erwin Demo: denk groter over gegevensbeheer en bereik bredere voordelen

erwin Demo: denk groter over gegevensbeheer en bereik bredere voordelen

Volgens Gartner is Enterprise Data Management een absoluut cruciaal onderdeel van de data- en analyse-initiatieven van elke organisatie. Maar, zoals ons recente State of Data Governance-onderzoek heeft aangetoond, is een gebrek aan automatisering een groot obstakel voor veel toonaangevende ondernemingen.

In deze sessie ziet u de erwin Data Intelligence Suite in actie, met daarin onze Data Catalog en Data Literacy applicaties. erwin DI is de meest geautomatiseerde Data Governance-oplossing in de branche, met intelligente data-harvesting, AI-gestuurde semantische matching en nog veel meer, ontworpen om de tijd tot inzicht voor elke organisatie te verkorten.

Sam Benedict

Vice President Solution Strategy, Erwin

erwin Demo: denk groter over gegevensbeheer en bereik bredere voordelen

Sam is verantwoordelijk voor het afstemmen van de behoeften van de klant op de bedrijfsmodellering en data intelligence-mogelijkheden van het erwin EDGE-platform, inclusief het creëren of verbeteren van uitgebreide en duurzame Data Governance-programma’s.

Met een MBA, een diploma technologiemanagement en meer dan 25 jaar technologie-ervaring, weet hij hoe hij Enterprise Data Management, Data Governance en verbeteringen in de levenscyclus van systeemontwikkeling moet implementeren om de strategieën van klanten tot een succes te maken.

Sam’s brede branche-expertise omvat het werken met wereldwijde telecommunicatie-, gezondheidszorg- en productiebedrijven om hun gegevens te achterhalen en bij te houden, deze binnen de juiste contexten te begrijpen en de kwaliteit, veiligheid en waarde ervan te maximaliseren.