Veel gestelde vragen

Categorie: bedrijfsinformatie

Een Business Intelligence-analist is verantwoordelijk voor het nemen van de gegevens die een bedrijf bezit en het ontginnen om waardevolle inzichten te verkrijgen. Deze inzichten worden vervolgens gebruikt om kritische zakelijke beslissingen te nemen. De inzichten spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de toekomst van het bedrijf en de manier waarop het werkt.

 

BI (Business Intelligence) is een reeks processen, architecturen en technologieën die onbewerkte gegevens omzetten in zinvolle informatie die winstgevende zakelijke acties stimuleert. Het is een suite van software en diensten om gegevens om te zetten in bruikbare intelligentie en kennis. 8 okt. 2022

 

Categorie: bedrijfsinformatie

Wat is bedrijfsintelligentie? Business intelligence combineert bedrijfsanalyses, datamining, datavisualisatie, datatools en -infrastructuur en best practices om organisaties te helpen meer datagestuurde beslissingen te nemen.

 

Categorie: bedrijfsinformatie

BI voert analyse, rapportage, datamining, voorspellende analyse, online analytische verwerking en bedrijfsprestatiebeheer uit.

 

Meer informatie over ?

Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Veel gestelde vragen

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Veel gestelde vragen

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?