Data in computer

Blog

Het juiste gebruik van data verandert alles. Markten verstoren is uw venster op hoe bedrijven hun bedrijven digitaal hebben getransformeerd, hun industrieën hebben geschud en zelfs de wereld hebben veranderd door het gebruik van gegevens en analyses.

Het gebruik van big data-analyse en cloud computing is het afgelopen decennium fenomenaal gestegen. Big data, analyse, cloud computing, datamining, datawetenschap – de modewoorden van de moderne data- en analyse-industrie – hebben elk bedrijf en elke organisatie stormenderhand veroverd, ongeacht de schaal of aard van het bedrijf. Big data / bedrijfsanalyses hebben bijgedragen $ 189 miljard aan de wereldeconomie in 2019, en de industrie zal naar verwachting de moeite waard zijn $ 274 miljard in 2022.

De toename van de acceptatie van cloud computing als gevolg van de COVID-19-pandemie zal naar verwachting de cloud computing-markt doen toenemen door meer dan $ 240 miljard tegen 2021 – vergeleken met de verwachte stijging van iets meer dan $ 200 miljard vóór de pandemie.

In de zorgsector McKesson Corp. – een toonaangevende farmaceutische distributeur die IT-diensten levert aan zorgaanbieders – heeft zijn bedrijf in het recente verleden behendig gewijzigd om big data-analyse en cloud computing te integreren in zijn bestaande infrastructuur. Concurrenten in de zorg proberen dit voorbeeld te volgen. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe McKesson transformeerde om de leiding te nemen onder datagestuurde bedrijven.

Sisense voor Cloud Data Teams

Verhuizen naar de cloud, transformatie stimuleren

Om de moderne tools voor gegevensanalyse in zijn bestaande infrastructuur te integreren, heeft McKesson het Google Cloud Platform-service. Deze stap versnelde de ontwikkeling van geavanceerde producten en breidde de AI- en gegevensanalysemogelijkheden van het bedrijf uit. McKesson zegt dat Google Cloud het bedrijf in staat heeft gesteld om de klinische gegevens en medische dossiers van patiënten op een meer georganiseerde manier te beheren. De overstap naar de cloud heeft bijgedragen aan een transformatie van de manier waarop McKesson werkt.

Cloud-embedded analytics helpen McKesson om patiëntenpopulaties in realtime te volgen, zoals het meten van de effectiviteit van behandelingen. Deze inzichten hebben geholpen bij het verbeteren van machine learning-modellen met nauwkeurigere gegevens. McKesson heeft ook zijn infrastructuurbeheer en administratietaken aanzienlijk geautomatiseerd, zoals het organiseren van klinische gegevens van patiënten via een flexibele database, waardoor werknemers zich kunnen concentreren op de ontwikkeling van producten en functies.

De flexibiliteit en schaalbaarheid die cloud computing biedt, vermindert hoofdpijn voor de datateams van McKesson, waardoor ze worden bevrijd van de beperkingen van hun oude hardwaresystemen en van repetitieve taken zoals het installeren van updates.

“Nu we evolueren naar een meer digitaal gebaseerde zorgomgeving, zal cloud computing de manier veranderen waarop zorgorganisaties hoogwaardige, betaalbare diensten leveren aan hun patiënten, leden en klanten”, zei Thomas Kurian, CEO van Google Cloud, tijdens de servicesamenwerking. met McKesson.

Krachten bundelen met Komodo Health

Komodo Gezondheid is een aanbieder van zorgautomatiseringsdiensten die zorgbedrijven in staat stelt hun bedrijven te digitaliseren. McKesson werkt nauw samen met Komodo Health om verschillende routinetaken te automatiseren: Komodo’s analyse- en dataplatform voor de gezondheidszorg integreert medische dossiers van miljoenen patiënten verstrekt door artsen, diagnostische laboratoria en receptgegevens, waardoor nuttige inzichten worden geboden over de patiëntenpopulaties. De voorspellende analysetools helpen artsen bij het volgen en voorspellen van de progressie van ziekten bij patiënten.

De op analyse gebaseerde gezondheidszorgkaart van Komodo legt gegevens vast van anonieme patiënten om het machine learning-model te trainen, waardoor farmaceutische bedrijven inzicht krijgen in de patiëntenpopulatie en tegelijkertijd de privacy van patiënten wordt beschermd. Gebruikmakend van de geschiedenis van patiënten uit het verleden, helpt McKesson artsen om ziekten bij hun huidige patiënten te diagnosticeren. Het platform van Komodo helpt hen verbanden te ontdekken tussen symptomen van ziekten en het clusteren van vergelijkbare patiënten of ziektes die zich in een regio verspreiden. McKesson werkt ook aan eerder en nauwkeurig voorspelling van kanker met behulp van het AI-platform van Komodo Health.

“Een van de grootste uitdagingen bij het bouwen van geweldige kunstmatige intelligentie of algoritmen voor machine learning in de gezondheidszorg, is hoe rampzalig de staat van gegevens uit de gezondheidszorg is”, zegt Dr. Arif Nathoo, CEO van Komodo Health, in een interview met Eiken HC / FT. “Gezondheidszorggegevens bevinden zich op een miljoen verschillende plaatsen met weinig samenhang. De kosten om het samen te brengen en te standaardiseren – op een manier die daadwerkelijk kan worden gebruikt – vormen een enorme belemmering om innovatieve bedrijven in staat te stellen algoritmen te ontwikkelen om de gezondheidszorg te verbeteren. ”

Betalingen wijzigen met Change Healthcare

Om de financiële aspecten van het bedrijf te automatiseren en fintech-elementen te integreren in de conventionele betaalmethoden, heeft McKesson overgenomen Verander de gezondheidszorg, een AI-bedrijf dat geavanceerde analyseoplossingen biedt voor op waarde gebaseerde zorg. Change Healthcare stelde McKesson in staat om al zijn betalingsmethoden te automatiseren via zijn AI-aangedreven analysesoftware, Claims Lifecycle AI, die problemen zoals gemiste / dubbele betalingen of foutieve terugbetalingen minimaliseert.

Claims Lifecycle AI maakt gebruik van het betalingsclaimproces waarbij het machine learning-model leert van een reeks geaccepteerde / afgewezen claims en helpt mensen bij McKesson om nauwkeurige beslissingen te nemen voor nieuwe claims.

Onlangs heeft Change Healthcare zijn Marktinzichten: COVID-19 analytische datasets die krachtige data science-tools combineren om de ziekteprogressie en de gevolgen daarvan voor de gezondheidszorg in realtime effectief te begrijpen. Ook heeft Change Healthcare overgenomen eRx-netwerk temidden van COVID-19 om zijn datagestuurde oplossingen verder te ontwikkelen.

Samenwerking met Genpact voor administratieve automatisering

Witte-boordenautomatisering verwijst naar de digitalisering van routineuze repetitieve administratieve taken, waaronder een eenvoudige taak voor het verzamelen van formulieren bij de receptie tot het beheren van complexe betaalmethoden. McKesson werkte samen met Genpact om deze repetitieve taken te automatiseren met een minimale kans op fouten. Genpact is een wereldwijde professionele dienstverlener die zich richt op digitale transformatie en digitalisering van organisaties.

Genpact heeft bij McKesson talloze financiële methoden geautomatiseerd, zoals geautomatiseerde aggregatie van verkoop- / aankooporders van ziekenhuizen, patiënten en verzekeringsmaatschappijen; verbeterd contractbeheer van ondertekende / niet-ondertekende contracten voor verzendingsdoeleinden; voorspelling van de meest gunstige en winstgevende gebieden om in te investeren op basis van de beschikbare middelen; en beheer van de big data van McKesson.

Klaar om de markt te verstoren?

Het kostte McKesson jaren om te transformeren en zich aan te passen aan de beste praktijken op het gebied van big data, data-analyse en cloud computing. Met de juiste tools en data in handen van de juiste mensen kan uw organisatie uw markt verstoren. Hoe je dat doet, is aan jou. Wat je ook bouwt, bouw moedig.

Sisense voor Cloud Data Teams