De toegevoegde waarde van SEO binnen een marketingstrategie

Je behaalt daarmee misschien op de korte termijn rendement, maar daar betaal je flink voor.

Het is belangrijk dat jouw bedrijf ook investeert in rendement voor de lange termijn. Een balans tussen investeringen die op termijn en lange termijn leads moeten opleveren je bedrijf gezond.

Door SEO in te zetten als een langetermijninvestering zorg voor een gezonde balans. In dit artikel lees je welke waarde waarde SEO precies heeft binnen een marketingstrategie en waarom je een goed SEO-bureau zou moeten inschakelen.

SEO levert onbetaalde leads, traffic en conversie op

Met SEO investeer je in de vindbaarheid van jouw bedrijf in de zoekmachines. SEO levert je niet op de termijn korte resultaten op als online advertising. SEO is ook niet bedoeld als snelle oplossing.

SEO optimalisatie is een investering die je in lengte van jaren rendement op kan leveren. Door SEO zal je op je website meer relevante bezoekers ontvangen. En dat levert je onbetaalde leads, traffic en conversie op.

Kosten online adverteren versus SEO

Zoals eerder genoemd kunnen de kosten voor online adverteren flink in de papieren lopen. Je maakt veel kosten om nieuwe klanten te acquireren en dat gaat ten koste van je winstgevendheid.

Copyright © 2019 IDG Communications, Inc.