DAS-webinar: best practices voor gegevenskwaliteit

Om alleen de dia’s van deze presentatie te zien, klikt u op HIER >>

Over het webinar

Om problemen met de datakwaliteit aan te pakken, is meer nodig dan een reeks tactische, eenmalige verbeteringsprojecten. Door hun aard strekken veel problemen met de datakwaliteit zich uit over en vaak ook buiten een organisatie. Om deze problemen aan te pakken, is een holistische architecturale benadering vereist die mensen, processen en technologie combineert. Sluit u aan bij Nigel Turner en Donna Burbank, want zij bieden praktische manieren om problemen met de gegevenskwaliteit in uw organisatie te beheersen.

Over de sprekers

Donna Burbank

Managing Director, Global Data Strategy, Ltd

Donna Burbank is een erkende branchedeskundige op het gebied van informatiemanagement met meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van organisaties om hun zakelijke kansen te verrijken met data en informatie. Momenteel is ze de algemeen directeur van Global Data Strategy Ltd, waar ze organisaties over de hele wereld helpt om waarde uit hun data te halen. Ze heeft met tientallen Fortune 500-bedrijven over de hele wereld gewerkt in Amerika, Europa, Azië en Afrika en spreekt regelmatig op brancheconferenties. Ze is co-auteur van verschillende boeken over gegevensbeheer en levert regelmatig bijdragen aan branchepublicaties. Ze is te bereiken op donna.burbank@globaldatastrategy.com en je kunt haar volgen op Twitter @donnaburbank.

Nigel Turner

Principal Information Management Consultant / EMEA, Global Data Strategy, Ltd

Nigel Turner heeft meer dan 20 jaar ervaring in Informatiemanagement (IM) met specialisatie in Informatiestrategie, Datakwaliteit, Data Governance en Master Data Management. Hij heeft grote IM- en CRM-advies- en leveringspraktijken opgezet en geleid bij meerdere adviesorganisaties, waaronder British Telecommunications Group (BT), IPL en FHO. Nigel heeft ook ervaring op het gebied van datakwaliteitstools als Vice President of Information Management Strategy bij Harte Hanks Trillium Software, een toonaangevende wereldwijde leverancier van Data Quality & Data Governance-tools en consultancy, waar hij samenwerkte met meer dan 150 klantorganisaties uit alle delen van de wereld. . Nigel is een bekende opinieleider op het gebied van informatiemanagement en heeft op vele internationale conferenties presentaties gegeven en daarnaast talloze white papers en blogs geschreven over informatiemanagementonderwerpen. Nigel geeft onderwijs aan de hele IM-gemeenschap, nadat hij aan Cardiff University had gedoceerd over Data Governance en als actief lid van het mentorprogramma van DAMA International, dat hij heeft bijgedragen aan de oprichting. Hij is te bereiken op nigel.turner@globaldatastrategy.com.

Dit webinar wordt u aangeboden in samenwerking met:

follow:
admin

admin

Related Posts

Datakans klopt! Moet je antwoorden?

Klik voor meer informatie over auteur Kartik Patel. Als zakenmensen krijgen we vaak te maken met wat misschien een geweldige

Datakans klopt! Moet je antwoorden?

Klik voor meer informatie over auteur Kartik Patel. Als zakenmensen krijgen we vaak te maken met wat misschien een geweldige