SQL Server On Demand BI-rapportage helpt de onderneming wendbaar te blijven

SQL Server On Demand BI-rapportage helpt de onderneming wendbaar te blijven

Elke organisatie heeft bepaalde eigenaardigheden die haar uniek maken, dus het vinden van de juiste business intelligence as a service (of BI-as-a-Service) oplossing betekent veel. Het moet rekening houden met die eigenaardigheden en een grondig complete en aanpasbare oplossing bieden. Een van de belangrijkste functies van de meeste BI-oplossingen is het bieden van data-analyse, waarbij het type analyse dat nodig is afhankelijk is van de doelstellingen van een organisatie. Met IntelliFront™ Business Intelligence (BI) krijgt u een alles-in-één oplossing voor on-demand BI-rapportage die volledig kan worden aangepast aan de unieke situatie van uw organisatie.

BI-rapportage op aanvraag

Wat is IntelliFront Business Intelligence?

IntelliFront BI, ontworpen om Microsoft®’s SQL Server SSRS en BI te verbeteren, is een webgebaseerde oplossing voor gegevensanalyse en business intelligence waarmee u uw rapporten, KPI’s (Key Performance Indicators) en dashboardrapportage maakt en deelt – allemaal in één eenvoudige portaal te gebruiken. IntelliFront BI blijft gecentraliseerd beheer en controle over business intelligence-middelen ondersteunen, terwijl de zelfhulpbronnen voor het leveren van SQL Server-rapporten en -dashboards worden benadrukt.

IntelliFront BI is ontworpen met implementatie op locatie in gedachten en stelt u in staat om snel statische en realtime rapporten te maken in een browsergebaseerde beheermodule; deel die rapporten eenvoudig met het management, collega-teamleden en belanghebbenden via hun eigen beveiligde gebruikersportaal. Het verkleint bedrijfsrisico’s door gebruik te maken van een architectuur met hoge beschikbaarheid en geavanceerde beveiligingsfuncties: eenmalige aanmelding, Active Directory-integratie en tweefactorauthenticatie zijn standaard. Bovendien maakt de ingebouwde toepassingsbeveiliging van IntelliFront BI samenwerking en delen met externe gebruikers mogelijk zonder de beveiligingsprotocollen van uw organisatie te ondermijnen.

Vervangt IntelliFront BI bestaande investeringen?

In plaats van bestaande software of services te vervangen, vergroot en vergroot IntelliFront BI alleen de mogelijkheden van SQL Server-rapportage. Het bereikt dit tegen lagere kosten dan andere Microsoft® Power PI-oplossingen van derden. Een gestroomlijnd bedrijfsproces en directe kostenbesparingen resulteren in een kortere ROI-periode. IntelliFront BI biedt KPI’s, realtime gegevensstreaming, automatisering van bedrijfsprocessen, gegevensgestuurde abonnementen en rapportplanning op één enkel platform – u hoeft uw bestaande investeringen niet te vervangen.

Hoe is de IntelliFront BI beter dan andere oplossingen?

IntelliFront BI is een enkele oplossing die is ontworpen voor organisaties met verafgelegen locaties. Het vereenvoudigt het delen van gegevens voor realtime updates in de cloud over meerdere netwerken. Niet-technische gebruikers kunnen verschillende tools gebruiken om realtime dashboards te genereren, terwijl IntelliFront BI geactiveerde, on-demand en geplande rapporten kan beheren. Daarnaast behandelt het de vereisten voor informatiedistributie voor uw partners, leveranciers en klanten.

Waarom is on-demand BI-rapportage zo belangrijk?

Hoewel prognoses en BI-rapportage een gebruikelijke procedure zijn voor het optimaliseren van de voorraadworkflow, kent het talloze gebruiksscenario’s in elke bekende branche. Dit geldt zelfs wanneer use cases nog niet bekend zijn. On-demand BI-prognoses en -rapportage is een centraal bedrijfsproces, ook voor non-profitorganisaties. Zaken als capaciteitsplanning, financiële planning, budgettering, verkoop en marketing zijn afhankelijk van BI-rapportage. Hoe sneller een organisatie aan dergelijke gegevens kan komen, hoe beter. Dit maakt on-demand BI-rapportage zo belangrijk.

Hoe groter een organisatie, hoe langzamer dingen veranderen. Een geweldige analogie is die van een groot slagschip en de wijde bochten die het maakt. Vanwege de grote draaicirkel is een vroege doelwitverwerving van cruciaal belang. Historisch gezien paste een dergelijke analogie bij grote bedrijven, omdat het inefficiënt en tijdrovend kan zijn om informatie in de juiste handen te krijgen. Tegenwoordig hebben organisaties echter, net als een modern slagschip, tal van geavanceerde tools tot hun beschikking. Trage wendingen in de hedendaagse zakenwereld betekenen doorgaans dat er een gebrek is aan realtime informatie.

Net als bij geavanceerde sonartechnologie, stellen Power BI- en IntelliFront Business Intelligence-software organisaties van elke omvang in staat om sneller belangrijke beslissingen te nemen. On-demand BI-rapportage is simplistisch, betrouwbaarder en kan worden geautomatiseerd. Dit betekent dat organisaties zich meer kunnen richten op de verspreiding van belangrijke informatie naar belanghebbenden in plaats van op moeizame processen.
On-demand en nauwkeurige prognoses zijn cruciaal voor het nemen van belangrijke organisatorische beslissingen. Stel je bijvoorbeeld een organisatie voor die de groei van de vraag voorspelt, wat resulteert in ruime kwartaal- of jaarbudgetten. In plaats van groei neemt de vraag echter af. De gevolgen zijn verstrekkend en geen ervan is gunstig voor alle betrokkenen. Bovendien zijn on-demand BI-prognoses en -rapportage afhankelijk van enorme hoeveelheden gegevens; ze zijn vaak aangepast aan de specifieke situatie van een organisatie, waardoor ze eigendom zijn.

Met technologische vooruitgang vertrouwen veel organisaties nu op programma’s voor kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) die zijn ontworpen om de grote vraag naar prognoseberekeningen aan te kunnen. Dit bespaart tijd en mankracht die ooit zijn besteed aan handmatige berekening en levert nauwkeurigere en betrouwbaardere prognoses en rapporten op. En zodra een AI- en/of ML-model is gebouwd, zijn ze in staat zichzelf te updaten: totale en volledige automatisering van on-demand rapportage. Dit betekent dat u altijd realtime voorspellingen krijgt die nieuwe en beschikbare gegevens bevatten. Op dit punt in het spel zijn organisaties in een wapenwedloop verwikkeld om de AI/ML-aangedreven on-demand BI-rapportagetechnologie te verkrijgen.

Enkele voordelen van vraagprognose en -planning zijn:

 • Een positieve impact op uw werkkapitaal.
 • Maak beter gebruik van dat kapitaal door beter talent aan te nemen, benodigde apparatuur te kopen, faciliteiten te upgraden, betere marketingcampagnes te voeren en nog veel meer.
 • Plan en voorspel uw voorraad beter.
 • Rapporteer en volg voorraden in realtime.
 • Krijg volledig overzicht over het bedrijf en help bij meer solide besluitvorming.
 • Vermijd over- of onderbevoorrading.
 • Voorspel vooraf de producteisen van uw klanten en beantwoord beter aan hun verwachtingen.
 • Verbeter de loyaliteit en tevredenheid van klanten.
 • Bouw langdurige relaties op door betrouwbaarheid.

De curve voor blijven

Van beginnende werknemers tot leidinggevenden, besluitvorming is het meest kritieke aspect van elke organisatie. Hoewel de meeste beslissingen als routine worden beschouwd, vereisen andere lange en weloverwogen bezinning. Organisatieleiders gebruiken al lang formele besluitvormingsmethoden en -instrumenten om hun gedachten en ideeën te ordenen en om veelvoorkomende misvattingen zoals verzonken kostenvooroordelen en extrapolatie te omzeilen. Strategische planningstechnieken hebben geholpen bij deze inspanningen door bedrijfseigenaren en managers in staat te stellen sterke, zwakke punten, kansen en bedreigingen te realiseren die verband houden met projectplanning en/of concurrenten.

Voor degenen die actief zijn in logistiek, financiële dienstverlening en productie, kan een marginale vertraging in BI-rapportage zich vertalen in aanzienlijke verliezen. Aan de andere kant stelt het hebben van toegang tot realtime gegevens besluitvormers de middelen in staat om door de “stroomversnellingen” van een steeds veranderende markt te navigeren, hoe schokkerig de stroom ook wordt.

Laatste gedachten

IntelliFront BI is een webgebaseerde toepassing voor gegevensanalyse en bedrijfsinformatie die is ontworpen om u, uw organisatie en uw klanten waardevolle tijd en geld te besparen. Met behulp van één gebruiksvriendelijke portal maakt en deelt het uw BI-rapporten, KPI’s en dashboards. Maak snel zowel statische als realtime rapporten via de webgebaseerde beheermodule; deel uw rapporten eenvoudig met het management, personeel, belanghebbenden of iemand anders die bekend is met een beveiligde gebruikersportal.

Plan een GRATIS proefperiode van 30 dagen met: installatie, basistraining en technische ondersteuning.

Functies ophalen PDFStart gratis proefversie

Meer informatie over ?

SQL Server On Demand BI-rapportage helpt de onderneming wendbaar te blijven
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

SQL Server On Demand BI-rapportage helpt de onderneming wendbaar te blijven

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

  SQL Server On Demand BI-rapportage helpt de onderneming wendbaar te blijven

  Gratis scan aanvragen
  voor jouw organisatie?