Welke voordelen te vragen

Opmerking van de uitgever: Lees verder om erachter te komen waarom Maryna bedrijven adviseert om Power BI te beschouwen als hun business intelligence-oplossing. En als u zich geïnspireerd voelt om Power BI-pak in te zetten voor het ontwikkelen van een robuuste analyseoplossing, kunt u de expertise van ScienceSoft gebruiken als uw Power BI-serviceprovider.

Tegenwoordig is Microsoft Power BI een erkend leider onder business intelligence-oplossingen. En als BI-consultant begrijp ik waarom deze selfservice BI-tool zo’n positie heeft verworven. Hier deel ik waarom Power BI wordt gebruikt en welke voordelen het meest waardevol zijn geworden voor de klanten van ScienceSoft in mijn praktijk.

Welke voordelen te vragen

Als moderne analytische tool gaat Power BI veel verder dan alleen een verzameling rapporten en grafieken. Om te profiteren van datagestuurde besluitvorming, raad ik zakelijke gebruikers aan om gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden voor data-integratie van Power BI en geavanceerde services voor data-analyse. Bekijk hoe de Op Power BI gebaseerde BI-oplossing geïmplementeerd door ScienceSoft voor een internationale vastgoedontwikkelaar stelt onze klant in staat om vanuit elk perspectief naar de geaggregeerde financiële gegevens te kijken, hun cashflow te analyseren en trends te ontdekken om nieuwe winstkansen te identificeren.

Ik ben van mening dat visualisatie een integraal onderdeel is van data-analyse, omdat hiermee een overzicht van de huidige bedrijfssituatie in vogelvlucht mogelijk is, behaalde doelen worden bijgehouden, benchmarking, enz. In mijn werk met de klanten van ScienceSoft adviseer ik bedrijven om een ​​breed scala aan van de visualisatiemogelijkheden van Power BI om selfservice-analyse en de mogelijkheid om inzichtelijke bevindingen te delen met andere collega’s om ervoor te zorgen dat ze op dezelfde pagina zitten.

Ad-hoc data-analyse en rapportage is de functie die veel van onze klanten zoeken in hun BI-oplossingen. Met krachtige algoritmen die in de cloud draaien, stelt Power BI bedrijven in staat om snel inzichten rechtstreeks uit hun datasets te krijgen om activiteiten uit te voeren zoals het real-life volgen van de werktijd van werknemers, taakvervulling, voorraadanalyse, enz. ScienceSoft’s project Voor de machineonderhoudsentiteit maakten dashboards die met Power BI waren gemaakt, het mogelijk om HR en prestatiebeheer te verbeteren.

Geïnteresseerd om Power BI in actie te zien?

Bekijk hoe een BI-oplossing geïmplementeerd op Microsoft Power BI helpt bij het uitvoeren van de hoofdoorzaakanalyse.

Ik wil benadrukken dat Power BI vrij eenvoudig te gebruiken is en kan bieden analytische mogelijkheden voor alle gebruikersniveaus, van beginners tot professionele analisten. De interface is vrij intuïtief met functies als slepen en neerzetten, zoekopdrachten in natuurlijke taal, automatische integratie met de bestaande systemen, enz. Bovendien kunnen werknemers alleen gegevens zien die relevant zijn voor hun gebruikersrol: om ervoor te zorgen dat de Power BI-service beveiliging op rijniveau gebruikt.

Ik stel altijd voor dat bedrijven met beperkte budgetten Power BI overwegen, aangezien een van de grote voordelen geen / minimale kosten vooraf zijn (afhankelijk van het servicepakket). Producten als Power BI Desktop en Power BI Mobile zijn gratis. Binnen de Power BI-serviceprijsplannen vindt u twee opties: Power BI Pro ($ 9,99 / gebruiker / maand) en Power BI Premium (vanaf $ 4.995 / speciale reken- en opslagresources / maand) – afgestemd op zakelijke behoeften van verschillende schalen. In ons andere artikel presenteer ik het gestructureerde overzicht van Power BI, waar u meer gedetailleerde informatie kunt vinden over het aanbod van Microsoft Power BI en mogelijke serviceplannen.

Naast de voordelen die ik hierboven heb beschreven, heeft Microsoft Power BI er enkele beperkingen genoemd in mijn andere blogpost. Daarom raad ik u aan om uw bedrijfsbehoeften zorgvuldig af te stemmen op het Microsoft Business Intelligence-aanbod als u er zeker van wilt zijn dat Microsoft Power BI past bij uw specifieke situatie. Om deze taak uit te voeren, vindt u wellicht nuttig betrouwbaar BI-advies. Mijn collega’s en ik staan ​​altijd klaar om u een handje te helpen in elke fase van uw business intelligence-onderneming stuur ons een verzoek.

Welke voordelen te vragen

Power BI-ondersteuningsservices

ScienceSoft is sinds 2013 een Power BI-partner en kan de productiviteit van Power BI-gebruikers en de continue evolutie van de oplossing garanderen met minimaal beheer aan uw zijde.

Meer informatie over ?

Welke voordelen te vragen
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Welke voordelen te vragen

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Welke voordelen te vragen

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?