Webinar: Data Monetization – Aantonen van kwantificeerbare financiële voordelen van …

Data Monetization – Aantonen van kwantificeerbare financiële voordelen van Enterprise Data Management

Om alleen de dia’s van deze presentatie te zien, klikt u op HIER >>

&

Over het webinar

Het genereren van data is een cross-functionele discipline die put uit best practices in Enterprise Data Management (EDM), technologie, juridische engineering en financiën om data te gebruiken om inkomsten te verhogen, kosten te verlagen en risico’s te beheren. EDM-programma’s hebben het over het algemeen buitengewoon moeilijk gevonden om het senior management buy-in te krijgen als er geen regelgevende druk is of de angst voor een datalek. Het genereren van inkomsten uit gegevens is een benadering om meetbare bedrijfsvoordelen uit gegevens en informatie te halen. Deze bottom-line gedreven aanpak is de sleutel tot het genereren van zakelijke acceptatie bij belanghebbenden.

In deze sessie worden de belangrijkste aspecten van het genereren van inkomsten uit gegevens besproken:

  • Inleiding tot het genereren van gegevens
  • Identificeer belanghebbenden
  • Maak een inventaris van use cases
  • Ontwikkel zakelijke cases
  • Initiatieven uitvoeren
  • Realiseer zakelijke voordelen
  • Juridische engineering en naleving van regelgeving
  • Gegevensmarktplaats

Over de sprekers

Sunil Soares

CEO en oprichter, YourDataConnect

Sunil Soares is de oprichter en CEO van YourDataConnect. Sunil heeft meer dan een decennium in Data Governance gewerkt, waaronder stints bij IBM en Information Asset. Sunil heeft gewerkt met honderden klanten op zes continenten en in meerdere industrieën, waaronder het bankwezen, verzekeringen, biowetenschappen, detailhandel, telecommunicatie, productie, olie, gas, gezondheidszorg en overheid.

Greg Ursetta

Chief Revenue Officer, YourDataConnect

Greg Ursetta is de Chief Revenue Officer (CRO) van YourDataConnect. Hij is verantwoordelijk voor Sales en Marketing. Greg heeft leidinggevende verkoopfuncties bekleed bij Information Asset, Collibra, Immuta, Initiate Systems en Business Objects.

Alex Scroggins

Chief Technology Officer, YourDataConnect

Alex Scroggins is de Chief Technology Officer (CTO) van YourDataConnect. Zijn verantwoordelijkheden in deze rol omvatten het promoten van best practices binnen de organisatie, het ontwikkelen van de technische vaardigheden van anderen, het identificeren van nieuwe kansen en het stimuleren van innovatie door middel van technologie.