2 december Demodag – Enterprise Data Management

DATUM: 2 december 2020

TIJD: 8:00 – 11:45 uur Pacific / 11:00 – 14:45 uur Eastern

PRIJS: Gratis voor alle aanwezigen

Welkom bij DATAVERSITY’s nieuwste onderwijsmogelijkheid, Demo dag, een online tentoonstellingshal. We hebben veel verzoeken ontvangen van onze datagestuurde community voor een door leveranciers aangestuurd online evenement dat u de kans geeft om meer te weten te komen over de beschikbare tools en services, rechtstreeks van de leveranciers die kunnen bijdragen aan het succes van uw Data Management-programma.

Schrijf u in om een ​​of alle sessies bij te wonen of om de vervolgmail met links naar de dia’s en opnames te ontvangen.

Sessie 1: Datavirtualisatie en data-integratie – Een moderne enterprise data-architectuur bouwen

Gartner voorspelt dat tegen 2022 60% van alle organisaties datavirtualisatie zal implementeren als een belangrijke leveringsstijl in hun data-integratiearchitectuur. Denodo is onlangs uitgeroepen tot leider in het 2020 Gartner Magic Quadrant for Data Integration Tools en uitgeroepen tot de beste oplossing voor datavirtualisatie in de Readers ‘Choice Awards 2020 van DBTA. Datavirtualisatie biedt een logische datalaag die alle bedrijfsgegevens integreert in afzonderlijke systemen, zowel on-premise als in de cloud, de uniforme gegevens beheert voor gecentraliseerde beveiliging en beheer, en deze in realtime aan zakelijke gebruikers levert.

Woon deze sessie bij om te leren en gedemonstreerd te zien:

  • Wat datavirtualisatie werkelijk is en hoe het werkt
  • Hoe het verschilt van andere enterprise data-integratietechnologieën
  • Hoe u de datavirtualisatielaag bouwt en opent om een ​​moderne data-architectuur te ondersteunen

Dave Chiou

Senior Solutions Engineer, Denodo

Dave is Senior Solutions Engineer bij Denodo, een toonaangevend bedrijf in datavirtualisatie. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het werken met klanten aan datavirtualisatie, datagovernance, datawarehouse, big data en analyseprojecten. Dave heeft gesproken op verschillende gebruikersgroepen en regionale DAMA-bijeenkomsten. Voordat hij bij Denodo kwam, werkte hij bij IBM en ondersteunde hij veel Fortune 100-klanten en was hij een IBM Redbook-auteur op het gebied van Data Warehousing. Hij heeft een MBA en een bachelordiploma in elektrotechniek behaald aan de Universiteit van Illinois.

Sessie 2: Verhoog de API-kwaliteit en -consistentie met modelgestuurde API-generatie

Volgens Gartner zijn API’s de basis voor elke digitale strategie. Nu applicatiearchitecturen steeds meer gedistribueerd en modulair worden, en met de toename van microservices, is het van cruciaal belang om de kwaliteit en consistentie van API’s te waarborgen.

Pascal Desmarets

Oprichter en CEO, Hackolade

Pascal Desmarets leidt Hackolade en alle inspanningen op het gebied van bedrijfsstrategie, productinnovatie en klantrelaties, aangezien het zich richt op het produceren van gebruiksvriendelijke, krachtige visuele tools om de introductie van NoSQL-technologie in IT-landschappen van ondernemingen te vergemakkelijken.

Hackolade is de pionier op het gebied van datamodellering van NoSQL-databases en JSON in RDBMS, en biedt een uitgebreide reeks tools voor datamodellering voor verschillende NoSQL-databases en API’s. Hackolade is de enige datamodelleringstool voor MongoDB, Neo4j, Cassandra, ArangoDB, Couchbase, Cosmos DB, DynamoDB, Elasticsearch, EventBridge Schema Registry, Glue Data Catalog, HBase, Hive, MarkLogic, Snowflake, SQL Server, Synapse, TinkerPop, etc. Het past zijn visuele ontwerp ook toe op Avro, JSON Schema, Parquet, Swagger en OpenAPI, en voegt snel nieuwe doelen toe voor zijn fysieke datamodellering-engine.

Sessie 3: Astra gebruiken om de levering van apps te versnellen

In de wereld van vandaag is het van vitaal belang om ideeën snel om te zetten in functies. Ontwikkelaars en datawetenschappers op koers houden en hen de juiste werkbank bieden, is een cruciaal onderdeel van de motor. Deze demo laat u zien hoe u snel databases kunt opstarten in DataStax Astra en welke tools u kunt gebruiken om deze snel met gegevens te vullen.

Andrew Goade

Data Architect, DataStax

Andrew Goade is een Data Architect voor DataStax, waar hij klanten helpt om naar het volgende niveau in hun datatraject te gaan. Met meer dan 21 jaar in een verscheidenheid aan technische functies, waaronder applicatieontwikkeling en infrastructuurbeheer, heeft Andrew een unieke kijk op hoe de moeilijkste uitdagingen kunnen worden aangepakt met geavanceerde, kosteneffectieve technologie. Deze ervaringen, plus zijn MBA van Elmhurst College, stellen Andrew in staat zich te concentreren op de zakelijke drijfveren en samen te werken met alle niveaus van een organisatie om resultaten te ontwikkelen die een positieve invloed hebben op de bedrijfsresultaten. Neem gerust contact op met Andrew via andrew.goade@datastax.com of bekijk hem op https://www.linkedin.com/in/andygoade/.

Sessie 4: Migratie van een database naar Snowflake met ER / Studio

Nu cloudservices steeds populairder worden, is Snowflake uitgegroeid tot een van de belangrijkste platforms voor datawarehouses in de cloud. Dataprofessionals die Snowflake-datawarehouses ontwerpen en beheren, kunnen ER / Studio gebruiken om organisatorische vereisten vast te leggen, vereisten naar ontwerp te vertalen en het ontwerp in Snowflake te implementeren.

Doe mee met IDERA voor een demonstratie over hoe ER / Studio’s uitgebreide ondersteuning voor Snowflake zorgt voor betere zichtbaarheid en eenvoudigere updates van gegevensstructuren. Dit bevat:

  • Vooruit- en omgekeerde engineering met DDL-code (Data Definition Language)
  • Vergelijk en voeg mogelijkheden samen met ALTER-scriptgeneratie
  • Toegang tot tabellen, weergaven, kolommen en beperkingen
  • Tabel persistentie en clustering sleutels
  • Ondersteuning voor Snowflake-functies: procedures, functies, gematerialiseerde weergaven, sequenties, gebruikers, rollen en schema’s

Arthur Lindow

Senior Solutions Architect, IDERA

Arthur Lindow is Senior Solutions Architect bij IDERA Software for ER / Studio Data Modeling Tools. Arthur is een dataprofessional met meer dan 15 jaar ervaring met de processen van het converteren, migreren, opslaan, analyseren en rapporteren van gegevens. Hij heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en modelleren van relationele databases, opgeslagen procedures, door de gebruiker gedefinieerde functies en weergaven.

Table of Contents

Vragen voor onze consultants?

Twijfel niet en neem direct contact met ons op met uw vraagstuk.