5 redenen waarom BI moet evolueren om aan de behoeften van de gebruikers van vandaag te voldoen

Blog

In het proces van de ontwikkeling van hun bedrijf, proberen leidinggevenden alle teamleden – ongeacht hun technische vaardigheden – in staat te stellen gegevens en analyses te gebruiken om acties te stimuleren. Als zodanig hebben organisaties aanzienlijk geïnvesteerd in business intelligence en analytics (BI & A) -software. Het potentiële resultaat van deze investeringen is aanzienlijk: organisaties die inzichten uit BI&A gebruiken, hebben 23 keer meer kans om nieuwe klanten te winnen en zes keer meer kans om ze te behouden!

Maar al te vaak wordt kritische informatie die uit geanalyseerde gegevens wordt verzameld, onzichtbaar en ongebruikt. BI & A-platforms moeten evolueren om hun belofte volledig waar te maken. Laten we eens kijken hoe vijf gemeenschappelijke verwachtingen zich verhouden tot het laatste onderzoek en wat u kunt doen om uw personeel te helpen slimmere beslissingen te nemen op basis van gegevens, niet door instinct.

5 redenen waarom BI moet evolueren om te passen bij de moderne werkplek

Duik hier in onze complete BI-koopgids.

Onthoud dat de juiste analyseoplossing niet alleen complexe gegevens samenvoegt tot eenvoudig te begrijpen inzichten, maar ook bruikbare informatie presenteert aan de juiste gebruikers op de juiste besluitvormingspunten in hun workflows. Dit stelt hen in staat om elke keer op het juiste moment de juiste actie te ondernemen. Het proberen om de acceptatie van analytics te vergroten via culturele verschuivingen heeft ons zo ver mogelijk gebracht.

van-data-naar-beslissingen-blog-cta-banner

Jack Cieslak is een 10-jarige veteraan in de technische wereld. Hij heeft geschreven voor Amazon, CB Insights en anderen, over onderwerpen variërend van e-commerce en VC-investeringen tot over-the-top productlanceringen en uiterst geheime startup-projecten.

Trefwoorden: data-inzichten | Infographic