Microsoft Power BI

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Waarom de SQL Server Reporting Tool Business Intelligence brengt

Een SQL Server Reporting-tool is een servergebaseerde software voor het genereren van rapporten, gemaakt door Microsoft. Het is een systeem dat door veel bedrijven wordt gebruikt en die op maat gemaakte gegevensrapporten moeten maken uit verschillende statistische bronnen. Dit kunnen onder meer SQL-databases zijn, naast andere externe bronnen. Met de software kunnen beheerders deze delen gegevensrapporten met gebruikers en gebruikersgroepen met toegangsrechten. Dankzij de naadloze overdracht van gegevens tussen verschillende groepen kunnen IT-afdelingen hun systemen beter beheren en feedback krijgen van andere gebruikers.

Als IT-manager of -beheerder kan uw bedrijf uw afdeling alleen als een bedrijfskost zien in plaats van als een strategisch en waardevol bezit. Als dat het geval is, had u waarschijnlijk te maken met de last om te worden geklemd tussen budgetbeperkingen en het voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker. Het kan hinderlijk zijn wanneer hogere corporate autoriteiten deze beperkingen opleggen aan uw afdeling. Om zich aan de krappe parameters aan te passen, moeten IT-afdelingen creatief zijn en nieuwe manieren vinden om geld te besparen en tegelijkertijd de projectdoelen te bereiken. Wanneer deze twee wegen elkaar kruisen, is dit waar SQL-serverrapportage uw team kan helpen.

Lees meer

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

ChristianSteven uitgeroepen tot beste presteerder van BI-software voorjaar 2021

Vaak worden zakelijke onderscheidingen gemaakt voor marketingdoeleinden; het kunnen geweldige methoden zijn om een ​​groeiende reputatie op te bouwen en de aandacht van prospects en collega’s te trekken, maar als ze overdreven worden, kan hun waarde sterk verminderen. Sommige onderscheidingen weerspiegelen echter eerlijk en nauwkeurig de percepties en houdingen van de mensen die er echt toe doen: klanten.
En omdat het die paar speciale prijzen zijn waar we bijzondere aandacht aan besteden, toen ChristianSteven werd genomineerd en vervolgens verkozen tot de Spring 2021 BI Software Top Performer Award.

Dankzij Aanbevolen klanten, We zijn tegelijkertijd nederig en vereerd om te horen dat onze inspanningen een positieve invloed hebben op de handelswereld.

FeaturedCustomers wordt erkend als ’s werelds toonaangevende klantreferentieplatform voor B2B-bedrijfssoftware en -services.

Lees meer

PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

PBRS levert Power BI-rapporten (en dashboards)

We leven in een datagestuurde cultuur en de bedrijven van vandaag hebben data nodig om te gedijen en uit te breiden. Sommige leden van uw organisatie hebben mogelijk een uitgebreidere manier nodig om gegevens te bekijken dan alleen PDF- en e-mailindelingen kunnen bieden. Geautomatiseerde levering van BI-rapporten is een handige manier voor uw team om toegang te krijgen tot de gegevensinzichten die ze nodig hebben wanneer ze die nodig hebben, geleverd op de manier die voor hen het beste werkt. Informatie wordt op het juiste moment efficiënt en consistent aan eindgebruikers geleverd. Geautomatiseerde rapportage helpt verkoopteams bijvoorbeeld om in één oogopslag inzicht te krijgen in de omzet of voorraadbewegingen.

Power BI-rapportplanner (PBRS™) levert relevante, realtime data in de vorm van Power BI Reports en Dashboards.

Lees meer

Power BI-functie werkt de levering bij zonder dat het personeel hoeft te worden getraind

Power BI-functie werkt de levering bij zonder dat het personeel hoeft te worden getraind

Het ondersteunen van uw personeel met geschikte trainingsprogramma’s kan een waardevolle investering zijn, maar alleen als die training de waardevolle vaardigheden (en bijgevolg de productiviteit) van individuele werknemers vergroot. Opleidingspersoneel kan veel minder waardevol (of zelfs duur) zijn wanneer dergelijke programma’s individuen instrueren om repetitieve handelingen of functies uit te voeren, iets dat beter wordt beheerd door middel van automatisering, planning en andere professionele Business Intelligence (BI) -procedures. Wat nog belangrijker is, is dat de besparingen die worden gerealiseerd door het elimineren van repetitieve taken verstandig kunnen worden verschoven naar andere, waardevollere groei-initiatieven (inclusief systeemupgrades, IT-infrastructuur en andere soorten training, zoals gegevensbeveiliging). Deze hebben het potentieel voor een veel groter investeringsrendement, inclusief het potentieel om zowel de bedrijfsinkomsten te verhogen als meer loyaliteit en vertrouwen op te bouwen onder de belangrijkste medewerkers.

Lees meer

Gegevensinzichten: de opkomst van hyperautomatisering

Gegevensinzichten: de opkomst van hyperautomatisering

COVID019 heeft de manier waarop bedrijven in verschillende bedrijfstakken zaken doen op zijn kop gezet. Bovendien worden zelfs traditioneel trage industrieën gedwongen zich snel aan te passen aan veranderend consumentengedrag en budgetuitdagingen. Volgens het 2021 CEO Benchmark Report van de Predictive Index heeft slechts 31% van de bedrijven sinds maart 2020 geen verlof of ontslagen.

De zaken zijn mager, en dat zal waarschijnlijk in de nabije toekomst zo blijven. Ondertussen blijven technologietrends in opkomst, waardoor een beweging mogelijk is zonder de efficiëntie te verliezen, en in veel gevallen zelfs te verbeteren.

Aangezien de pandemie talloze organisaties heeft gedwongen tot een nieuw bedrijfsmodel, zijn trends zoals procesautomatisering en hyperautomatisering ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar kansen om hun groeitrajecten voort te zetten of te hervatten.

Lees meer

Het personeel verbinden met bedrijfsplannen

Het personeel verbinden met bedrijfsplannen

Een jaar na de pandemie krijgen bedrijven eindelijk een zekere mate van comfort en begrip over het opereren in deze nieuwe omgeving. Aangezien de meeste ondernemingen hun activiteiten dramatisch hebben stilgelegd of vertraagd, laat 2021 zien dat het voor veel bedrijven het jaar is van een nieuw begin; zelfs de weinige bedrijven die deze economische ineenstorting leken te doorstaan ​​met minimale negatieve gevolgen, hebben er verstandig aan gedaan om deze tijd te nemen om hun doelstellingen en benaderingen ten aanzien van het koperspubliek opnieuw te evalueren.

Uit recente onderzoeken blijkt dat, terwijl in 2021 een volledig derde van alle CEO’s zich voorbereidt op een voorzichtige herstart, een groter percentage uitvoerende leiders (een volledige 44%) zich opmaakt voor een snellere heropleving van het bedrijf om terug te keren naar pre-pandemische activiteiten en omzetniveaus sneller. Ongeacht de agressiviteit van individuele bedrijven, is de sfeer dit jaar nog steeds een meer voorzichtige en pragmatische aanpak vanwege de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot Covid-19-vaccinaties en mogelijke bedrijfsimmuniteiten in de toekomst. Op basis van de nieuwe en ongekende methoden waarin bedrijven nu opereren, richten veel opinieleiders zich nu op technologietrends, aangezien deze drie belangrijke principes beïnvloeden:

  • Onafhankelijkheid van locatie
  • Centricity van mensen
  • Veerkrachtige levering

Om logische en natuurlijke redenen vindt gelijktijdig een merkbare versnelling plaats in de digitale bedrijfstransformatie. Bijgevolg is de visualisatie en uitrol van een solide datastrategie vereist om de kansen die voortvloeien uit deze wereldwijde crisis ten volle te benutten.

Lees meer

Business Intelligence gebruiken om belemmeringen in de C-Suite op te lossen

Business Intelligence gebruiken om belemmeringen in de C-Suite op te lossen

Typisch, Bedrijfsintelligentie (BI) is gericht op het verbeteren van de klantervaring en het verbeteren van de prestaties van werknemers, waarvan de meeste mensen het erover eens zijn dat dit cruciaal is om hun relevantie te verdiepen en hun aanwezigheid op de markt uit te breiden. Even belangrijk is echter het gebruik van BI om de relaties tussen afdelingen te versterken, met name tussen leidinggevenden in C-Suite en de rest van het personeelsbestand.

Lees meer

10 tips voor het verbeteren van de gezondheidszorg in uw praktijk, inclusief geautomatiseerde rapportageplanning

10 tips voor het verbeteren van de gezondheidszorg in uw praktijk, inclusief geautomatiseerde rapportageplanning

Op een of ander moment hebben de meeste patiënten minstens een half uur in een onderzoekskamer gelaten om te wachten op een drukke arts die ergens anders was vastgebonden. De medische praktijk heeft veel bewegende delen, en naast de zorg voor patiënten is er een essentiële zakelijke kant die moet worden beheerd. Zaken als facturering, het bestellen van benodigdheden, het afhandelen van de salarisadministratie, het betalen van rekeningen en het indienen van verzekeringspapieren kunnen niet worden genegeerd – maar als ze de patiëntenzorg blijven verstoren, is het tijd om opnieuw naar efficiëntie te kijken.

Nu er zoveel gebeurt achter de schermen, krijgt de titel “medische praktijk” meer dan één betekenis. Een praktijk vereist tegenwoordig een kantoor van hoogopgeleide zakenmensen om de motor draaiende te houden, en zelfs in dat geval kan er meer worden geleerd in termen van efficiënt werken en tijdwinst. Onthoud dat het uiteindelijke resultaat afhangt van de tevredenheid van de patiënt.

Hier zijn een paar kosteneffectieve bedrijfstechnieken (waaronder geautomatiseerde rapportplanning) die u kunnen helpen uw zorgpersoneel vrij te maken, zodat er meer tijd kan worden besteed aan aandacht voor patiënten.

Lees meer

Meer BI leveren met minder BS

Meer BI leveren met minder BS

Microsoft Power BI is oorspronkelijk bedacht door Amir Netz en Thierry D’Hers die lid waren van het SSRS-team van Microsoft Corporation. In de zomer van 2010 begon Ron George, die nu Senior Manager is bij Oracle Cloud Development, aan de ontwerpfase. In juli 2011 bracht George de eerste versie van Power BI uit, die hij oorspronkelijk noemde Project Crescent

Microsoft hernoemde het in september 2013 naar Power BI en maakte het beschikbaar als onderdeel van Office 365 Enterprise. Power BI werd zo’n succes dat het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau Gartner Incorporated Microsoft noemde als “Leader” in de 2020 Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platform​ Vanwege de mogelijkheden van het Power BI-platform heeft Gartner Microsoft 13 jaar op rij erkend als Magic Quadrant Leader.

Lees meer

Uw permanente PBRS-rapportlicentie gaat verder dan de gebruiksrechten

Uw permanente PBRS-rapportlicentie gaat verder dan de gebruiksrechten

Software-aankopen omvatten een licentie om de applicaties en services te gebruiken. Marketeers brengen de boodschap voor deze producten vaak met een duidelijke inslag over. De koper heeft het voorrecht om het product te gebruiken volgens de voorwaarden van het bedrijf, maar zelden met de extra functies (althans zonder aanzienlijke upgrades) die de algehele waarde van het product verhogen door verbeterde functionaliteit en productiviteit voor uw bedrijf.

Dat is de reden waarom klanten vaak enthousiast zijn over de Perpetual PBRS (Power BI Reports Scheduler) Rapportlicentie, die de ultieme ondersteuning biedt voor uw BI-activiteiten en inspanningen. De permanente PBRS-rapportlicentie biedt een engine achter de schermen die uw Power BI-mogelijkheden en effectiviteit een boost zal geven door middel van intelligente en intuïtieve automatisering die is afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Lees meer