Een geplande benadering van Business Intelligence-oplossingen

Bent u tevreden met uw kant-en-klare Business Intelligence-oplossingen? Of implementeert u liever een oplossing op maat? Elke onderneming heeft zijn eigen behoeften en vereisten als het gaat om het inzetten van business intelligence-oplossingen. De gegevens van elke organisatie zijn ook heel uniek. De meest complete BI-oplossing is er een die rekening houdt met alle unieke kenmerken van uw organisatie.

Gefaseerde implementatie

Een geplande benadering van Business Intelligence-oplossingen

Veel BI-oplossingen maken gebruik van datawarehousing, waarmee u onbewerkte gegevens uit meerdere bronnen op één plek kunt ordenen. Met een datawarehouse kunt u al uw gegevens consolideren in één entiteit. Uw bedrijfsanalisten kunnen de mogelijkheden van een datawarehouse gebruiken om een ​​oplossing te bouwen die past bij de grootte van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld beginnen met uw financiële afdeling en deze later uitbreiden naar andere divisies in uw bedrijf, zoals uw supply chain-afdeling. Met deze gesegmenteerde uitrol kunt u zich concentreren op hapklare brokken gegevens, en uw bedrijfsanalisten raken niet overweldigd.

Een geplande aanpak

Het is een goed idee om uw implementatie van een business intelligence-oplossing zodat u slaagt in uw adoptie, zeker als u een grote onderneming heeft. U kunt zich eerst concentreren op ontdekking en vervolgens de doelstellingen van uw BI-oplossing definiëren en prioriteren. Bovendien kunt u het selfservicemodel aanmoedigen om beter gebruik te maken van uw middelen. Wat de implementatie betreft, moet u mogelijk een paar iteraties hebben voordat uw BI-oplossing correct werkt. U kunt beginnen met een prototype van de visuele analyse en het dashboard en van daaruit groeien.

Ontwikkel en test

Als je eenmaal de vereisten hebt vastgesteld en een werkend prototype hebt opgesteld, kun je naar ieders tevredenheid beginnen met het ontwikkelen van het eindproduct. Hoewel zorgvuldige ontwikkeling de sleutel is tot een succesvolle implementatie, is testen ook hoogst noodzakelijk, zodat u een intuïtief ontwerp krijgt. U kunt eventuele knikken verwijderen die u tijdens uw testfase ontdekt. Zodra het bedrijf er zeker van is dat de oplossing klaar is, kan deze worden ingezet voor gebruik. U moet ook gebruikerstraining ontwikkelen om de implementatie binnen uw organisatie te vergemakkelijken.

Het goede kiezen tools voor bedrijfsinformatie voor uw organisatie, en door uw best te doen om strategieën te ontwikkelen en te plannen, kunt u een solide basis leggen voor uw business intelligence-oplossing. Neem de tijd en implementeer een langetermijnoplossing die past bij de behoeften van uw organisatie.

JN1298 Intellifront BI PROMO VIDEO - geen voice-over 4.04mins v8

BEKIJK SOFTWAREFUNCTIES

follow:
admin

admin

Related Posts

Datakans klopt! Moet je antwoorden?

Klik voor meer informatie over auteur Kartik Patel. Als zakenmensen krijgen we vaak te maken met wat misschien een geweldige

Datakans klopt! Moet je antwoorden?

Klik voor meer informatie over auteur Kartik Patel. Als zakenmensen krijgen we vaak te maken met wat misschien een geweldige