Collibra-demo: vertrouw op uw gegevens en maak het gratis met een bedrijfsgegevenscatalogus

Download de dia’s: https://content.dataversity.net/rs/656-WMW-918/images/Collibra-Dataversity-Demo-Day-Sept-2020_vFINAL.pdf

Data is de levensader van organisaties, maar bedrijfsanalisten, datawetenschappers en andere kenniswerkers hebben moeite om de data te ontdekken die ze nodig hebben om datagestuurde beslissingen te nemen. Maar hoewel het belangrijk is om gemakkelijker toegang te krijgen tot gegevens, is het ook cruciaal om te onthouden dat gegevens slechts zo waardevol zijn als vertrouwd. Dit is waar bedrijfsdatacatalogi kunnen helpen. Enterprise-datacatalogi helpen gebruikers niet alleen om data te vinden, maar ook om de data te begrijpen en te vertrouwen. Ze zorgen er ook voor dat gegevens toegankelijk worden gemaakt met de juiste controles en in overeenstemming met het gegevensbeleid. Omdat bedrijfsdatacatalogi gemakkelijke toegang tot vertrouwde gegevens combineren met beveiligings- en privacycontroles, stellen ze organisaties in staat hun gegevens op nieuwe en innovatieve manieren te gebruiken. Doe met ons mee om meer te weten te komen over de bedrijfsdatacatalogus van Collibra en hoe deze u kan helpen om op grote schaal toegang te krijgen tot vertrouwde en compatibele gegevens voor uw organisatie.

Nidhi Teerdhala

Directeur productmarketing, Collibra

Nidhi leidt productmarketing en go-to-market-strategie voor Collibra Data Catalog en Data Lineage. Voordat ze bij Collibra kwam, bracht ze het grootste deel van haar technische carrière door bij Salesforce, waar ze verschillende functies bekleedde op het gebied van productmarketing, klantmarketing en verkoopbevordering. Meest recent was ze hoofd productmarketing bij mParticle, een klantgegevensplatform. Ze heeft een MBA van de University of California aan de Berkeley’s Haas School of Business en een bachelordiploma van de Wharton School en de School of Engineering & Applied Sciences van de University of Pennsylvania.

Ben Moser

Productmanager, Collibra

Ben Moser is een productmanager voor Collibra en bouwt de Collibra Data Catalog uit. Hij is momenteel gefocust op het gebruik van machine learning en andere automatisering om gebruikers te helpen hun gegevens efficiënter te structureren en te begrijpen.

Table of Contents

Vragen voor onze consultants?

Twijfel niet en neem direct contact met ons op met uw vraagstuk.