Waarom geautomatiseerde distributie van SSRS-rapportage zinvol is voor uw bedrijf

In een datagestuurd bedrijf moeten veel onderdelen in topconditie worden gehouden om het bedrijf in een behoorlijk tempo vooruit te helpen. Daarom is rapportage cruciaal om op de hoogte te blijven van hoe elk aspect van een operatie functioneert. Na de sluiting van COVID-19 hebben veel bedrijven moeten overstappen op nieuwe werkmodellen waarbij veel meer automatisering nodig is. Je zou je kunnen voorstellen dat het personeelsbestand uiteindelijk veel minder locatiegestuurd zal worden, dus de mogelijkheid om gegevens in welke vorm dan ook te verspreiden, is een prioriteit voor het optimaliseren van de uptime voor alle betrokken teams.

IT-professionals hebben krachtige tools nodig die hard werken en die teamleden de gegevens geven die ze nodig hebben om te presteren, ongeacht waar ze aan werken. Geautomatiseerde selfservicerapportageservices (SSRS) de druk van de belangrijkste spelers wegnemen, waardoor ze zich kunnen concentreren op de informatie in rapporten in plaats van tijd te verspillen aan het verkrijgen van toegang tot die rapporten. Geautomatiseerde datarapportage bespaart niet alleen tijd, het bespaart ook geld en verhoogt de productiviteit op een moment dat het personeel moet leunen op hun rol en zich op klanten moet richten.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom geautomatiseerde distributie van SSRS-rapportage zinvol is voor uw organisatie.

Waarom geautomatiseerde distributie van SSRS-rapportage zinvol is voor uw bedrijf

1. Interne en externe gegevensbronnen

De meeste bedrijven die betrokken zijn bij data-analyse zijn afhankelijk van meerdere bronnen van zowel interne als externe data. Als het gaat om het omgaan met externe gegevens, hebt u de extra zorg van de gegevensprestaties. Gegevens die uit veel verschillende bronnen worden gehaald, kunnen leiden tot problemen met kwaliteit en beheer. Compatibiliteit tussen interne en externe gegevens kan ook een probleem zijn.

Wanneer u geautomatiseerde rapportagedistributie gebruikt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over datafunctionaliteit. De beste programma’s maken het gemakkelijk om gegevens op te maken, te bekijken, rapporten te genereren en te delen. Automatische levering van rapporten voorkomt dat u rapporten handmatig moet plannen, configureren en uitvoeren en rapporten zijn altijd en overal toegankelijk. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de implementatie van business intelligence.

2. Flexibele mogelijkheden voor geautomatiseerde distributie van rapporten

Met geautomatiseerde rapportage krijgt u de flexibiliteit om gegevens te distribueren volgens wat werkt voor elke situatie binnen het bedrijf. Omdat SSRS het mogelijk maakt dat gegevens extern worden ingekocht, wordt het gemakkelijk om gegevens vast te leggen die relevant zijn voor verschillende teamleden. Rapporten kunnen op verzoek worden geraadpleegd en gepubliceerd. Ingebouwde planning voert basisrapportimplementaties uit volgens de methode die het beste werkt voor de ontvanger.

Taken met betrekking tot het verzamelen van gegevens, het genereren van rapporten en de frequentie van leveringen, evenals wie toegang krijgt en wanneer, kunnen allemaal worden aangepast op basis van het bedrijfsbeleid en voorkeuren. Vertragingen en fouten worden geminimaliseerd omdat alles volgens uw specificaties wordt geprogrammeerd. Dankzij geavanceerde functies kunnen rapporten meerdere keren worden uitgevoerd met verschillende parameters, frequenties, formaten en bestemmingen.

3. Werkt voor high-tech en low-tech eindgebruikersomgevingen

Ondanks hoe bekwaam en scherpzinnige collega’s ook zijn, hun werk-vanuit-huis-omgevingen zijn misschien niet extreem hightech. Toch moeten ze toegang hebben tot door gebeurtenissen geactiveerde gegevensupdates, ongeacht de situatie in hun thuiskantoor.

De distributie van SSRS-rapportage werkt voor alle eindgebruikersniveaus. Ontworpen om de bestaande business intelligence-infrastructuur aan te vullen en te versterken, worden rapporten en handmatige taken geautomatiseerd. Extra mogelijkheden kunnen worden toegevoegd naarmate uw behoeften toenemen. Uw operationele productiviteit wordt opgevoerd terwijl de administratieve kosten dalen.
Om deze reden, ChristianSteven SSRS geautomatiseerde rapporten komen in een volledige reeks formaten. Of u nu rapporten nodig heeft in Word-, HTML-, RTF-, Excel-, Acrobat-, RTP- of tekstindeling, het kan allemaal. De levering van rapporten kan worden gepland op basis van frequentie, tijd en datum of kan worden geactiveerd door een gebeurtenis zoals databasewaarden of bestandswijziging.

Leveringsmethoden omvatten:

  • E-mail
  • Printer
  • Fax
  • Map
  • FTP / FTPS
  • DropBox
  • SLACK
  • Deel punt
  • Google Spreadsheets
  • Google Drive

U bepaalt zelf hoe vaak u rapporten wilt laten lopen en hoe u ze wilt afleveren. IT kan communicatie via e-mail nodig hebben, terwijl de kunstafdeling die van hen via Dropbox moet ontvangen. Je hebt de controle en aanpassingen kunnen worden gemaakt als dat nodig is.

Overgang naar SSRS-rapportagedistributie

Neem contact op met ChristianSteven Software vandaag. We bieden geautomatiseerde filtering, planning, export en distributie van al uw rapporten. Uw hele organisatie heeft toegang tot de gegevens die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben, in het formaat van uw voorkeur. Rapporten kunnen elk uur, dagelijks, wekelijks, maandelijks of op elk willekeurig interval automatisch worden doorgestuurd naar een onbeperkt aantal mensen. Acties die worden geactiveerd door specifieke gebeurtenissen, zijn ook programmeerbaar.

Met meer dan 1.000 klanten over de hele wereld, ChristianSteven Software draait om een ​​cultuur waarin mensen op de eerste plaats komen. We kunnen uw bedrijf helpen bij het opzetten van rapporten met oplossingen voor de distributie van rapporten, browsergebaseerde gegevensanalyses, dashboards en automatisering van bedrijfsprocessen voor meer nauwkeurigheid en tijdsbesparing. Als u niet automatiseert, loopt uw ​​bedrijf achter op het gebied van productie en inkomstenpotentieel.

JN1290 - PBRS-promovideo 1080p

Download Features PDFStart de gratis proefperiode