ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

Vaak worden zakelijke onderscheidingen gemaakt voor marketingdoeleinden; het kunnen geweldige methoden zijn om een ​​groeiende reputatie op te bouwen en de aandacht van prospects en collega’s te trekken, maar als ze overdreven worden, kan hun waarde sterk verminderen. Sommige onderscheidingen weerspiegelen echter eerlijk en nauwkeurig de percepties en houdingen van de mensen die er echt toe doen: klanten.
En omdat het die paar speciale prijzen zijn waar we bijzondere aandacht aan besteden, toen ChristianSteven werd genomineerd en vervolgens verkozen tot de Spring 2021 BI Software Top Performer Award.

Dankzij Aanbevolen klanten, We zijn tegelijkertijd nederig en vereerd om te horen dat onze inspanningen een positieve invloed hebben op de handelswereld.

FeaturedCustomers wordt erkend als ’s werelds toonaangevende klantreferentieplatform voor B2B-bedrijfssoftware en -services.

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

Boven de beste uitstijgen

Het referentieplatform FeaturedCustomers levert een echte en grondige B2B-resource die zowel neutraal als van derden is. Het geeft toegewijde en ambitieuze klanten die op zoek zijn naar de allerbeste B2B-bedrijfsoplossingen een betrouwbare plek om hun onderzoek te beginnen.

Dit informatiecentrum is veilig en vertrouwd en biedt hulp in verschillende formaten, waaronder video’s en blogs om te zien hoe oplossingen andere klanten en klanten hebben geholpen. Meer dan 1 miljoen unieke en authentieke klantreferenties zoals casestudy’s, succesverhalen en getuigenissen van klanten kunnen worden ontdekt op FeaturedCustomers. Met andere woorden, echte zakenmensen die in de loopgraven werken, vertellen waargebeurde verhalen over relevante en toepasbare resultaten, gebaseerd op waardevolle B2B-tools die ze hebben verworven en die ze positief gebruiken. Natuurlijk zijn zulke individuen het best gekwalificeerd om zulke beslissingen te nemen over uitmuntendheid,

Elk bedrijf dat B2B-services op dit platform aanbiedt, werd opgenomen in deze allesomvattende prijs, maar slechts 29 van hen slaagden voor de eerste criteriumfase en kwamen in aanmerking voor overweging in het Business Intelligence Software Customer Success Report voorjaar 2021. Uit deze zorgvuldig samengestelde en hooggekwalificeerde lijst kwam ChristianSteven Software naar voren om de BI Software Top Performer-positie te claimen.

Rapporten

Rapporten zijn documenten met gegevens in tekst- en tabelvorm. Ze kunnen visuals bevatten zoals eenvoudige grafieken en diagrammen, maar ze zijn meestal een weergave van specifieke datasets. De gegevens in een rapport zijn niet live en kunnen dus niet worden gemanipuleerd. Het is al schoongemaakt, gesorteerd en klaargemaakt voor presentatie.

Dashboards

Dashboards daarentegen zijn live. Visualisatietools kunnen worden aangepast en aangepast om specifieke gegevens en statistieken weer te geven. Gegevens worden in realtime bijgewerkt, zodat beelden van minuut tot minuut kunnen veranderen. Dashboards kunnen breed en veelzijdig zijn voor afdelingen met veel functies, of ze kunnen gerichter zijn.

Wat is een Power BI-dashboard?

Een Power BI-dashboard is een enkele pagina, of canvas, die visuele hulpmiddelen gebruikt om een ​​verhaal te vertellen. Een goed ontworpen dashboard is beperkt tot één pagina en bevat alleen de belangrijkste elementen van het gegevensverhaal.

Dit zijn de kenmerken van een effectief Power BI-dashboard:

Moet een Premium- of Pro-versie hebben

Verschillende organisaties hebben verschillende vereisten voor een Power BI-dashboard om nuttig te zijn. Premium- en pro-versies van de software maken meer maatwerk en extra functies mogelijk die een basisprogramma niet heeft. Upgrades moeten naadloos aansluiten op nieuwe functies zodra deze beschikbaar komen.

Meer dan een populariteitswedstrijd

Iedereen wil aardig gevonden worden, vooral als er prijzen en complimenten kunnen worden gewonnen, maar dit specifieke prijzenprogramma doet meer dan alleen populariteit meten. Natuurlijk is klantbetrokkenheid de sleutel tot het succes van elke onderneming, maar in deze situatie worden ranglijsten berekend op basis van de belangrijkste aspecten van elke bedrijfsactiviteit, inclusief deze sleutelfactoren:

 • Gegevens verzameld uit online bronnen en media-eigenschappen
 • Sociale media en marktaanwezigheid
 • Vendor Momentum (gebaseerd op webverkeer en zoektrends)
 • Het volume aan klantsuccescontent

De Top Performer-prijs is bedoeld om leveranciers te identificeren met een aanzienlijke aanwezigheid op de markt in combinatie met substantiële inhoud voor klantensucces die hun bedrijfsvisie verduidelijkt en valideert. Vanwege deze factoren en zijn groeiende marktaanwezigheid, krijgt ChristianSteven Software consequent hoge beoordelingen onder zijn tevreden klantenbestand en heeft het terecht zijn reputatie verdiend voor het leveren van superieure resultaten; bijgevolg blijft het aantal en de kwaliteit van samengestelde klantreferenties voor ChristianSteven Software exponentieel toenemen.

Casestudy’s

Een reeks casestudies bezegelde de deal in de definitieve vaststelling van de Spring 2021 BI Software Top Performer Award door FeaturedCustomers.com; Hier volgen slechts een handvol casestudies van tevreden en succesvolle klanten van ChristianSteven Software:

Air Force One

Overheidsoperaties staan ​​niet bekend om hun efficiëntie, maar Air Force One, samen met ChristianSteven Software, brengt daar verandering in. Door MARS in te zetten om rapporten sneller te automatiseren en te verspreiden, hebben ze ervaren:

 • Verhoogde productiviteit
 • Verbeterde communicatie
 • Verhoogde klanttevredenheid
 • Ongedekte zakelijke inzichten van onschatbare waarde

Lees de volledige casestudy: MARS ademt frisse lucht in Air Force One

Cessna

Door bedrijfsprocessen en Crystal-rapporten te automatiseren, heeft Cessna veel merkbare voordelen genoten, waaronder:

 • Ervaren een volledige ROI in slechts 3 maanden
 • Handmatige rapporten en bestellingen zijn geëlimineerd, waardoor 1.000 werkuren worden bespaard en fouten tot een minimum worden beperkt
 • Verminderde jaarlijkse onderhoudskosten met £ 200.000 in één keer alleen
 • Grote afdelingen getransformeerd, waaronder:
  – Communicatie
  – Klantenrelaties
  – Besluitvorming
  – Het roosteren

Lees de volledige casestudy: CRD verlaagt kosten van $ 1,4 miljoen bij Cessna

Provident Financial Group

Door CRD in te zetten voor geautomatiseerde rapportage en het leveren van Crystal-rapporten, heeft de Provident Financial Group voordelen gerealiseerd zoals:

 • Verhoogd volume aan geautomatiseerde rapportage
 • Snellere levering van informatie waardoor meer prospects worden omgezet
 • Belangrijke prestatiestatistieken leveren tijdige en bruikbare informatie
 • ROI gerealiseerd en gedocumenteerd binnen elke afdeling

Lees de volledige casestudy: CRD krijgt krediet voor 2 miljoen klanten bij Provident Financial

Handtekening Gezondheidszorg

Het automatiseren van bedrijfsprocessen en het leveren van SSRS-rapporten veranderde de manier waarop Signature Healthcare hun onderneming voorstelt en exploiteert, terwijl het grote voordelen plukte, zoals:

 • Financiële doelen behalen en regelgevende taken stroomlijnen
 • Elke maand 40 werkuren besparen
 • De productie van rapporten terugdringen tot dagelijkse taken in plaats van klusjes van een week
 • Tijdige rapportage en analyses die aankomen op de bureaus van besluitvormers

Lees de volledige casestudy: SQL-RD regelt zaken voor Signature Healthcare

Virgin Mobile

Door effectief gebruik van MARS plant en levert Virgin Mobile nu Microsoft Access-rapporten, wat de volgende resultaten oplevert:

 • Ontwikkel essentiële zakelijke inzichten
 • Gedocumenteerde besparingen van zowel tijd als geld
 • Verbeterde besluitvormingsprocessen
 • Aanzienlijke stijging van de verkoop

Lees de volledige casestudy: MARS luidt de veranderingen voor Virgin Mobile

Geautomatiseerde rapportdistributie helpt bij het oplossen van problemen

Het meest opvallende aan deze gedeeltelijke lijst van casestudies die gedetailleerde uitleg geven van superieure softwareprestaties, is de grote verscheidenheid aan industrieën en zakelijke behoeften die handig en volledig worden vervuld door het gebruik van PBRS™, de krachtige en effectieve SSRS & Power BI-rapportenplanner aangeboden door ChristianSteven Software. Het is dit soort flexibiliteit dat deze software tot een onbetwiste leider in de industrie maakt en zou u moeten inspireren om hun gratis proefaanbod uit te proberen en te leren hoe het uw eigen activiteiten kan laten groeien en u naar grotere speelvelden kan brengen.

Kom meer te weten over ChristianSteven Software.

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

PDF met functies ophalenGratis proefversie starten

Gerelateerde artikelen