Power BI-functie werkt de levering bij zonder dat het personeel hoeft te worden getraind

Het ondersteunen van uw personeel met geschikte trainingsprogramma’s kan een waardevolle investering zijn, maar alleen als die training de waardevolle vaardigheden (en bijgevolg de productiviteit) van individuele werknemers vergroot. Opleidingspersoneel kan veel minder waardevol (of zelfs duur) zijn wanneer dergelijke programma’s individuen instrueren om repetitieve handelingen of functies uit te voeren, iets dat beter wordt beheerd door middel van automatisering, planning en andere professionele Business Intelligence (BI) -procedures. Wat nog belangrijker is, is dat de besparingen die worden gerealiseerd door het elimineren van repetitieve taken verstandig kunnen worden verschoven naar andere, waardevollere groei-initiatieven (inclusief systeemupgrades, IT-infrastructuur en andere soorten training, zoals gegevensbeveiliging). Deze hebben het potentieel voor een veel groter investeringsrendement, inclusief het potentieel om zowel de bedrijfsinkomsten te verhogen als meer loyaliteit en vertrouwen op te bouwen onder de belangrijkste medewerkers.

Power BI-functie werkt de levering bij zonder dat het personeel hoeft te worden getraind

Aanzienlijke besparingen op trainingskosten lopen snel op

In 2019 werd geschat dat wereldwijd meer dan $ 370 miljard werd uitgegeven aan opleiding van werknemers; bijna de helft van dat budget (meer dan 169 miljard dollar) werd in 2019 in de VS besteed aan opleiding van werknemers. Het is duidelijk dat de vraag naar opleiding van werknemers groot is, maar, nog belangrijker, wanneer is deze effectief?

Met een gemiddelde kostprijs van $ 1.286 per werknemer, met ongeveer 42 uur training, is dit geen kleine verandering. In feite, opgesplitst in een uurtarief, geven bedrijven meer dan $ 30 per uur uit aan het trainen van werknemers. Voor leidinggevende opleidingen is dit misschien een koopje, maar gemiddeld werd slechts 10% van de opleiding van werknemers toegewezen aan deze categorie werknemers, terwijl bijna 40% van de opleiding werd verstrekt aan niet-vrijgestelde werknemers (werknemers die recht hebben op minimumlonen en overuren). betalen).

Dit wil niet zeggen dat training tijd- en geldverspilling is, maar het loont om zorgvuldig prioriteit te geven aan trainingsprogramma’s en hun potentiële waarde. Zoals eerder opgemerkt, vraagt ​​dit om een ​​zorgvuldige afweging van welke vormen van training worden beschouwd als de beste besteding van de scholingsbudgetten van medewerkers. Wat nog belangrijker is, is dat slimme bedrijven door een oordeelkundige selectie van te trainen werknemers en de aangeboden educatieve programma’s ontdekken dat besparingen op opleidingskosten snel kunnen worden omgeleid naar meer noodzakelijke groei-initiatieven die bedoeld zijn om hogere inkomsten en een grotere aanwezigheid op de markt op te bouwen.

Een slimmer trainingsplan – functie-updates van Power BI

De meeste bedrijven die Power BI van Microsoft gebruiken, weten dat ze regelmatig maandelijkse updates ontvangen die al dan niet automatisch in hun systeem verschijnen (afhankelijk van hoe ze hun Power BI-opties hebben geconfigureerd). Als uw systeem momenteel niet is geconfigureerd om die maandelijkse updates te ontvangen, vrees dan niet: u kunt die downloads en updates nog steeds slim verpakt met ChristianSteven Power BI Report Scheduler-updates vinden door hun Aankondigingen softwareversie pagina of hun Power BI Report Scheduler bladzijde.

Een van de grootste waarden (van de vele waarden die te talrijk zijn om hier op te noemen) van de updates van Microsoft zijn nieuwe toevoegingen aan functies die de prestaties van uw eigen Power BI-rapportage blijven verfijnen en verbeteren; Naast deze belangrijke toevoeging zijn er voortdurende verbeteringen aan de gebruikersinterface, allemaal met de bedoeling om alle Power BI-taken intuïtiever en natuurlijker te maken in gebruik en toegang. (Zorg ervoor dat u de optie Gegevens transformeren die is opgenomen in de nieuwere versies van Power BI bekijkt; u kunt deze vinden door onder Opties te kijken en vervolgens Voorbeeldfuncties te selecteren. Elke maand toont deze sectie nieuw toegevoegde functies, waardoor het een gebied is om regelmatig te bezoeken en recensie.)

Onthoud dat Power BI ongelooflijk intuïtief is (en steeds meer wordt naarmate het ouder wordt en evolueert), wat betekent dat niemand een masterdiploma in data science nodig heeft om dit krachtige softwaresysteem te beheren. In plaats daarvan kunt u dat aspect van Power BI overlaten aan de data-analisten en IT-beheerders die lijken te gedijen met dergelijke tools en informatie, terwijl de resterende rapportplanning gemakkelijk kan worden afgehandeld door minder “technische” medewerkers.

De mogelijkheid van Power BI om alle soorten gebruikers te bedienen

Een van de redenen waarom Power BI zo’n populair en nuttig programma blijft, is de ongelooflijke diversiteit en aantrekkingskracht op verschillende soorten werknemers. Bijvoorbeeld, die data-mavens en onbedwingbare nerds die graag in besturingssystemen gluren en op de hoogte blijven van de meest recente updates, er is niets waar ze meer van genieten dan hun dag beginnen met een kopje java terwijl ze door de nieuwste functie-updates kammen, ze vaak meteen in gebruik nemen of uittesten.

De rest van het personeel houdt van die mensen omdat ze actueel en relevant kunnen blijven zonder de nachtmerrie van het beheren en onderhouden van de digitale details te doorstaan; Ze putten er zelfs troost uit dat de mensen die door dergelijke informatie worden geïnspireerd, al nieuwe functie-updates integreren en deze aan het werk zetten voor onmiddellijke voordelen en resultaten.

Power BI: continu en automatisch publiceren

De reden dat Power BI in veel operaties centraal blijft staan, is de ongelooflijke flexibiliteit en diversiteit. Rapporten die al zijn gepland voor automatische distributie kunnen nog steeds wijzigingen en andere wijzigingen accepteren die uw technische team geschikt acht om de activiteiten te verbeteren of te stroomlijnen, terwijl die gebruikers die de meeste technische dingen minachten (maar met tegenzin de resultaten waarderen die ze krijgen van technische tools) nog steeds kunnen gebruiken de informatie die door Power BI wordt gegenereerd om hun eigen prestaties te verbeteren, of het nu gaat om boekhouding, marketing, verkoop of andere afdelingen binnen de operatie. Het beste van alles is dat deze niet-technische gebruikers hun informatie altijd krijgen in het formaat dat het beste aan hun behoeften voldoet en hen in staat stelt om consistent op topniveau te presteren.

In de handen van enkele komen krachtige resultaten

Naarmate bedrijven met Power BI werken en meer vertrouwd raken met de ongelooflijke kracht en het verbazingwekkend duidelijke en bruikbare rapport genereren, zullen ze vele voordelen ontdekken die uniek zijn voor hun eigen activiteiten. Ongeacht de branche waarin men werkt, is er echter universele overeenstemming dat geautomatiseerde rapportage door Power BI deze voordelen biedt:

  • Fouten elimineren – mensen zijn geweldige wezens, maar laten we onszelf niet voor de gek houden dat we onfeilbaar zijn; we maken veel meer kans op ernstige fouten dan geautomatiseerde Power BI-rapportage
  • Insight-levering – in plaats van dat hoofdrolspelers allemaal proberen te lezen uit hetzelfde gehomogeniseerde script, kan en zal Power BI rapporten genereren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en het begrip van verschillende medewerkers, waardoor er minder kans is op verkeerde interpretaties of misverstanden
  • Gepersonaliseerde dashboards – in plaats van in één gigantische handschoen te passen, stelt Power BI gebruikers in staat hun dashboard te personaliseren om aan hun specifieke zakelijke behoeften te voldoen en unieke doelen en doelstellingen te overtreffen
  • Relevante rapportage – een andere mogelijke valkuil bij handmatige rapportage door mensen is de factor tijd; met Power BI leveren relevante rapporten bruikbare richtlijnen op basis van de informatie van vandaag, niet van gisteren, vorige week of vorig jaar

Het komt erop neer dat Power BI uw activiteiten in staat stelt om uw menselijke middelen effectiever te gebruiken voor hun werkelijke waarde: hun individuele en diverse vaardigheden naar uw bedrijfstafel brengen, terwijl Power BI de noodzakelijke robottaken efficiënter zal uitvoeren die door machines worden beheerd.

Power BI-functie werkt de levering bij zonder dat het personeel hoeft te worden getraind

Download Features PDFStart gratis proefperiode