Hoe PBRS uw bedrijfsinformatie kan vereenvoudigen

We leven steeds meer in een datagedreven wereld. Niet iedereen in de wereld van startups, die zo sterk afhankelijk is van het nemen van op data gebaseerde beslissingen, heeft echter de technische achtergrond om automatisch te gedijen in deze omgeving. Bedrijven die worden gedreven door de expertise van kunstenaars, chef-koks, accountants, ontwerpers en visionairs, kunnen gemakkelijk de analytische expertise missen om in die richting te gaan.

Dat gebrek aan technische kennis binnen een bepaalde startup is echter niet automatisch reden tot ongerustheid. Het vereist alleen het gebruik van intuïtieve datatools, ontworpen om analyses en inzichten op te bouwen zonder een doctoraat in datawetenschap op personeel.

Tools zoals Power BI en ChristianSteven Power BI Report Scheduler zijn speciaal ontworpen om te werken zonder een toegewijde datawetenschapper. Ze helpen om de juiste gegevens op het juiste moment in de juiste handen te krijgen. Door eenvoudige en intuïtieve installatie, op intelligentie gebaseerde rapportage en geautomatiseerde levering, vereenvoudigt PBRS business intelligence door de wrijving weg te nemen.

PBRS vereenvoudigt bedrijfsinformatie

Hoe bruikbare business intelligence een voorsprong op uw concurrentie kan bieden

“Informatie is de olie van de 21e eeuw en analyse is de verbrandingsmotor.”
—Peter Sondergaard, Gartner Research

We hebben een lange weg afgelegd sinds het opbouwen van een bedrijf voornamelijk afhankelijk was van het vertrouwen op je instinct. In de huidige competitieve omgeving gedijen startups en bedrijven van elke omvang goed wanneer ze kunnen vertrouwen op gegevens om beslissingen te nemen over alles, van de ontwikkeling van nieuwe producten tot interne wervingsprocessen.

De gegevens bevestigen natuurlijk hoe business intelligence bedrijven kan helpen:

Vooral die laatste kogel is de sleutel. Te vaak zien vooral kleinere bedrijven business intelligence nog steeds als een complex onderwerp dat moeilijk uit te voeren en te implementeren is. Voor organisaties die in staat zijn om over te schakelen naar een intuïtiever systeem dat minimale installatie en uitvoering vereist, wordt het een voordeel dat aanzienlijke concurrentievoordelen kan opleveren.

Vereenvoudig uw bedrijfsinformatie met PBRS

De sleutel tot het eenvoudig maken van business intelligence is het vinden van zowel de juiste tool als het juiste team om te helpen bij de implementatie. Gelukkig zijn Power BI en PBRS het beste in die omgeving. Als je gaat samenwerken met ChristianSteven, zorgen we ervoor dat installatie, basistraining en onboarding, evenals technische ondersteuning altijd worden geboden. Video’s en back-upondersteuning zijn aanwezig om u vanaf het begin en gedurende uw hele tijd als gebruiker van de tool te helpen.

In ruil daarvoor begin je op de juiste manier met een team aan je zijde. Dat stelt u op zijn beurt in staat om inzichten te verkrijgen uit tijdige gegevens waardoor uw bedrijf efficiënter kan worden, betere zakelijke beslissingen kan worden genomen en u beter begrijpt op welke specifieke gebieden van uw bedrijf u zich moet concentreren. Dat is wat een eenvoudige tool, met de hulp van een betrouwbare partner, kan bereiken.

Een stapsgewijze handleiding om aan de slag te gaan met PBRS

Laten we beginnen met PBRS om uw business intelligence specifieker te vereenvoudigen. Nadat de tool is gedownload, opent u Power BI en navigeert u naar de menubalk. Klik vervolgens op Gegevens ophalen.

Op dit punt zien gebruikers een pijl-omlaag die een lijst met meer dan 99 bestandstypen uit compatibele gegevensbronnen onthult. U kunt uit elk van hen een breed scala aan visualisatiegrafieken maken om inzicht te krijgen in verkoopaantallen, voorraadorders en talloze andere datasets.

Kies uw gegevensbestand naar keuze en controleer of het uniform is ingevoerd in elke kolom en rij. Kies na verificatie Laden. Als u secties moet bewerken, kiest u Gegevens transformeren voordat u Laden selecteert.

Het laadproces vereist een paar minuten tijd. Als u klaar bent, kunt u beginnen met het maken van de opmaak van uw diagram. U vindt drie vensters aan de rechterkant van uw scherm:

  1. Filter
  2. visualisatie
  3. Velden

Vouw elk uit door op de pijl boven aan het deelvenster te klikken.

Begin met het kiezen van het type diagram dat nodig is in het visualisatievenster. Eenmaal geselecteerd, kunt u elk afzonderlijk veld naar de visualisatie slepen en neerzetten. Wijzig de indeling en kies het diagramtype op basis van zowel uw doelgroep als de inzichten die u wilt gebruiken vanuit uw Business Intelligence-dashboard. Het is letterlijk zo gemakkelijk.

Op het eerste gezicht kan het idee van een proces voor gegevensrapportage ingewikkeld lijken, maar het hoeft niet overweldigend te zijn. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Wanneer u samenwerkt met ChristianSteven, krijgt u toegang tot een uitgebreid raamwerk van zelfstudies en ervaren personeel, toegewijd om onze klanten te helpen aan de slag te gaan met Power BI, PBRS en business intelligence in het algemeen.

Hoe u PBRS kunt gaan gebruiken voor betere bedrijfsinformatie

Op zijn best levert uw Power BI-dashboard bruikbare inzichten voor uw hele bedrijf. Uw rapportplanner levert deze inzichten aan de juiste mensen op het juiste moment, waardoor hun potentiële voordeel wordt gemaximaliseerd.

De beste manier om aan de slag te gaan, is door er meteen in te duiken. Begin met de standaardinstellingen en enkele basisrapporten en pas deze na verloop van tijd aan. Profiteer van de praktische ondersteuning die we bieden om uw rapporten en inzichten te creëren.

Zo spring je erbij, ook zonder een toegewijde datawetenschapper of datateam aan boord. Als gevolg hiervan kunt u volledig gebruikmaken van business intelligence-oplossingen en -strategieën om uw bedrijf vooruit te helpen.

Dus laten we beginnen. We staan ​​klaar om te helpen. Meld u aan om een ​​GRATIS proefperiode van 30 dagen te plannen, zodat u en uw team aan de tool kunnen wennen en aan de slag kunnen. Zet vervolgens uw abonnement voort om alle voordelen van de tool te ontvangen, inclusief de gratis installatie, training en technische ondersteuning van ChristianSteven.

Functies ophalen PDFStart gratis proefversie

Meer informatie over ?

Hoe PBRS uw bedrijfsinformatie kan vereenvoudigen
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Hoe PBRS uw bedrijfsinformatie kan vereenvoudigen

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Hoe PBRS uw bedrijfsinformatie kan vereenvoudigen

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?