. Met meer dan vijf jaar professionele ervaring op het gebied van informatietechnologie, combineert Kelsey’s achtergrond uitgebreide multifunctionele implementaties van oplossingen, evenals programmabeheer en ontwerp van bedrijfsprocessen. Ze is een Certified Information Privacy Professional (CIPP / E, CIPM) en behaalde een Bachelor of Business Administration in Management Information Systems and Finance aan de University of Georgia.