Over ons

Als ondernemers in de IT & marketing branche weten wij al jaren hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in het resultaat van de activiteiten die je onderneemt. Maar we ontdekten ook een geweldige bijvangst. Het realiseren van inzichten die je kunt vertrouwen creëert autonoom handelen.

Onze drive

Door het op de juiste manier centraal stellen van business intelligence oplossingen ontstaat eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel van medewerkers door alle lagen van de organisatie. Medewerkers durven weer beslissingen te nemen. Een succesvolle organisatie draait op mensen die richting durven geven en collega’s die willen volgen. Breng je dat samen door de juiste inzichten te verschaffen dan heb je de middelen in handen om te versnellen of eenvoudiger van koers te wijzigen. Vanuit onze kantoren in Nijmegen & Amsterdam staan onze specialisten onze high end klanten in diverse sectoren bij met hun expertise en kennis uit de praktijk.

Missie

Bij BI.nl streven wij er naar dat iedere medewerker binnen de organisatie (ongeacht of iemand uitvoerende of managende werkzaamheden uitvoert) op basis van inzichten die hij of zij kan vertrouwen beslissingen durft te nemen. Wij streven ernaar, om bij iedere medewerker, door alle lagen van de organisatie, eigenaarschap te realiseren en verantwoordelijkheid te laten nemen. De weg naar autonoom leiderschap staat zo open. Door inzicht te geven, blijft iedere medewerker op zijn eigen niveau belangrijk.

Visie

Data wordt met de dag belangrijker. Zelfs de kleinste low interest producten generen al data. Dat is allemaal schitterend, als je ook daadwerkelijk weet hoe je met die beschikbare data om moet springen. Zonder het realiseren van de juiste inzichten blijven de kansen liggen. Niet iedere organisatie is in staat om direct alle data te verwerken, maar er mee beginnen kan altijd. Het belangrijkste is dat goede data heel veel problemen kan voorkomen. Door gebruik te maken van historische data en real-time data ontstaan mogelijkheden om voorspellende data te ontwikkelen. Naar de toekomst toe ben je hierdoor steeds beter in staat om nu al beslissingen te nemen die op langere termijn de juiste impact hebben.

Iedere toonaangevende organisatie die nu de juiste stappen zet en de relevante investeringen doet is een organisatie die naar de toekomst toe bestaansrecht heeft. Datadriven is meer dan alleen een marketingterm, het is de basis van een stabiele fundering waarin alle medewerkers hun taken en verantwoordelijkheden nemen.