Veel gestelde vragen

Business intelligence helpt bij het beantwoorden van meerdere vragen door middel van gegevensextractie en -analyse. Datawetenschappers gebruiken geavanceerde statistieken en voorspellingen om patronen en toekomstige groei af te leiden. Business analytics combineert datamining, voorspellende analyses, statistieken en toegepaste analyses. 22 apr. 2022

 

Business intelligence (BI)-tools zijn soorten applicatiesoftware die grote hoeveelheden ongestructureerde gegevens verzamelen en verwerken van interne en externe systemen, waaronder boeken, tijdschriften, documenten, medische dossiers, afbeeldingen, bestanden, e-mail, video en andere zakelijke bronnen.

 

Business intelligence (BI) verwijst naar de procedurele en technische infrastructuur die de gegevens verzamelt, opslaat en analyseert die door de activiteiten van een bedrijf worden geproduceerd. BI is een brede term die datamining, procesanalyse, prestatiebenchmarking en beschrijvende analyse omvat.

 

Er zijn drie hoofdcomponenten van de business intelligence-infrastructuur. Dit zijn het rapportageschema, de set extractieprocessen en de ingebedde analyses, die allemaal OOTB bij de applicatie worden geleverd.

 

Elementen van Business Intelligence Data Warehousing. Ingesloten analyse. Ad hoc rapportage. Interactieve dashboards en rapporten.

 

Het algemene doel van business intelligence is om een ​​bedrijf in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen. Een bedrijf met een werkende BI-strategie beschikt over gegevens die nauwkeurig, volledig en georganiseerd zijn.

 

De belangrijkste componenten van business intelligence zijn datawarehouse, business analytics en business performance management en gebruikersinterface.

 

Meer informatie over ?

Of weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze business consultants komen het graag op locatie uitleggen.

Meer kennis uit deze categorie

Veel gestelde vragen

Gratis scan aanvragen
voor jouw organisatie?

    Veel gestelde vragen

    Gratis scan aanvragen
    voor jouw organisatie?