Datamanagementplatform van de volgende generatie Solidatus innoveert de markt

Het in Londen gevestigde platform Solidatus helpt organisaties hun gegevens digitaal in kaart te brengen, te beheren en er geld mee te verdienen met behulp van een lineage-first-benadering, die buitengewoon succesvol is gebleken: vorig jaar verdubbelde Solidatus meer dan in omvang, verviervoudigde de omzet en kreeg het de ‘Best Data Governance Solution’ van Data Management Inzichten en uitgebreid naar nieuwe sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, productie, telecommunicatie en overheid. Nu, met zijn nieuwe investering, wil het bedrijf nog verder uitbreiden en zijn volgende generatie datamanagementcapaciteiten aanbieden aan aanvullende industriële branches en markten, waaronder de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Volgens een nieuw persbericht, “Solidatus is gebouwd om een ​​revolutie teweeg te brengen in de data-economie. De voltooiing van Serie A is de bevestiging dat we de juiste oplossing hebben ontwikkeld om te voldoen aan de complexe behoeften van datarijke en gereguleerde organisaties, door een moderne, flexibele en schaalbare oplossing te leveren. We kijken ernaar uit om samen met onze investeerders te werken om de levering van organisatorische transformatie en controle aan nieuwe markten en klanten te versnellen met hetzelfde niveau van toewijding aan de hoogste servicenormen die essentieel zijn voor het Solidatus-aanbod. “

Het vervolgde: “Het hebben van twee van de grootste mondiale banken als klanten en investeerders in onze eerste financieringsronde spreekt boekdelen over hun geloof in het vermogen van Solidatus om waarde te leveren in financiële diensten en daarbuiten op bedrijfsniveau”, zegt Philip, medeoprichter van Solidatus. Molenaar. “We kijken ernaar uit om met al onze investeerders samen te werken om ons te helpen Solidatus naar de volgende groeifase en marktverstorende innovatie te brengen.”

Afbeelding gebruikt onder licentie van Shutterstock.com