Hoe Power Query de manier waarop u Excel gebruikt, zal veranderenVoltooi Excel Power Query-cursus: *** Let op: op XelPlus krijgt u extra bonussen die niet beschikbaar zijn op andere platforms. Kijk op de landingspagina van de cursus voor meer info. Power Query is als een instant wondermiddel voor uw moeilijke gegevensanalyseproblemen. ★ Verkrijg de officiële XelPlus MERCH: hier is het probleem … Excel Power Query maakt deel uit van Excel sinds Excel 2016! Het staat op het tabblad Gegevens onder Ophalen en transformeren. Helaas hebben veel mensen niet onderzocht wat het te bieden heeft! Ze blijven dingen doen op de oude “handmatige” manier, of op de “complexe” manier met moeilijke formules. En nog iets dat u misschien niet weet … Over het algemeen geldt dat als u iets leert, hoe meer moeite u erin steekt, hoe meer u eruit haalt. Maar het is NIET hetzelfde met het leren van Power Query! Als je er maar een beetje moeite voor doet, krijg je ZO veel terug! Dit is het verschil met het leren van Power Query en het leren van andere vaardigheden zoals VBA. En daarom heb ik deze cursus gemaakt! Om u de tools te geven om echt het verschil te maken op uw werkplek. Ik neem je mee van Power Query Beginner naar Pro! Bekijk het volledige artikel: ★ Mijn online Excel-cursussen ► ✉ Weet u niet zeker welke van mijn Excel-cursussen het beste bij u past? Doe de quiz: EXCEL RESOURCES Ik raad aan: GEAR Ik gebruik: Meer bronnen op mijn Amazon-pagina: Laten we verbinding maken op sociale media: Instagram: Twitter: LinkedIn: Opmerking: deze beschrijving bevat gelieerde links, wat betekent dat we zonder extra kosten voor jou ontvang een kleine commissie als u een aankoop doet via de links. Dit helpt het kanaal te ondersteunen en stelt ons in staat om video’s zoals deze te blijven maken. Bedankt voor je ondersteuning! #MsExcel #powerquery.

Meer informatie over ?

Hoe Power Query de manier waarop u Excel gebruikt, zal veranderen
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Microsoft Power BI Embedded

Power BI Embedded is bedoeld om de manier waarop ISV’s en ontwikkelaars Power BI-mogelijkheden gebruiken te vereenvoudigen, waardoor ze snel verbluffende visuals, rapporten en dashboards

Hoe Power Query de manier waarop u Excel gebruikt, zal veranderen

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

  Hoe Power Query de manier waarop u Excel gebruikt, zal veranderen

  Gratis scan aanvragen
  voor jouw organisatie?

  Gratis Download

  Het Business Intelligence Playbook

  Met praktische stappen en tips geven we je de handvatten om BI van de grond te krijgen én bij te laten dragen in jouw bedrijfsdoelstellingen.

  De juiste BI experts

  Wacht!! Ga nog niet weg zonder gratis dashboard.

  Jij bent hier toch ook voor meer inzicht in jullie data?