Flexibele planning van Power BI-rapportexports

PBRS is een Power BI-rapportage oplossing waarmee u met slechts ÉÉN Power BI-licentie een onbeperkt aantal rapporten kunt verzenden en plannen naar een onbeperkt aantal gebruikers. Wilt u meer weten over PBRS? Ontvang een gratis proefperiode.

Rapporten plannen in Power BI met PBRS

1-2

Deze demo leidt u door de planningsopties die beschikbaar zijn in PBRS. Dit is een wizard voor het plannen van een enkel rapport en deze is geopend op het tabblad Planning. Hier bovenaan hebben we de startdatum. Dit is de datum waarop het schema is gemaakt. U kunt dit wijzigen voor een startdatumhandleiding als u het net typt.

Dus laten we zeggen dat je op 30 oktober wilde beginnen, je zou het teveel typen. Er is standaard een einddatum die in de toekomst ligt. Als u die specifieke einddatum niet wilt, vinkt u eenvoudig het veld Einddatum uit.

2-1

Dit is het dagelijkse tabblad en dit is als u wilt dat het schema elke dag wordt herhaald. Als u wilt dat het om de twee of drie dagen wordt herhaald, past u zich hier eenvoudig aan. De wekelijkse optie. Hierdoor kunt u elke week of elke twee weken of elke drie weken een schema uitvoeren. U kunt hier de frequentie bepalen en u kunt de dagen bepalen waarop het schema moet lopen. Als je wilt dat het elke dag draait, maar zaterdag en zondag, schakel dan gewoon zaterdag en zondag uit. Als u de optie weekdagen selecteert, is er geen verdere opmaak. Dit loopt alleen van maandag tot en met vrijdag. Werkdagen, hier kun je kiezen of je wilt plannen om op een bepaalde dag van de maand te rennen. Als u bijvoorbeeld wilt dat het op de laatste dag van de maand wordt uitgevoerd, selecteert u gewoon de laatste. Als je een schema wilt dat op de 15e van elke maand loopt. U kunt de app en en de pijlen hier gebruiken of u kunt gewoon overtypen om de 15e dag van de maand te zeggen.

3-1

Maandelijks is als u wilt plannen om elke maand te worden uitgevoerd en u verdere configuratie-opties kunt doen. U kunt dus zeggen dat u wilt dat het op de laatste dag van elke maand wordt uitgevoerd en u laat gewoon de maanden aangevinkt die u wilt dat het wordt uitgevoerd en vinkt alles uit waar u niet wilt dat het wordt uitgevoerd. Jaarlijks. Er is geen verdere configuratie. Het schema loopt jaarlijks op basis van de startdatum. Aangepaste kalender. Als u uw eigen roostertype wilt maken, gebruikt u de aangepaste kalender en selecteert u nieuw, en ik zal deze kalender Mijn kalender noemen. En u selecteert gewoon de datums waarop u het schema wilt laten lopen en klikt op OK. Dus nu gebruikt dit specifieke schema de agenda met de naam Mijn agenda.

4-1

Andere. Dit is als u het schema elke minuut, elke vijf minuten wilt uitvoeren. U kunt opnieuw overtypen wat hier is geschreven en hier hebben we minuten, uren, dagen, weken, maanden of jaren. U kunt hier dus uw frequentie instellen. Als u geen planning wilt, kunt u dit schema op geen instellen door simpelweg die optie te selecteren. De reden dat u dit misschien op geen wilt selecteren, is omdat u wilt dat het wordt opgehaald door een van onze op evenementen gebaseerde schema’s of zelfs een automatiseringsschema, in welk geval u de planning voor dit specifieke schema als geen wilt selecteren. Plan tijd. Dit is wanneer u wilt dat het schema wordt uitgevoerd. Nogmaals, afhankelijk van de frequentie die u heeft gekozen, is dit de starttijd waarop het schema begint te lopen. U kunt overschrijven wat hier al is geschreven of u kunt de pijlen gebruiken om de tijd te wijzigen.

5-2

Als je wilt dat het schema dagelijks wordt uitgevoerd en ik ga dat terugzetten, maar je wilt niet dat het op bepaalde dagen wordt uitgevoerd, kun je de optie aanvinken om de uitzonderingskalender te gebruiken en de uitzonderingskalender is hetzelfde als aangepaste kalenders . U zult dus de kalender zien die we eerder hebben gemaakt en deze zal nu elke vier dagen lopen, behalve op de dagen die we in de optie mijn kalender hebben geplaatst.

De volgende run op datum hangt sterk af van de planningsopties die u hebt gekozen. Dus de volgende run op datum hier is de 22e en dat is over vier dagen. En de volgende looptijd is om 7:00 uur. Vink dit vakje aan als u het schema wilt herhalen. Misschien wil je het elk uur herhalen, in welk geval ik 60 minuten tot het einde van de werkdag zal stoppen. Dus laten we 17:30 uur invoeren, en dit selectievakje hier activeert het schema. Als u niet wilt dat het schema wordt ingeschakeld, kunt u deze optie eenvoudigweg uitschakelen. En het schema wordt pas op de planner uitgevoerd als u het handmatig uitvoert of als u het schema inschakelt.

Om de configuratie die u in de wizard heeft ingesteld op te slaan, klikt u gewoon op volgende.

Zelf proberen? Start hieronder uw GRATIS proefperiode.

Meer informatie over ?

Flexibele planning van Power BI-rapportexports
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Flexibele planning van Power BI-rapportexports

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Flexibele planning van Power BI-rapportexports

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?