Case Study: Data Protection and HCI for Carrs Tool Data Architecture Upgrade

“Bestaande condities” is een term voor condities die niet erg lang duren. Amazon veranderde het aanzien van de detailhandel. Google heeft de toegang tot informatie gedemocratiseerd. Facebook en vrijwel elke sociale mediasite hebben de manier waarop we met elkaar omgaan veranderd.

Er kwam verandering Carrs Tool Steelsook. De Britse leverancier van gereedschapsstaal en producten van hoge sterkte aluminiumlegeringen aan fabrikanten heeft het koopgedrag van zijn klanten zien veranderen van het in bulk kopen van grote stukken materiaal naar het nauwkeurig inkopen van geblokkeerd gereedschapsstaal voor just-in-time-productie.

Het heeft het afgelopen decennium veel werk verricht aan zijn ERP-systeem en zijn bedrijfsmodel, zodat het efficiënter kan reageren op klanten wier eigen modellen ertoe leiden dat ze kleinere, maar meer bestellingen plaatsen. De geüpgradede Priority ERP-software die het bedrijf gebruikt, stelt het in staat om op elk moment de exacte afmetingen van elk stuk voorraad in het magazijn vast te leggen, te traceren en te doorzoeken, zodat klanten binnen enkele seconden de beste match krijgen voor hun vereisten.

Maar de hardware die het ondersteunde, was niet veranderd. “De hardware moet het werk aankunnen”, zegt Mark Mullaly, Carrs Tool Steels Systems Manager.

De infrastructuur bestond uit een reeks stand-alone, niet-gevirtualiseerde servers die werden overladen met verschillende ERP-applicaties die allemaal met elkaar verbonden waren. “We hadden meerdere workloads op elke server en als één workload problemen zou veroorzaken, zou dit een domino-effect hebben op andere workloads,” zei Mullaly. Een probleem met één stuk software kan de hele operatie doen mislukken.

En inderdaad, Carrs had een situatie waarin zijn ERP-systeem meer dan een dag offline was. Toen er grotere maar minder bestellingen werden geplaatst, zei hij, kon het bedrijf problemen met de infrastructuur omzeilen. Maar strakke tijdlijnen bij gestroomlijnde productie betekent dat klanten snelle en betrouwbare services verwachten – geen excuses. Voor Carrs was een volledige set back-up- en herstelmogelijkheden om ervoor te zorgen dat gegevens altijd worden beschermd, een prioriteit.

Gegevensbescherming met tanden

Toen Mullaly voor het eerst hardware-opties overwoog, dacht hij dat het zinvol zou zijn om systemen gewoon te vervangen door andere merknaamservers en opslag of te kiezen voor een zelfgebouwde virtualisatie-oplossing. Aparte servers kopen om te draaien VMware met een enkele opslageenheid zou echter een enkel storingspuntprobleem zijn.

Kosten en opleiding waren een punt van zorg. Het bedrijf kon het zich niet veroorloven om te kiezen voor een oplossing die, met licentiekosten en ondersteuningskosten, over vijf jaar ergens in de buurt van £ 100.000 zou kosten. Bovendien, zei Mullaly, had hij niet de tijd om te besteden aan hoogwaardige training voor het beheren van systemen.

“We hebben een klein IT-team in huis, en dat ben ik,” zei hij. “Er is een beperkte hoeveelheid tijd die ik buiten het werk kan besteden, en ik heb een oplossing nodig waarvoor ik niet duizenden verschillende vaardigheden hoef te leren om hardware te beheren.”

Hyperconvergentiesystemen waren de volgende optie om te overwegen als een schaalbare benadering voor het poolen van datacenterfuncties op hardware en deze te delen tussen virtuele machines die op elke host in het cluster draaien. Even belangrijk was dat het HCI-systeem echte tanden heeft als het ging om alles-in-één gegevensbescherming.

De keuze van Carrs hing ervan af of het systeem geschikt was voor een klein bedrijf en dezelfde betrouwbaarheid bood die systemen in veel grotere organisaties gewoonlijk hebben. Mullaly besloot mee te gaan Schaal Computing’s HC3-oplossing, die opslag-, reken- en virtualisatielagen van infrastructuur integreert in één oplossingsarchitectuur voor het automatiseren van het beheer van de IT-omgeving.

Mullaly zei dat hij het op prijs stelde gegevensbescherming vormde de kern van het systeem, niet alleen als achteraf toegevoegd. De geïntegreerde snapshot-gegevensreplicatie voor verbeterde bedrijfscontinuïteit op het Scale Computing-systeem is belangrijk voor het bedrijf. Elk bedrijf moet zijn gegevens off-site kunnen herstellen of vanaf een eerder tijdstip kunnen herstellen om het te helpen herstellen van een niet-geplande gebeurtenis.

“Het is zo eenvoudig om schema’s op te stellen die elk uur en / of dagelijkse momentopnamen kunnen produceren en vervolgens kunnen kiezen welk schema op welke VM moet worden toegepast”, zei hij. “Het meest indrukwekkende aspect is echter dat de productie van deze snapshots een verwaarloosbaar effect heeft op de systeemprestaties.”

Carrs hoefde niet na te denken over licentiekwesties of iets dat complicaties toevoegt door een HCI-systeem te kopen. “We gaan niet de grenzen verleggen van welk systeem dan ook. Het hoeft alleen maar onze software betrouwbaar en consistent te laten werken, ”zei hij. Een ander voordeel van het kiezen van een volledig geïntegreerde oplossing is dat gegevensverlies tot een minimum wordt beperkt. Er is meer gegevensverlies – gemiddeld 2,36 terabyte – wanneer meer leveranciers betrokken zijn bij gegevensbescherming.

Carrs koos eigenlijk voor een computersysteem op een iets grotere schaal dan nodig was, maar Mullaly vond het slimmer om het datacenter voor de komende drie jaar voorbereid te hebben, in plaats van het systeem gaandeweg te moeten vergroten. “We gingen uiteindelijk voor een systeem dat ongeveer twee keer zo groot was als onze grootste schatting, om de groei van gegevens en verwerking mogelijk te maken.”

Op langere termijn zou hij de HC3-oplossing kunnen uitbreiden door gewoon op een ander knooppunt te schroeven. Carrs heeft momenteel één cluster met drie knooppunten op het HC3-platform waarop zes VM’s draaien, en in de toekomst wil het tot 8-10 VM’s draaien. De Priority ERP-software, bestands- en printservices, Remote Desktop Services, antivirus en Active Directory draaien op het platform.

De kosten in de gaten houden

Het komt vaak voor dat organisaties, met name kleinere met weinig IT-middelen, hun infrastructuur naar de cloud verplaatsen. Maar Mullaly was bezorgd dat de kosten onverwachts zouden stijgen.

“We wilden iets dat van ons was en waarvan we de kosten kenden”, zei hij. “We hebben nog werk aan de winkel om systemen betrouwbaarder te maken en Scale Computing zo goed mogelijk te gebruiken.”

Scale Computing helpt de totale eigendomskosten voor klanten laag te houden door gebruik te maken van de open source KVM-hypervisor die vergelijkbare functionaliteit biedt als VMware.

Carrs schrijft zijn verhuizing naar een nieuwe infrastructuur om zijn belangrijkste ERP-oplossing uit te voeren, in ieder geval gedeeltelijk toe aan zijn prestaties op het gebied van tijdige levering in de afgelopen zes maanden. Er is de afgelopen zeven maanden geen ongeplande downtime geweest. “We kunnen klanten nu beter tevreden stellen dan vorig jaar.”

De populariteit van hypergeconvergeerde oplossingen komt tot uiting in het feit dat de wereldwijde HCI-marktomvang naar verwachting zal groeien van $ 4,1 miljard in 2018 naar $ 17,1 miljard in 2023, tegen een CCAGR van 32,9 procent.

Afbeelding gebruikt onder licentie van Shutterstock.com

follow:
admin

admin

Related Posts

Een korte geschiedenis van gegevensbeheer

Datamanagement is de organisatie van gegevens, de stappen die worden gebruikt om efficiëntie te bereiken en informatie uit die gegevens

Datakans klopt! Moet je antwoorden?

Klik voor meer informatie over auteur Kartik Patel. Als zakenmensen krijgen we vaak te maken met wat misschien een geweldige

Een korte geschiedenis van gegevensbeheer

Datamanagement is de organisatie van gegevens, de stappen die worden gebruikt om efficiëntie te bereiken en informatie uit die gegevens

Datakans klopt! Moet je antwoorden?

Klik voor meer informatie over auteur Kartik Patel. Als zakenmensen krijgen we vaak te maken met wat misschien een geweldige