Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Een SQL Server Reporting-tool is een servergebaseerde software voor het genereren van rapporten, gemaakt door Microsoft. Het is een systeem dat door veel bedrijven wordt gebruikt en die op maat gemaakte gegevensrapporten moeten maken uit verschillende statistische bronnen. Dit kunnen onder meer SQL-databases zijn, naast andere externe bronnen. Met de software kunnen beheerders deze delen gegevensrapporten met gebruikers en gebruikersgroepen met toegangsrechten. Dankzij de naadloze overdracht van gegevens tussen verschillende groepen kunnen IT-afdelingen hun systemen beter beheren en feedback krijgen van andere gebruikers.

Als IT-manager of -beheerder kan uw bedrijf uw afdeling alleen als een bedrijfskost zien in plaats van als een strategisch en waardevol bezit. Als dat het geval is, had u waarschijnlijk te maken met de last om te worden geklemd tussen budgetbeperkingen en het voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker. Het kan hinderlijk zijn wanneer hogere corporate autoriteiten deze beperkingen opleggen aan uw afdeling. Om zich aan de krappe parameters aan te passen, moeten IT-afdelingen creatief zijn en nieuwe manieren vinden om geld te besparen en tegelijkertijd de projectdoelen te bereiken. Wanneer deze twee wegen elkaar kruisen, is dit waar SQL-serverrapportage uw team kan helpen.

Lees ook:  Dus u wilt functionaris voor gegevensbescherming worden?

SQL Server-rapportagetool

SQL-rapportage biedt baanbrekende mogelijkheden

Een SQL-server biedt een modern, uitgebreid en bedrijfsklaar business intelligence-platform. Het kan uw onbewerkte gegevens intuïtief omzetten in zinvolle inzichten die verdere innovatie en creativiteit stimuleren. Dit is met name van cruciaal belang voor IT-afdelingen met strikte budgetbeperkingen en die wat extra hulp nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun bedrijf uiteindelijk haar bedrijfsresultaten behoudt. Het gebruik van deze datatool heeft veel voordelen. Door gegevens van een SQL-server te halen, kan uw bedrijf:

  • Transformeren: SQL-servers kunnen complexe gegevens verwerken en omzetten in bruikbare inzichten die bedrijfsgroei en -ontwikkeling op de lange termijn genereren.
  • Moderniseren: SQL-rapportage levert volledig geïntegreerde Power BI-rapporten, KPI’s en gepagineerde rapporten vanuit één toegankelijke webportal. U hebt zelfs toegang tot al deze gegevensinzichten vanaf het gemak van uw smartphone of andere verbonden apparaten. Dit alles is toegankelijk via Microsoft Dynamics GP en SQL ondersteunt ook PDF- en Excel-indelingen.
  • Inschakelen: SQL-servers bieden hybride rapportage waarmee u vanuit de cloud verbinding kunt maken met uw lokale gegevens. Er is geen gegevensverplaatsing nodig en u kunt ervoor zorgen dat al uw gegevens beschermd blijven in de cloud.
  • Schaal: SQL maakt gebruik van een bewezen BI-platform om te profiteren van schaalbaarheid, zodat het kan meegroeien met uw bedrijf. Het biedt ook toegang tot beveiligde gegevens en bekende tools, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden door SQL in uw gegevensanalyse op te nemen.
Lees ook:  Decision intelligence: de nieuwe BI

Verbeterd delen van zakelijke inzichten met Power Report-servers

Dankzij interactieve rapportage kan uw afdeling uw gegevens op nieuwe manieren verkennen. Hiermee kunt u datapatronen veel eenvoudiger, beter en sneller ontdekken. Het kan ook helpen bij uw besluitvormingsproces om ervoor te zorgen dat u de meest nauwkeurige resoluties maakt op basis van de verstrekte gegevensinzichten. Met SQL Server Reporting Services kunt u nauwkeurig opgemaakte bedrijfsrapporten genereren die voldoen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Uw rapportagetool voor SQL-servers kan ook een Power BI Report Server bevatten. Als u ervoor kiest om een ​​Power BI Premium aan te schaffen, komt er een Power BI-server voor uw bedrijf beschikbaar als Software Assurance-voordeel bij de SQL Server Enterprise Edition. Al met al kan uw bedrijfsafdeling de kracht van SQL Server Reporting-koppel met Power BI-serverintelligentie niet verslaan. Het is een grote waarde die echte voordelen voor uw bedrijf kan genereren door betere zakelijke inzichten.

Laatste stap: automatiseer uw zakelijke inzichten met ChristianSteven Software

Zoek een softwareleverancier die uw serverrapportage naar een hoger niveau kan tillen om de overstap te maken naar betere zakelijke inzichten. ChristianSteven helpt bedrijven de distributie van rapporten te automatiseren. Met bijna twee decennia van het leveren van echte softwareoplossingen voor bedrijven over de hele wereld, weten we hoe we klanten kunnen helpen de beste softwareoplossingen te vinden die het beste passen bij de behoeften van hun bedrijf.

Lees ook:  Hoe kunnen geografische gegevens worden toegewezen aan Power BI-rapporten?

De software van ons bedrijf biedt geautomatiseerde export, distributie en filtering om een ​​volledig spectrum van rapportage-distributiebehoeften te dekken. We kunnen uw bedrijf ook helpen bij het automatiseren van zijn bedrijfsprocessen en het leveren van betere inzichten uit uw data-analyse.

Hoewel er over het algemeen een beetje een leercurve is voor het importeren van SQL-software, is ons team hier om ervoor te zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Voel je vrij om start een gratis proefperiode om zelf een indruk te krijgen van onze software. En als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd Neem contact op te allen tijde!

PDF met functies ophalenGratis proefversie starten

Meer informatie over ?

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?