Uw permanente PBRS-rapportlicentie gaat verder dan de gebruiksrechten

Software-aankopen omvatten een licentie om de applicaties en services te gebruiken. Marketeers brengen de boodschap voor deze producten vaak met een duidelijke inslag over. De koper heeft het voorrecht om het product te gebruiken volgens de voorwaarden van het bedrijf, maar zelden met de extra functies (althans zonder aanzienlijke upgrades) die de algehele waarde van het product verhogen door verbeterde functionaliteit en productiviteit voor uw bedrijf.

Dat is de reden waarom klanten vaak enthousiast zijn over de Perpetual PBRS (Power BI Reports Scheduler) Rapportlicentie, die de ultieme ondersteuning biedt voor uw BI-activiteiten en inspanningen. De permanente PBRS-rapportlicentie biedt een engine achter de schermen die uw Power BI-mogelijkheden en effectiviteit een boost zal geven door middel van intelligente en intuïtieve automatisering die is afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Uw permanente PBRS-rapportlicentie gaat verder dan de gebruiksrechten

Functies en voordelen van uw permanente PBRS-rapportlicentie

Veel gebruikers die aan boord komen met de Perpetual PBRS Report License ontdekken snel de oppervlaktewaarde ervan en vinden het zowel kosteneffectief als relevant voor lopende zakelijke behoeften en evaluaties. Pas als ze de waarde ervan in de loop van de tijd beginnen te zien, komen de bredere voordelen naar voren en worden ze volledig gewaardeerd, waardoor het vaak het belangrijkste wapen in je BI-arsenaal wordt. Terwijl uw bedrijf meer gewend raakt aan de gevarieerde talenten van uw permanente PBRS-rapportlicentie, is deze applicatie ook aan het werk: hij leert de nuances van uw onderneming kennen, begrijpt drijvende factoren, identificeert kernspelers, verzamelt gegevens en analyseert activiteiten. Door dit proces begint en groeit de naadloze integratie tussen de applicatie en de kracht van mensen, wat verder wordt vergemakkelijkt door deze functies:

 • Gemakkelijk en betaalbaar opstarten – gebaseerd op de BPRS van Microsoft, biedt uw permanente PBRS-rapportlicentie een interface die intuïtief gemakkelijk te leren is en die door Gartner Magic Quadrants als een van de meest kosteneffectieve oplossingen wordt beschouwd.
 • Aanpasbare uitvoer – om de informatie in de juiste handen te krijgen, moet u in het juiste formaat aanleveren, dus de schijnbaar onbeperkte communicatiemethoden zijn inspirerend en omvatten (naast andere soorten):
  – Schijven en mappen
  – E-mail
  – Fax
  – FTP / FTPS
  – Microsoft SharePoint
  – ODBC / Database
  – Printers
  – SMS
 • Volledige functionaliteit – u komt van de grond zonder ooit functies tegen te komen die ontgrendeld moeten worden door extra licenties of eersteklas services aan te schaffen.
 • Meerdere schematypes – kies uit de volgende taakplanningstaken:
  – Automatiseringsschema’s
  – Datagestuurde schema’s
  – Op evenementen gebaseerde schema’s en pakketten (groepen op evenementen gebaseerde schema’s)
  – Schema’s voor pakketten of afzonderlijke rapporten
 • Power BI en SSRS-distributie – automatiseer taken zoals filteren, distribueren en leveren van relevante en tijdige rapporten volledig.
 • Superieure jaarlijkse onderhoudsdiensten – bovenop alle grote en kleine upgrades die zonder extra kosten worden uitgevoerd, is het instellen en aan de slag gaan net zo eenvoudig omdat deze GRATIS is inbegrepen in uw permanente PBRS-rapportlicentie:
  – Basistraining
  – Opstelling
  – Technische ondersteuning
 • Onbeperkte functies – terwijl andere applicaties een of twee onbeperkte functies bieden, houdt de permanente PBRS-rapportlicentie niet in, maar staat in plaats daarvan onbeperkt toe:
  – Beheerders
  – Kernen / processoren
  – Ontvangers
  – Gebruikers

Geloof het of niet, dit schrapt simpelweg de oppervlakte van een diep ontwikkelde en volledig gerealiseerde applicatie die is bedoeld om nauwkeurige business intelligence naar de voorgrond van uw onderneming te brengen. Terwijl u uw vaardigheden verkent en opbouwt, kunt u leren hoe u meer functies kunt toepassen. U zult manieren vinden om gebruik te maken van de mogelijkheid om waardevolle gegevens te combineren. Rapporten halen uit maar liefst 100 unieke gegevensbronnen, wat resulteert in nauwkeurige en indrukwekkende cross-organisatorische relevantie en waarde. Houd tot slot altijd uw ogen open voor kortingen, kortingsbonnen en speciale aanbiedingen om uw bedrijf dichter en sneller bij de doelen en het succes dat u zich voor uw toekomst voorstelt, terwijl u meer geld bespaart.

Prijsmodellen voor een permanente PBRS-rapportlicentie

Zoals te verwachten is voor een superieure Perpetual PBRS Report License, biedt ChristianSteven verschillende prijsmodellen aan. Deze flexibiliteit vereenvoudigt het proces om het model te vinden dat aan de eisen van uw activiteiten voldoet. Daarom vallen de prijzen voor een permanente PBRS-rapportlicentie in een van deze categorieën:

 • Power BI Premium – ondersteunt capaciteitsknooppunten (EM3 / A3, P1 / A4, P2 / A5, P3 / A6, P4, P5), met prijzen op basis van capaciteitsknooppunten die door uw bedrijf worden gebruikt.
 • Power BI Pro – zonder capaciteitsknooppunten is de prijs gebaseerd op piekvermogens
 • Overheidsinstanties – biedt vooraf ingestelde prijzen voor alle overheidsinstanties.
 • SQL Server SSRS – prijzen zijn gebaseerd op piekvermogens
 • SQL Server Enterprise Edition met Software Assurance – prijzen zijn gebaseerd op piekvermogens

Aan de slag met uw eigen permanente PBRS-rapportlicentie is snel en eenvoudig

Nu u een glimp opvangt van de kracht en potentiële winstgevende capaciteit van de Perpetual PBRS Report License, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u deze precies in uw bedrijfsmodel kunt integreren en structureren voor optimale prestaties, evenals specifieke kosten voor aan de slag.

Als u dieper wilt duiken en u wilt dat een expert u door meer van de fijne kneepjes van deze applicatie leidt, is het maken van een afspraak net zo eenvoudig als het voltooien van dit contactformulier​ U kunt uw kostenramingen ook uitvoeren door naar het Prijzenpagina voor eeuwigdurende PBRS-rapportlicentie, waar u het type infrastructuur kunt selecteren waarin uw onderneming actief is, of het aanvraagformulier voor prijsopgaven onder aan die pagina kunt invullen.

Hoe dan ook, dit is het moment om uw ChristianSteven Software, Eeuwigdurende PBRS-rapportlicentie; kijk dan hoe uw inkomsten en bedrijfsgeesten samen stijgen.

JN1290 - PBRS-promovideo 1080p

Download Features PDFStart gratis proefperiode