Tools, prijzen, voorbeelden en meer

Opmerking van de uitgever: In het artikel geeft Maryna een gestructureerd overzicht van de Microsoft Power BI suite. Lees verder om te zien hoe bedrijven hun besluitvorming kunnen bevorderen met Power BI en kijk gerust eens hoe ScienceSoft dat doet Power BI-services onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

Vereist een eenvoudige analyse veel handmatige inspanning en meerdere dagen data-crunching met Excel? Of misschien belemmert de starheid van uw datawarehouse-architectuur u bij het uitvoeren van bepaalde analytische taken? Aangezien u dit nog steeds aan het lezen bent, durf ik te zeggen dat u momenteel gretig op zoek bent naar een oplossing die u zou helpen de bovengenoemde uitdagingen te overwinnen. Maak het uzelf gemakkelijk, want ik ga u vertellen hoe Microsoft Power BI uw pijn kan verhelpen en uw business intelligence-systeem kan versnellen.

power bi-producten

Power BI is een erkende leider onder de business intelligence-platforms, die zijn marktaandeel voortdurend vergroot. Wezen een deel van de Microsoft Business Intelligence (MSBI) suitePower BI is een verzameling applicaties en services waarmee bedrijven bedrijfsgegevens kunnen importeren, samenvoegen en presenteren in de vorm van meeslepende en gemakkelijk te verteren rapporten en visuals. Het is flexibel genoeg om in elk datalandschap te passen: het kan binnen enkele dagen of zelfs uren geavanceerde analytische mogelijkheden faciliteren om de DWH van een bedrijf aan te vullen of als een verzamelpunt voor die bedrijven die nog geen DWH-oplossing willen of kunnen betalen.

Om aan uw specifieke analytische behoeften te voldoen, kunt u enkele of alle van de volgende Microsoft Power BI-producten gebruiken:

Power Query) en het omzetten van data in een datamodel en visualiseren in de vorm van aansprekende rapporten.

om een ​​beroep te doen op onze Power BI-consultants die u zullen helpen het te definiëren door rekening te houden met het aantal gebruikers, de werklastbehoeften en andere factoren.

Microsoft Power BI-partnerHelpt ScienceSoft bedrijven de Power BI-suite te configureren voor hun specifieke behoeften, het volledige potentieel van Power BI te verkennen en ze te navigeren Power BI-beperkingen. Hier zou ik willen putten uit de ervaring van ScienceSoft om u te laten zien hoe sommige Power BI-mogelijkheden werken in verschillende use-cases.

Power BI-rapporten en dashboards geleverd door het team van ScienceSoft hielp een internationale vastgoedontwikkelaar dieper inzicht te krijgen in hun bedrijf en trends voor nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

het volgen van taakvervulling in het echte leven stelde de entiteit voor machineonderhoud in staat om het HR- en prestatiebeheer te verbeteren.

Start uw Power BI-reis!

Beschouw dit artikel als een hulp bij het in kaart brengen van uw bedrijfsdoelstellingen aan de Microsoft Power BI-suite en de eerste stap naar succes in uw Power BI-onderneming. Als u niet zeker weet waar u met uw Power BI-implementatie moet beginnen of als u twijfelt over de haalbaarheid van Power BI-integratie in uw bedrijfsarchitectuur, ben ik klaar om mijn mening te geven over uw specifieke geval. laat het me weten.

Tools, prijzen, voorbeelden en meer

Power BI-ondersteuningsservices

ScienceSoft is sinds 2013 een Power BI-partner en kan de productiviteit van Power BI-gebruikers en de continue evolutie van de oplossing garanderen met minimaal beheer aan uw zijde.

Meer informatie over ?

Tools, prijzen, voorbeelden en meer
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Automatisering en AI: uitdagingen en kansen

Bedrijven over de hele wereld zijn gefascineerd door het idee van AI en automatisering, omdat deze geavanceerde technologie operationele efficiëntie, verbeterde processen en aanzienlijke kostenbesparingen

Tools, prijzen, voorbeelden en meer

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Tools, prijzen, voorbeelden en meer

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?