Over ons : Missie

Wij zetten data om in kennis om organisaties te helpen betere, beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Ons team van experts werkt met Big Data, Big Data analytics, next generation dashboards, scorecards, key performance indicators, rapporten, datawarehousing en data-integratie.

Gebruik makende van verschillende BI tools om met Business Intelligence en Data Analytics om de meest urgente uitdagingen van uw organisatie op te lossen. Wij bieden unieke oplossingen op maat van uw specifieke behoeften.

Benut het potentieel van data en geef uw bedrijf de kracht.

Visie

Big Data verandert chaos in uurwerk en transformeert data in geld.

Het helpt bedrijven intelligenter, productiever en zelfverzekerder te zijn wanneer ze voorspellingen doen. Op hun beurt helpt dit hen de beste beslissingen te nemen.

Met behulp van Big Data, het Internet of Things en machine learning-technologieën streven we ernaar organisaties van alle soorten de allerbeste realtime data-gedreven beslissingstools te bieden.

De volgende generatie toonaangevende organisaties zal gebruik maken van voorspellende algoritmen om zich te onderscheiden van de massa. Zal de uwe een van hen zijn?

Waarden

Wij willen technologie gebruiken om de wereld beter te maken. Daarom stellen wij bedrijven in staat hun volledige potentieel te benutten, helpen wij organisaties betere beslissingen te nemen en werken wij samen met lokale overheden om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

Onze oplossingen zijn ontworpen om organisaties in alle sectoren te helpen hun gegevens te interpreteren en bruikbare inzichten te verkrijgen.

Ontstaan van Bi.nl

BI.nl is ontstaat in 2019 en heeft zijn roots gevonden in 2020. Dit nadat de oprichters al ruim 12 jaar ervaring hadden in Business Intelligence en deze ingezet hebben bij vele grote bedrijven.

Deze expertise wilde we graag verder verspreiden en hebben daarom BI.nl opgericht. Wij leiden data gedreven professionals op om advies in BI en Big Data te kunnen geven aan organisaties. Dit onderbouwd met kennis van de verschillende BI pakketten en tevens uitvoerend gericht. Dus het blijft niet alleen bij advies. Ook de uitvoering zal door onze professionals gedaan worden.