Reports

8 Krachtige manieren waarop data-analyse u op Netflix laat binge

8 Krachtige manieren waarop data-analyse u op Netflix laat binge

8 Krachtige manieren waarop data-analyse u op Netflix laat binge

Het lijkt erop dat Netflix de magische formule heeft die de bedrijfswaardering heeft verhoogd tot meer dan $ 164 miljard. Het heeft Disney gepasseerd als het meest gewaardeerde mediabedrijf ter wereld. Enkele van de extra overwinningen zijn:

  • Een retentiepercentage van 93 procent vergeleken met 64 procent van Hulu en 75 procent van Amazon Prime
  • Hebben 151 miljoen abonnees
  • Ontzettend succesvolle originele tv-shows en films maken
  • Identificeren wat hun publiek wil

Dus, wat is het geheim van Netflix? Het antwoord is big data en analyse. Om preciezer te zijn, het geheim is hoe Netflix deze gegevens verzamelt en hoe het gegevensanalysemodellen implementeert om klantgedrag en kooppatronen te achterhalen. De informatie die Netflix verzamelt, verandert de hele entertainmentindustrie.

Lees meer

What are KPI’s and how can your business use them?

What are KPI’s and how can your business use them?

Benefits of Using Power BI

KPI’s are essential to any business, small or large, both to cut costs and grow, and track any other quantitative or qualitative measures within the organization. In this article, we discuss what KPIs are, how they came to be, and how your business can use KPIs successfully.

Lees meer

Business Intelligence Dashboards

Business Intelligence Dashboards

Business intelligence dashboards are an incredible tool for any business to see progress in various areas of the business. Using data analytics software, you can develop a dashboard with key data points, KPI’s and metrics for your business all in one screen.

In this article, we’re going to discuss data analytics software, and the BI dashboard that they can produce.

Lees meer

Amazon's gebruik van data-analyse zet grote namen buiten bedrijf

Amazon’s gebruik van data-analyse zet grote namen buiten bedrijf

Amazon heeft in veel opzichten de manier waarop we winkelen voor altijd veranderd. Het is nu mogelijk om honderdduizenden items te doorzoeken, vergezeld van honderdduizenden recensies van die items, en dat specifieke essentiële item te vinden waarnaar u op zoek was. Niet alleen dat, maar het is ook mogelijk om bijna alles online te bestellen en binnen twee tot drie dagen bij u aan de deur te verwachten. Amazon heeft echt een ‘alles-onder-één-dak’-motto aangenomen, wat betekent dat je voor praktisch elke behoefte op Amazon kunt vertrouwen, van toiletpapier tot boodschappen tot nieuwe kledingstukken en accessoires. Met al deze keuzes, met al deze mogelijkheden binnen handbereik, kan de gemiddelde consument zich overweldigd voelen. Toch door gegevensanalyseHeeft Amazon een manier gevonden om de online winkelruimte te domineren.

Lees meer

Wat is selfservice BI precies?

Wat is selfservice BI precies?

De meeste datagestuurde bedrijven implementeren selfservice business intelligence-oplossingen om gebruikers in staat te stellen de gegevensanalyse gemakkelijk te gebruiken en ervan te profiteren. Met traditionele business intelligence-tools controleren datawetenschappers en IT-teams de toegang tot data. Aan de andere kant wordt een selfservice BI-oplossing gebruikt door mensen die zelf misschien niet technisch onderlegd zijn. De gebruikersinterface voor selfservicesoftware is bijna altijd vrij intuïtief, wat het voor de gemiddelde gebruiker gemakkelijker maakt om het potentieel van de software te benutten.

Lees meer

Kunt u profiteren van software voor gegevensanalyse?

Kunt u profiteren van software voor gegevensanalyse?

Data Analytics verwijst naar kwalitatieve en kwantitatieve technieken die worden gebruikt om uw productiviteit en bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Wanneer u software voor gegevensanalyse gebruikt, extraheert u uw gegevens en analyseert u gedragsgegevens en patronen, zodat u ervan kunt profiteren.

Als u een B2C-organisatie (Business to Consumer) bent, kan data-analyse volledig zinvol en voordelig zijn voor uw bedrijf. Je kunt gebruiken software voor gegevensanalyse om gegevens te analyseren die u van verschillende klanten hebt verzameld om inzicht te krijgen in en voordeel te halen uit historische aankooppatronen van klanten.

Lees meer

Hoe farmaceutische bedrijven kunnen profiteren van BI-oplossingen

Hoe farmaceutische bedrijven kunnen profiteren van BI-oplossingen

Net als in elke andere industrie, worden gegevens steeds belangrijker voor farmaceutische bedrijven. Er is vraag op de markt naar nieuwere en betere medicijnen, dus farmaceutische bedrijven moeten efficiënte bedrijfsmodellen evalueren en zich richten op opkomende technologieën. Bovendien moet u de kwaliteit van de informatie behouden, zodat u de veranderende regelgeving in de branche kunt bijhouden.

Lees meer

5 industrieën die worden verstoord door AI, data-analyse en business intelligence

5 industrieën die worden verstoord door AI, data-analyse en business intelligence

Niets verandert de huidige industrie zozeer als kunstmatige intelligentie (AI), data-analyse en business intelligence. Het geeft bedrijven een boost en maakt een analytische analyse mogelijk die helpt bij het voorspellen van zakelijke toekomst. Data-analyse verandert de langetermijndoelen van industrieën en verandert ze in de prestaties van gisteren.

Verschillende industrieën worden verstoord door AI, data-analyse en bedrijfsinformatie. Alle vijf hieronder geprofileerde industrieën worden door alle drie verstoord. De vijf industrieën werden sterker en beter gemaakt door erachter te komen welke disruptors werkten en hoe ze in stand konden houden door indien nodig de volgende disruptieve applicatie te gebruiken.

Lees meer

Alles wat u moet weten over Business Intelligence-dashboards

Alles wat u moet weten over Business Intelligence-dashboards

De meeste bedrijven erkennen de kracht van geïnformeerde besluitvorming, aangezien dit leidt tot betere kansen en technologische vooruitgang. Leidinggevenden vertrouwden vroeger op intuïtie omdat gegevens traditioneel niet direct beschikbaar waren. Dat is allemaal veranderd in deze op data gebaseerde economie. Met de hulp van tools voor bedrijfsinformatie en dashboards, kunt u een verschil maken op uw verkoop-, marketing- en financiële afdeling en zo de bedrijfsresultaten verbeteren.

Lees meer

Werk georganiseerd met effectieve dashboardsoftware

Werk georganiseerd met effectieve dashboardsoftware

Uw dashboardsoftware is ontworpen om complexe datasets te vereenvoudigen, patronen te onthullen en u een gemakkelijke manier te bieden om uw bedrijfsprestaties te volgen. Deze software helpt u bij het maken van handige dashboards om uw gegevensanalyse op verschillende visuele media weer te geven. Of u nu een kleinschalige branche bent of een groot bedrijf, uw business intelligence-portfolio kan dashboardsoftware gebruiken om uw leven te vereenvoudigen. Bovendien garandeert een intuïtief dashboard een gemakkelijkere acceptatie door uw gebruikers.

Lees meer