Veel gestelde vragen

Business intelligence-analisten moeten een goed zakelijk inzicht hebben, gegevens kunnen analyseren en begrijpen en uitstekende probleemoplossende en communicatieve vaardigheden hebben. Ze moeten ook detailgericht zijn, goede tijdmanagementvaardigheden en sterke presentatievaardigheden hebben.

 

Business intelligence is een groeiend veld dat aanzienlijke kansen biedt voor professionele groei en interessant werk. Net als veel andere technische carrières, is het een goede carrièrestap om een ​​business intelligence-analist te worden, omdat het een aanzienlijk groeipotentieel en hoge salarissen biedt. 9 sept. 2022

 

De rol van de BI-manager is het plannen, coördineren en begeleiden van alle activiteiten met betrekking tot het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van organisatorische rapportage en analyse. De BI Manager is ook verantwoordelijk voor het onderhouden, ondersteunen en upgraden van rapportages, dashboards, kubussen en datawarehouse.

 

Wat kan ik doen met een online master in Business Intelligence? Computer- en informatieonderzoekers. Wetenschappers op het gebied van computer- en informatieonderzoek ontwerpen en creëren nieuwe technologie en bedenken nieuwe manieren om bestaande technologie te gebruiken. … Bedrijfsanalist. … Database-architect. … Financieel analist. … Database Administrator.

 

Meer informatie over ?

Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Veel gestelde vragen

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Veel gestelde vragen

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?