BI ANALYTICS SERVICES

Maak meer geïnformeerde beslissingen met tijdige, datagestuurde antwoorden op uw zakelijke vragen. Met behulp van analytische en Business Intelligence-platforms kunt u uw gegevens omzetten in aantrekkelijke en eenvoudig te begrijpen dashboards en rapporten voor meer inzicht.

Business Intelligence Analytics services

Het moderne analyse- en BI-platform ondersteunt de ontwikkeling van analytische content op basis van IT. Het wordt gedefinieerd door een op zichzelf staande architectuur die niet-technische gebruikers in staat stelt om autonoom full-spectrum analytische workflows uit te voeren, van datatoegang, opname en voorbereiding tot interactieve analyse en het gezamenlijk delen van inzichten:

Kostenefficiëntie en productiviteit verbeteren
Bouw sterkere klantrelaties
Optimaliseren van inkomsten genererende strategieën
Monitor trends en ontdek anomalieën
Verwachte zakelijke kansen
Inventariseer nieuwe kansen

Aan de slag met BI ANALYTICS SERVICES​

Onze business intelligence services team helpt bij het leveren van de end-to-end oplossing; BI-evaluatie, systeemaudit, scoping, het verzamelen van de eisen van belanghebbenden, Business Intelligence tool selectie, projectimplementatie, training en ondersteuning.

Projectimplementatie kan bestaan uit: data governance, data profiling, master data management, data integratie / systeemintegratie en het creëren van een enkele versie van de waarheid met een cloud of on-premise Enterprise Data Warehouse. 

Onze teams hebben honderden BI-analytica- en visualisatieprojecten geïmplementeerd met behulp van de volgende technologieën: Microsoft Power BI, Tableau Software, SAP BusinessObjects, IBM Cognos, MicroStrategy, Salesforce, SAS, ThoughSpot, Tibco, Qlik, BI.nl, Oracle, YellowFin, Domo om er maar een paar te noemen.

BI.nl helpt haar meer volwassen klanten op het gebied van databeheer ook een voorspellend analytisch vermogen te creëren door gebruik te maken van een framework dat patronen in uw historische informatie onderscheidt.