PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

We leven in een datagestuurde cultuur en de bedrijven van vandaag hebben data nodig om te gedijen en uit te breiden. Sommige leden van uw organisatie hebben mogelijk een uitgebreidere manier nodig om gegevens te bekijken dan alleen PDF- en e-mailindelingen kunnen bieden. Geautomatiseerde levering van BI-rapporten is een handige manier voor uw team om toegang te krijgen tot de gegevensinzichten die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben, geleverd op de manier die voor hen het beste werkt. Informatie wordt op het juiste moment efficiënt en consistent aan eindgebruikers geleverd. Geautomatiseerde rapportage helpt verkoopteams bijvoorbeeld om in één oogopslag inzicht te krijgen in de omzet of voorraadbewegingen.

Power BI-rapportplanner (PBRS™) levert relevante, realtime data in de vorm van Power BI Reports en Dashboards.

PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

Wat is het verschil tussen een rapport en een dashboard?

Rapporten en dashboards worden vaak door elkaar bekeken, maar er zijn belangrijke verschillen tussen beide. Als u de voor- en nadelen begrijpt die ze beide bieden, kunt u de juiste tool kiezen om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Rapporten

Rapporten zijn documenten met gegevens in tekst- en tabelvorm. Ze kunnen visuals bevatten zoals eenvoudige grafieken en diagrammen, maar ze zijn meestal een weergave van specifieke datasets. De gegevens in een rapport zijn niet live en kunnen dus niet worden gemanipuleerd. Het is al schoongemaakt, gesorteerd en klaargemaakt voor presentatie.

Dashboards

Dashboards daarentegen zijn live. Visualisatietools kunnen worden aangepast en aangepast om specifieke gegevens en statistieken weer te geven. De gegevens worden in realtime bijgewerkt, zodat het beeld van minuut tot minuut kan veranderen. Dashboards kunnen breed en veelzijdig zijn voor afdelingen met veel functies, of ze kunnen meer gericht zijn.

Wat is een Power BI-dashboard?

Een Power BI-dashboard is een enkele pagina, of canvas, die visuele hulpmiddelen gebruikt om een ​​verhaal te vertellen. Een goed ontworpen dashboard is beperkt tot één pagina en bevat alleen de belangrijkste elementen van het gegevensverhaal.

Dit zijn de kenmerken van een effectief Power BI-dashboard:

Moet een Premium- of Pro-versie hebben

Verschillende organisaties hebben verschillende vereisten voor een Power BI-dashboard om nuttig te zijn. Premium- en pro-versies van de software maken meer aanpassingen en extra functies mogelijk die een basisprogramma niet heeft. Upgrades moeten naadloos aansluiten op de mogelijkheid om nieuwe functies aan te pakken zodra deze beschikbaar komen.

Kan worden gedeeld met collega’s via mobiele apparaten

Om voor iedereen in het team nuttig te zijn, moet een dashboard voor alle schermen zijn opgemaakt. Het hele punt van het gebruik ervan is om gegevens naar medewerkers te krijgen waar ze zich op de manier van hun voorkeur bevinden. Als het programma niet via mobiele apparaten kan worden gedeeld, wordt een deel van de organisatie benadeeld.

Bevat dashboardtegels die verschillende visualisaties bieden

Een dashboardtegel is een momentopname van uw gegevens die door de ontwerper zijn vastgemaakt. Een effectief dashboard bevat de mogelijkheid om zelfstandige tegels vast te pinnen met verschillende visualisatie-indelingen, zoals tekstvakken, video’s, streaminggegevens, afbeeldingen en webinhoud. Tegels zijn een toegangspoort tot uw gegevensverkenning. Ze moeten gemakkelijk te openen zijn en interessante en interactieve beelden kunnen genereren op basis van uw gegevens.

Eenvoudig in gebruik

Gebruikers hoeven niet technisch onderlegd te zijn om toegang te krijgen tot een Power BI-dashboard. Gegevens moeten op de best mogelijke manier worden weergegeven, zodat ze begrijpelijk, intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn.

PBRS kan uitgebreide Power BI-inzichten distribueren

PBRS is intuïtieve software die de levering en distributie van Power BI-rapporten en -dashboards vereenvoudigt. Rapporten kunnen worden gepland, automatisch worden uitgevoerd en verzonden naar afdrukken, faxen, mappen, Dropbox, SMS, FTP, Google Drive, Google Spreadsheets, SharePoint, Slack of e-mail. Formaten omvatten Excel, MS Word, PDF, HTML, CSV en meer.

ChristianSteven is “bewapend” met alle benodigde inzichten om uw overgang naar geautomatiseerde levering gemakkelijk te maken, hoe data-intensief uw operatie ook is. Zodat u aan de slag kunt, wordt Power BI geleverd met rapportpakketten en vooraf gebouwde dashboards voor veelgebruikte systemen en platforms, waaronder:

  • Microsoft Azure
  • MailChimp
  • Orakel
  • Microsoft Dynamics
  • QuickBooks online
  • Xero
  • Google Analytics

U kunt beginnen met elk van de connectordashboards om uw analyse desgewenst binnen enkele minuten aan de gang te krijgen. Omdat de software in hoge mate aanpasbaar is, kunnen de vooraf gebouwde dashboards naar wens worden aangepast.

ChristianSteven biedt krachtige BI-rapportage en dashboards binnen handbereik. PBRS stelt uw organisatie in staat door teamleden toegang te geven tot de gegevens die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben, op de manier waarop ze deze willen ontvangen. U kunt uw rapporten en dashboards in elk formaat automatisch plannen, automatiseren, filteren en distribueren naar onbeperkte eindgebruikers. Neem contact met ons op om een ​​demo in te plannen en een gratis proefperiode van 30 dagen te krijgen.

PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

PDF met functies ophalenGratis proefversie starten