Vacature Business Consultant

 

In het kort:

Je helpt onze klanten om waarde uit hun data te halen.

Dit ga je doen

Je vindt het leuk om data om te zetten naar bruikbare informatie. Wat je doet, dat verschilt per project; de ene keer stort jij je op het bouwen van een complete BI-oplossing in Microsoft Azure, in een ander project ontsluit je data en bouw je datawarehouses of dashboards in PowerBI. Waar het om draait is dat je altijd het verhaal achter de data kunt vertellen en dit door vertaalt naar een goede oplossing voor de opdrachtgever.

Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je energie van krijgt. Is dat het geven van een PowerBI workshop? Werk je liever aan de back-end? Coach je graag junioren in het BI-team? Prima, geef het aan, het gaat er bij ons om dat jij lekker in je vel zit en continu in beweging bent met het prachtige Business Intelligence vak.

Je team

Dat is de business unit Digital Business, een enthousiast team die gespecialiseerd zijn in Data Integratie, IoT, Business Intelligence en Intelligente Applicaties. Lees hier meer over ons. De passie om waarde uit data te halen is wat ons drijft! Als dit je aanspreekt, dan zouden we het gaaf vinden dat je ons team komt versterken. Je werkt vaak met andere collega’s aan projecten, zo leren we van elkaar en hebben we vooral ook lol met elkaar. Juist in deze periode vinden we contact en betrokkenheid extra belangrijk, daarom komen we als team vaak digitaal bij elkaar voor een meeting, borrel of game night.

De verwachting

Wat je van ons mag verwachten

Leaseauto, laptop en andere zaken waardoor jij je werk overal optimaal kunt uitvoeren;
Keuze om 32, 36 of 40 uur per week te werken;
Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, daar lees je hier meer over;
Je krijgt een opleidingsbudget om trainingen en cursussen te volgen;

Wat we van jou verwachten

Heb je ervaring met het Microsoft dataplatform en beschik je over de kennis en motivatie om deze rol tot een succes te maken? Solliciteer en je hoort binnen twee werkdagen van ons.

Momenteel werken we door de Covid-19-situatie allemaal vanuit huis. Zodra het weer kan, mag jij je thuiswerkplek afwisselen met onze kantoor in Nijmegen of het kantoor van de klant. We zijn hier heel flexibel in.

For this vacancy you must speak fluent Dutch.

Salaris: €3000,00 – €4500,00 per maand