Qlik Sense-prijzen en licenties uitgelegd!Veel prijzen, veel soorten licenties, veel informatie helpt niet om te beslissen wat te kiezen. Nou, niet meer, alles over Qlik Sense-licenties en prijzen wordt in deze video uitgelegd. ——————————————– INHOUDSOPGAVE — —————————————– 00:00 Waarom heb je een Qlik Sense-licentie? 00:37 Licentie-informatie op Qlik-website controleren 01:21 Verschil tussen de licenties 01:47 Informatie over Qlik Sense Business-licentie 02:39 Informatie over Qlik Sense Enterprise SaaS-licenties 03:04 Qlik Sense Enterprise SaaS Professional-licentie uitgelegd 03:35 Qlik Sense Enterprise SaaS Analyzer-licentie uitgelegd 04:14 Qlik Sense Enterprise SaaS Analyzer Capaciteitslicentie uitgelegd 05:39 Verschillen tussen “Qlik gehoste” en “Client beheerde” licentietypen 07:50 Bedankt voor het kijken! 08:16 FAILS Vind je mijn video leuk? Patreon-link om mij te ondersteunen, extra voordelen te krijgen en bestanden te downloaden die ik in mijn video’s heb gemaakt: Uitrusting die ik gebruik: Camera: Monitor: Laptop: Externe harde schijf Ik beveel het volgende aan: * Ik gebruik gelieerde links voor de producten die ik aanbeveel. Deze geven mij een klein deel van de verkoopprijs zonder dat het jou iets kost. Ik waardeer de opbrengst en ze helpen me mijn kanaal te verbeteren! .

Meer informatie over ?

Qlik Sense-prijzen en licenties uitgelegd!
Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

QlikView-converter – Qlik Sense

De QlikView-converter is een tool om de conversie van QlikView-documenten naar Qlik Sense-apps te ondersteunen. Gebruik de tool om een ​​deel van de in QlikView-documenten

Qlik Sense-prijzen en licenties uitgelegd!

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

  Qlik Sense-prijzen en licenties uitgelegd!

  Gratis scan aanvragen
  voor jouw organisatie?

  Gratis Download

  Het Business Intelligence Playbook

  Met praktische stappen en tips geven we je de handvatten om BI van de grond te krijgen én bij te laten dragen in jouw bedrijfsdoelstellingen.

  De juiste BI experts

  Wacht!! Ga nog niet weg zonder gratis dashboard.

  Jij bent hier toch ook voor meer inzicht in jullie data?