Meer informatie over de nieuwe gegevensbeschermingsverbeteringen in Microsoft Power BI

Meer informatie over de nieuwe gegevensbeschermingsverbeteringen in Microsoft Power BIIn deze videoserie met functieoverzicht belichten we nieuwe mogelijkheden die zijn opgenomen in de nieuwste update van #Microsoft Power BI. Het bieden van mogelijkheden voor gegevensbescherming in Power BI is van cruciaal belang om onze klanten in staat te stellen hun gevoelige bedrijfsgegevens te beheren en te beschermen. In Power BI hebben we de toonaangevende beveiligingsoplossingen van Microsoft voor informatiebescherming, bescherming tegen bedreigingen en beveiliging van Microsoft-cloudapps geïntegreerd. We blijven investeren in gegevensbescherming en zijn van plan aanvullende mogelijkheden te introduceren, zoals: • Downstream-overname van labels binnen Power BI-projecten. Bij het toepassen van een label op een bepaald item (zoals een dataset), zullen aangesloten downstream-items (rapporten, dashboards) dat label overnemen. • Mogelijkheid om gevoeligheidslabels te behouden en bescherming af te dwingen in Power BI Embedded (SaaS-inbedding). • API’s bieden voor beheerders om gevoeligheidslabels voor activa op te halen. • Het gebruik van labels vereisen wanneer inhoud wordt gemaakt of bewerkt in de Power BI-service. Deze functie wordt beheerd door beheerders die deze kunnen in- en uitschakelen. • Gevoeligheidslabels in Power BI op overheidsclouds – GCC, GCCH en DOD. Haal het meeste uit Microsoft Power BI Releaseplan Bekijk alle mogelijkheden in deze release: Productupdates Blijf op de hoogte van de nieuwste productupdates: Releasekalender Ken belangrijke releasemijlpalen: Licenties Verbeter uw begrip van hoe u Power BI licentiëert: Productdocumentatie Vind documentatie voor Power BI: Gebruikersgemeenschap Werk samen met Power BI-experts en collega’s in de gemeenschap: Aankomende evenementen Zoek en registreer u voor persoonlijke en online evenementen: Proefversies van producten Aan de slag met Power BI: #PowerBI .

Lees ook:  Power BI-training | Power BI-certificering | Power BI-cursus | Intellipaat

Meer informatie over ?

Meer informatie over de nieuwe gegevensbeschermingsverbeteringen in Microsoft Power BI
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Microsoft Power BI Embedded

Power BI Embedded is bedoeld om de manier waarop ISV’s en ontwikkelaars Power BI-mogelijkheden gebruiken te vereenvoudigen, waardoor ze snel verbluffende visuals, rapporten en dashboards

Meer informatie over de nieuwe gegevensbeschermingsverbeteringen in Microsoft Power BI

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

  Meer informatie over de nieuwe gegevensbeschermingsverbeteringen in Microsoft Power BI

  Gratis scan aanvragen
  voor jouw organisatie?

  Gratis Download

  Het Business Intelligence Playbook

  Met praktische stappen en tips geven we je de handvatten om BI van de grond te krijgen én bij te laten dragen in jouw bedrijfsdoelstellingen.

  De juiste BI experts

  Wacht!! Ga nog niet weg zonder gratis dashboard.

  Jij bent hier toch ook voor meer inzicht in jullie data?